icon

Kde môžem získať pôžičku 1000 EUR, keď som bez práce?

18. okt 2025

Ahojte v ktorej banke požičajú 1000€..zatiaľ nemám pracu ..hľadám si len prídavky dostávam dakujem

Strana
z2
anonym_6500c6
18. okt 2025

@anonym_autor ja normálne neverím , že takto ľudia môžu rozmýšľať a žiť

bessie12
18. okt 2025

@anonym_autor v žiadnej ...

zmrzlinka2021
18. okt 2025
@anonym_6500c6

@anonym_6500c6 a je ich veľa a potom obviňujú celý svet, keď dopadnú zle

autor
18. okt 2025
@anonym_6500c6

@anonym_6500c6 tak asi si nebola v zlej finančnej situácii a keď nebies poradiť nepis

zmrzlinka2021
18. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_6500c6 tak asi si nebola v zlej finančnej situácii a keď nebies poradiť nepis

@anonym_autor čo ťa ti stalo?

bessie12
18. okt 2025
@zmrzlinka2021

@anonym_6500c6 a je ich veľa a potom obviňujú celý svet, keď dopadnú zle

@zmrzlinka2021 však niekto vinný byt musí 🙈

gribka1
18. okt 2025

Načo potrebuješ 1000 eur?

autor
18. okt 2025

Ako prišli ste si komu t do človeka

autor
18. okt 2025

Na základné potreby jedlo hygienu

0silvia0
18. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ved v banke, v ktorej mas ucet. Mne stale chodia ponuky a nukaju mi pozicky (vub)

autor
18. okt 2025

Mám Raiffeisen

bessie12
18. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ked si bez práce, tak žiadnu pôžičku nedostaneš.

reela
18. okt 2025

https://potravinovapomoc.sk/kontakt/
Tu je link na potravinovu pomoc

autor
18. okt 2025
@bessie12

@anonym_autor ked si bez práce, tak žiadnu pôžičku nedostaneš.

@bessie12 ok vďaka za radu

autor
18. okt 2025
@reela

https://potravinovapomoc.sk/kontakt/
Tu je link na potravinovu pomoc

@reela ďakujem

gribka1
18. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor A ako to splatiš?

bessie12
18. okt 2025
@anonym_autor

@bessie12 ok vďaka za radu

@anonym_autor oni si vsetko pozistuju. Ked som si brala pozicku, tak som musela zdokladovat vsetko. Cele to trvalo asi mesiac, ale ja pracujem za hranicami. Každopádne problém nebol, pretože pracujem.

Najprv si nájdi prácu, popracuj trochu a az tak podla potreby si skus vziat pôžičku ak je to potrebné.

bessie12
18. okt 2025
@gribka1

@gribka1 dobrá otázka. Práve preto mu pôžičku nedajú.

gribka1
18. okt 2025
@bessie12

@gribka1 dobrá otázka. Práve preto mu pôžičku nedajú.

@bessie12 Veď toto, neviem ako si to predstavuje.

anonym_6df991
18. okt 2025
@gribka1

@gribka1 O splatení proste neuvažuje. Načo, veď potom môže podať osobný bankrot, sedieť ďalej doma na riti, rodiť ďalších asociálov a žiadať nejaké davky, na ktoré má predsa nárok. Prípadne bude anonymne žobrať na koniku s nejakým smutným príbehom o hladných deťoch.

bessie12
18. okt 2025
@gribka1

@bessie12 Veď toto, neviem ako si to predstavuje.

@gribka1 to by aj mna zaujímalo ...

gribka1
18. okt 2025
@anonym_6df991

@gribka1 O splatení proste neuvažuje. Načo, veď potom môže podať osobný bankrot, sedieť ďalej doma na riti, rodiť ďalších asociálov a žiadať nejaké davky, na ktoré má predsa nárok. Prípadne bude anonymne žobrať na koniku s nejakým smutným príbehom o hladných deťoch.

@anonym_6df991 Chcela by som vedieť v akej je situácii, keď na jedlo potrebuje. Kde má muža, koľko detí, kde žije. Lebo jednoducho si to predstavuje.

autor
18. okt 2025

No ste tu hnusne niektoré fakt žiadna empatia k človeku v nudzi a aj vy.sa môžete ocitnúť v zlej situácii.

bessie12
18. okt 2025
@anonym_autor

No ste tu hnusne niektoré fakt žiadna empatia k človeku v nudzi a aj vy.sa môžete ocitnúť v zlej situácii.

@anonym_autor viem co to je byt v zlej finančnej situácii ale ... Rob nieco pre to, aby si sa mal/a dobre. Nikto ti pozicku len tak nedá bez toho, aby si pracoval/a. Predstavuješ si to ako Hurvinek valku ...

anonym_6df991
18. okt 2025
@gribka1

@anonym_6df991 Chcela by som vedieť v akej je situácii, keď na jedlo potrebuje. Kde má muža, koľko detí, kde žije. Lebo jednoducho si to predstavuje.

@gribka1 Však tradične. Dovolím si dovysvetliť okolnosti: Muž nie je žiadny, alebo momentálne nepracuje a ako zázrakom nemá nárok na podporu ani na platenú PN. Ak zomrel, nemajú nárok na vdovské ani sirotské. Za všetko môže, samozrejme, tento hnusný štát!!! Deti sú 2 až 4, veď predsa chceli mať medzi nimi malé rozdiely a využiť reťazové materské. Škôlky, jasle na okolí nie sú. Rodinu ani priateľov žiadnych nemá, nemá vlastne nikoho, kto by jej požičal. A tu je toľko naivných a ochotných až sprostých žien, že sa hádam nejaká aj tentoraz chytí.
A ak nie, aspoň všetky poobviňuje, že sú neempatické sprosté chudery.
Veď zistiť náhle v sobotu večer, že nemám na základné potreby, jedlo, hygienu... je pre niektoré sociálne a mentálne vrstvy obyvateľstva predsa také normálne.

gribka1
18. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor A čo z toho, keď prídeš k peniazom a za chvíľu si v tom zas. Keby si si pýtala radu, ako z tejto situácie, chápem. Ale keď si myslíš, že toto ťa zachráni, veľa šťastia.

gribka1
18. okt 2025
@anonym_6df991

@gribka1 Však tradične. Dovolím si dovysvetliť okolnosti: Muž nie je žiadny, alebo momentálne nepracuje a ako zázrakom nemá nárok na podporu ani na platenú PN. Ak zomrel, nemajú nárok na vdovské ani sirotské. Za všetko môže, samozrejme, tento hnusný štát!!! Deti sú 2 až 4, veď predsa chceli mať medzi nimi malé rozdiely a využiť reťazové materské. Škôlky, jasle na okolí nie sú. Rodinu ani priateľov žiadnych nemá, nemá vlastne nikoho, kto by jej požičal. A tu je toľko naivných a ochotných až sprostých žien, že sa hádam nejaká aj tentoraz chytí.
Veď zistiť náhle v sobotu večer, že nemám na základné potreby, jedlo, hygienu... je pre niektoré sociálne a mentálne vrstvy obyvateľstva predsa také normálne.

@anonym_6df991 Už začína s empatiou.

autor
18. okt 2025
@anonym_6df991

@anonym_6df991 tak ty musíš byť veľmi nešťastný človek

bessie12
18. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_6df991 tak ty musíš byť veľmi nešťastný človek

@anonym_autor nemáme sa ti všetci poskladať na to ? Nože daj nam este číslo účtu ... uz len toto tu chýba

autor
18. okt 2025

Nechcem od vás peniaze l

Strana
z2