Kde odporúčate uzavrieť životné poistenie?
Ahojte
Chcem si spraviť životné poistenie . Kde odporúčate si dať spraviť poistenie?
Ďakujem
@anonym_9c8669 takze 100eur.12 je 1200eur,tak kolko to musim setrit na 17000eur???aby som ich sfleku vyplatila panovi???Kolko musim setrit,aby som sfleku vyplatila 175000eur hypo???No takto potom som si vlastne ani hypo brat nemusela,staci setrit.
Vidite slovaci,na co vam je len hypoteka.
To potom ani zamestnavatel vlastne nemusi mat ziadne poistky,ved si to vyplati zo zisku,tak???Alebo mu to vyplati sfleku zamestnanec,tak???Na co su nam len tie poistky???Preco sa robia len tie zbierky,ked si ludia postavia dom,este ho nestihnu poistit a vyhori a mozu splacom zacat od znova.
@anonym_4db67d pisala som, ze zalezi o aku poistku ide. Niektora mi pride dobra, niektora zbytocna.. pytala som sa kolko % ludi sa dostane do situacie, ze bude potrebovat vyplatit 17 000. Neviem preco mi vravis nieco o hypoteke...
@anonym_4db67d pisala som, ze zalezi o aku poistku ide. Niektora mi pride dobra, niektora zbytocna.. pytala som sa kolko % ludi sa dostane do situacie, ze bude potrebovat vyplatit 17 000. Neviem preco mi vravis nieco o hypoteke...
@anonym_9c8669 no lebo ved poistky su zbytocne,netreba mat nic poistene.Radsej treba odkladat.Ved tak si to napisala,ci nie???
Preto som to tak napisala,ako som napisala.
Radsej budem platit aj ked sa nic nestane,ako potom plakat,ked sa nahodou stane.A cez zimu je malo buraciek???Ved kazdy den je nejaka nehoda,dnes tak mladi ludia umieraju,ze az.Staci ti odpoved???Ci chces este aj presne cislo.
@patrikpatio podla mna je dolezite vediet co poistit. Pzp ano je povinne. Mam VP 11 rokov. Kolko krat som vyuzila poistku? Ani raz.. myslis ze sa mi to vrati neskor? Urcite nie...
Poistovne presne z tohto ziju. Z penazi ktore im posielame. A ani z daleka nevyllatia tie sumy. To musi byt dobra nahoda. Keby nic nezarobili neboli by tu..
@anonym_9c8669 však buďte rada ,že ste to nevyužili lenže koľkí uz ano denni denne su havarije a keby to ľudia nemali poistené mnohí by sa ani nedoplatili keďže mnohé škody su v desatisicoch ci aj statisicoch a to nehovorim o sumách pri ľudskom zdraví.
@anonym_fd383e mas taky pocit? Co potom je zakonne poistenie? Dochodkove, v nezamestanosti, nemocenske. Princip poistenia je vsade rovnaky. Funguje na principe solidarity. A verim, ze mas dostatocne uspory na to, ze ked nebudes moct byt ekonomicky aktivna, budes sa o seba vediet postarat sama.
@stanislavicenka uvedomujes si dufam ze ked my pojdeme do dochodku (aj ked neviem kolko mas rokov, ja 30) tak bude dochodok tak 20% z tvojho priemerneho platu a aj tak budes odkazana na svoje uspory? Modely ktore mame, positenia a istoty su u nas este velmi ovplyvnene komunizmom, vo vyspelych statoch veci nefuguju tak ako u nas, nieco je dobre, nieco absolutne nie ale toto je uz na inu debatu
@stanislavicenka uvedomujes si dufam ze ked my pojdeme do dochodku (aj ked neviem kolko mas rokov, ja 30) tak bude dochodok tak 20% z tvojho priemerneho platu a aj tak budes odkazana na svoje uspory? Modely ktore mame, positenia a istoty su u nas este velmi ovplyvnene komunizmom, vo vyspelych statoch veci nefuguju tak ako u nas, nieco je dobre, nieco absolutne nie ale toto je uz na inu debatu
@anonym_fd383e ver tomu, ze presne tomu rozumiem
@anonym_4db67d my platime okolo 50 euro, no tak snad to je dobre nastavene. PN nevie m ako je, lebo my sme neuvadzali choroby , mame taku poistku..tak neviem musim pozriet.
@anonym_5e8fd7 treba si všímať aké pripoistenia máte a na aké sumy. Ked uz človek má tu zivotku aby tie sumy pokryli výdavky ked sa niečo stane.
