Kde môžem získať pôžičku 1000 EUR, keď som bez práce?
Ahojte v ktorej banke požičajú 1000€..zatiaľ nemám pracu ..hľadám si len prídavky dostávam dakujem
Normálne som sa pýtala a poniektoré robíte drámu z toho..ja sa viem zariadiť aj inak...
Normálne som sa pýtala a poniektoré robíte drámu z toho..ja sa viem zariadiť aj inak...
@anonym_autor tak potom načo táto otázka, keď sa vieš zariadiť aj inak ?
1000 eur daju len pri zdokladovani prijmu, dokonca casto vyzaduju aj pracovny pomer na dobu neurcitu, ked nemas z coho splacat nikto riskovat nebude, zbehni na urad kde byvas a popytaj o prispevok, treba dolozit seky ktore platis a aky mas prijem aspon co to ti vyjde na jedlo
Len som chcela vedieť či je taká možnosť..
@anonym_autor Jasné, že existuje možnosť pôžičky, ale načo radiť, dostaneš sa do väčších srač**k a človek bude mať výčitky.
Ako zatiaľ ešte niečo mám dúfam že prácu zoženiem aj keď tu je to dosť ťažké ale pracovať chcem
Hej nechcem sa zadlžiť
1000 eur daju len pri zdokladovani prijmu, dokonca casto vyzaduju aj pracovny pomer na dobu neurcitu, ked nemas z coho splacat nikto riskovat nebude, zbehni na urad kde byvas a popytaj o prispevok, treba dolozit seky ktore platis a aky mas prijem aspon co to ti vyjde na jedlo
@anonym_4bf263 o aký príspevok myslíte
@anonym_autor ja normálne neverím , že takto ľudia môžu rozmýšľať a žiť
@anonym_6500c6 normálka. Moja bývalá suseda v rodnom meste, rozvedená, 2 deti, v podnájme, práca v sklade. Vzala si spotrebný úver, aby sa zamestnala v 2 prácach navyše- samozrejme len papierovo, zo spotrebáku platila odvody pol roka, len aby jej vyšla hypotéka na starý dom, barabizňu za 150 000 eur, do ktorej by potrebovala investovať viac ako 100 tisíc (rozvody, strecha, plot, komplet zariadenie. Ona len mlela, však to len premaľujem, strecha je dobrá, linku z bazaru 🤦) Keď to vybavovala realiťák ju tlačil do rezervácie a zálohy 5 000 (požičali jej rodičia) No a keď došlo na realitu, hypo jej neschválili, RK rezervačku nevrátila, ostala jej len dlžoba a oči pre plač. 😵💫 Keď bola ešte len na začiatku tohto ekonomického kamikadze, odhovárala som ju, vysvetľovala. Ona sa iba smiala. No a sa dosmiala... Teraz ževraj strieda frajerov ako ponožky a čaká, kto jej čo kúpi a vychová jej deti. Počas roka mala aj 3 🤷♀️
aj ja chcem peniaze od banky 😂 len najprv dám výpoveď v robote nech mi to schvália 😂😂😂
Načo chceš nakúpiť zásoby jedla a drogérie na niekoľko mesiacov dopredu a ešte z pôžičky?
Odnes niečo do záložne a hneď máš peniaze na jedlo.
Mám Raiffeisen
@anonym_autor ... V žiadnej banke to bez top nepozicaju
Kolko vas je, ked potrebujes nakupit za 1000€ zakladne potreby? Lebo toto je rozpocet na potraviny a drogeriu tak pre 8 clennu rodinu na mesiac, pre stvorclennu na dva mesiace
Nechcem naouaj rypat, ale ked naozaj nemas ani na zakladne veci, tak davka v hmotnej nudzi (ak mas narok), prispevok na byvanie (ak mas narok). Okrem toho charita na to najdolezitesie
V ziadnej, ak tvoj jediny prijem su rodinne pridavky. Banka vyzaduje zdokladovat prijem atd.
No ste tu hnusne niektoré fakt žiadna empatia k človeku v nudzi a aj vy.sa môžete ocitnúť v zlej situácii.
@anonym_autor aj ja som sa kedysi ocitla v zlej financnej situacii a viem, ze sa to moze stat naozaj hocikomu. Ale hladala som este k praci aj brigadu (a nasla som) a nie pozicku, hlavne ak viem, ze ju nebudem mat z coho splacat.
Co keby si hladala brigadu, pracu ?
Na základné potreby jedlo hygienu
@anonym_autor žiaľ len príjem z práce, brigády.. nemáš príjem, banka ti nepožičia, chce svoje peniaze späť a ty ich nemáš z čoho splácať. Skús hmotnú núdzu, príspevok na bývanie, potravinové organizácie.. a hľadať prácu..
V prvom rade si premysli, ako by si to splatila. Preto Ti požičia (možno) jedine nejaká nebankovka, kde budeš musieť vrátiť 1800. A z čoho? Skús pomoc od rodiny...
Pozri aj ked mas predschvaleny uver,ako tu uz jedna pisala,ze jej chodia ponuky,tak isto aj nam az do 30tisic eur,tak vzdy,vzdy,vzdy sa pytaju na zamestnanie.Jediny rozdiel je v tom,ze peniaze mas za par minut na ucte a prijem sa neoveruje na socialke.Ale vzdy musis byt zamestnana,to iste plati aj pre nebavkovky,aby taki ludia ako ty sa nedostali do extremnych problemov ako to bolo kedysi.
Pozicaj si od rodiny,znamich,alebo ich popros o nakup jedla,hygieny.
Musi to byt tazke,aj ked sa hned zamestnas vyplatu dostanes az na dalsi mesiac a do vtrdy,co???
@anonym_autor oni si vsetko pozistuju. Ked som si brala pozicku, tak som musela zdokladovat vsetko. Cele to trvalo asi mesiac, ale ja pracujem za hranicami. Každopádne problém nebol, pretože pracujem.
Najprv si nájdi prácu, popracuj trochu a az tak podla potreby si skus vziat pôžičku ak je to potrebné.
@bessie12 ahoj, mozem ti napisat spravu?
@anonym_autor dúfam že nikde
@anonym_autor Keď chceš pôžičku na jedlo a drogériu skús charitu a nemusíš sa zadĺžiť zbytočne.

Nechcem od vás peniaze l
@anonym_autor chceď pôžičku, ale tu ti nikto nedá