icon

Kde mi dajú pôžičku, keď som na rodičovskej?

zdenka19891989
4. jún 2017

Ahoj maminky.Prosim vie niekto ci mi niekde daju pozicku ked som len na rodicovskom prispevku?Dakujem za odpovede

Strana
z2
danusskaaa
4. jún 2017

Sorry, ale ste obaja hlúpi ak chcete splatiť pôžičky ďalšou pôžičkou a ešte v nebankovke!!! Ak si chodila do školy a brali ste tam percenta, si prepočítaj koľko preplatiš!!!! Preboha, veď teraz keď sa dajú viaceré pôžičky refinancovat a dohodnúť si splátkový kalendár- načo takéto krajne riešenia??? Zaváňa to riadnym pruserom- aby si za pár mesiacov nebola prekvapená ze vás exekútor oberie aj o gate!! Banky sú zhovievave ak normálne podebatite, nebankovka sa s vami rozprávať ani nebude...

jonnie
4. jún 2017

@zdenka19891989 moja zlata...aj ja som bola vo vztahu 10 r. a zostali mi dlhy po ex a holy zadok. Vsetky uspory som mu s doverou dala-pozicala...aaa? Rozpravocka skoncila a mne sa otvorili ocicka.
Nechapem tu logiku...bankovy uver vyplatit nebankovkou. Ved toho sa nezbavis do aleluja. Hovoris-ze do banky date cosi a stale dookola. Mas predstavu-kolko sa napr.splaca nebankovke takych 1000 €? Je chlap...nech riesi a uzivi vas . Som asi tvrda...ale musi to riesit on. Ty nie si manzelka. Ked si ta vezme...potom sa mozes stavat aj k jeho zavazkom. Dovtedy by som si ruky nepalila. Co si navaril...

zdenka19891989
autor
4. jún 2017

@obsadenemeno ako my sa pozname ked tu ides nadavat do blbych?myslim ze nie!!!tak si hovor na svojeho muza/priatela alebo na svojich kamosov!potrebovala som radu a nie aby si sa tu ukazovala aka si...

obsadenemeno
4. jún 2017

@zdenka19891989 moja, hlavne TY si sa ukazala, aka si....a kde som pisala, ze TY si blba????
Pisala som vseobecne, ale ked si sa v tom uvidela, asi sa poznas, no......
A aku radu ze si to potrebovala??? No ved nie si blba, ani ten tvoj podla teba nie je, tak naco su ti rady od nas....
Kazdy co i len trosicku rozhladeny clovek totiz vie, ze zaplatat pozicku ktoru NEVLADZETE splacat dalsou, dokonca ovela vacsou pozickou je riadna blbost. No ale vy blbi nie ste, tak potom neviem, aku radu chces...... 😒

zdenka19891989
autor
4. jún 2017

@obsadenemeno komentovat ta nebudem ani tvoj prispevok.ja som slusne vychovana....😉

zdenka19891989
autor
4. jún 2017

Jasne dievcata.zajdeme hned zajtra do banky a sa dohodneme snad v banke..dikes za rady...

obsadenemeno
4. jún 2017

@zdenka19891989 a co tak zrazu???

zdenka19891989
autor
4. jún 2017

Co zrazu?ze ta nebudem komentovat?ved naco....

obsadenemeno
4. jún 2017

@zdenka19891989 nie, ze zrazu si slusne vychovana.... 😉

zdenka19891989
autor
4. jún 2017

Vydim ze potrebujes provokovat....ale to mozes skusat na ine...😅

obsadenemeno
4. jún 2017

@zdenka19891989 aj ja vidim.... 😨

zdenka19891989
autor
4. jún 2017

Hej hej vsimla som si az som to odoslala ze vy/i ale co uz...

Strana
z2