@patrikpatio ty ale hovoris o situacii ze realne sa nieco stane a ty dostanes plnu vysku dohodnutej sumy.. a to je aka sanca prosim ta? Kolko si doteraz realne dostal za tie poistky co platis? Nic? Par eur? A to ze ti vyhori dom je sanca blizka k nule, cize vysokopravdepodobne dostanes absolutne nic rovnako ako drviva vacsina ludi co ma poistku.. Hovorim, toto si rovno mozes ist kupovat zreby, mozno vyhras a mozno sa potom oplatia vsetky tie peniaze co do toho das :D aj ked co ti pisem, predpokladam ze ty si tie zreby realne asi aj raz za cas kupujes :D
@anonym_fd383e nemáš šajnu o tomto ale stále ideš mudrovat. Vieš koľko ľudí uz využilo takú poistku a nešlo o malé sumy. To ze tebe sa ešte nič.nestalo neznamena, že iným sa to nestalo a v dnešnej dobe ked uz su živly aké su. Ja som uz využil na roky dopredu napríklad poistku a to len z poistenia domácnosti. Ja som sa uz s mnohými ľuďmi stretol ktorí tu poistku využili. A koľkí prišli o domy byty a hlavne pri bytovkach sa často využíva aj takzvané poistenie zopdovednosti ale to ty nebudeš vedieť načo slúži.😀 Ved sa nepoistuj, len tu nedávaj ľuďom rozumy ze je to zbytočné. Keby sa ti spraví veľká škoda na dome by som chcel vidieť akoby si si hovorila však nevadí 😀
@patrikpatio ty ale hovoris o situacii ze realne sa nieco stane a ty dostanes plnu vysku dohodnutej sumy.. a to je aka sanca prosim ta? Kolko si doteraz realne dostal za tie poistky co platis? Nic? Par eur? A to ze ti vyhori dom je sanca blizka k nule, cize vysokopravdepodobne dostanes absolutne nic rovnako ako drviva vacsina ludi co ma poistku.. Hovorim, toto si rovno mozes ist kupovat zreby, mozno vyhras a mozno sa potom oplatia vsetky tie peniaze co do toho das :D aj ked co ti pisem, predpokladam ze ty si tie zreby realne asi aj raz za cas kupujes :D
@anonym_fd383e narozdiel od teba som finančné gramotny čiže nekupujem, ale máš s tym skúsenosti takze ta chapem 😀 a ked tebe nezalezi na tvojom majetku tvoj problem a porovnávať zreby s poistkou môže len nevzdelanec, ale bavis ma svojimi detskými argumentami 🤣
@jenny2209 viete mi prosím poradiť k životnému poisteniu pre dieta v Allianz?
@pieksamaki isto vám poradia farbicku, ale to by som nebral.
@anonym_9c8669 však buďte rada ,že ste to nevyužili lenže koľkí uz ano denni denne su havarije a keby to ľudia nemali poistené mnohí by sa ani nedoplatili keďže mnohé škody su v desatisicoch ci aj statisicoch a to nehovorim o sumách pri ľudskom zdraví.
@patrikpatio ja som rada 🙂
@anonym_9c8669 no lebo ved poistky su zbytocne,netreba mat nic poistene.Radsej treba odkladat.Ved tak si to napisala,ci nie???
Preto som to tak napisala,ako som napisala.
Radsej budem platit aj ked sa nic nestane,ako potom plakat,ked sa nahodou stane.A cez zimu je malo buraciek???Ved kazdy den je nejaka nehoda,dnes tak mladi ludia umieraju,ze az.Staci ti odpoved???Ci chces este aj presne cislo.
@anonym_4db67d pisala som, ze treba vediet co poistit. Ano niektore poistky mi pridu zbytocne. Keby sme mali poistene uplne vsetko to kolko mesacne davas len do poistky? Vela ludi zaraba minimalnu mzdu z coho si to maju dovolit?
A stale si mi nepovedala.. kolko ludi dostane vyplatene 17 000? Strasne malo vsak? A ano radsej si nasetrin a ked pride pn nebudem sa trapit lebo mi to bude vychadzat. Aj tak je to vela krat nadstavene tak aby ti nemuseli poriadne nic vyplatit.
@anonym_4db67d pisala som, ze treba vediet co poistit. Ano niektore poistky mi pridu zbytocne. Keby sme mali poistene uplne vsetko to kolko mesacne davas len do poistky? Vela ludi zaraba minimalnu mzdu z coho si to maju dovolit?
A stale si mi nepovedala.. kolko ludi dostane vyplatene 17 000? Strasne malo vsak? A ano radsej si nasetrin a ked pride pn nebudem sa trapit lebo mi to bude vychadzat. Aj tak je to vela krat nadstavene tak aby ti nemuseli poriadne nic vyplatit.
@anonym_9c8669 to mas pravdu,vela ludi ma min.mzdu a tomu tak nastavene aj vydaje,preto ked viac zarabas tak aj mas z coho si platit poistky,keby nahodou.A myslis na take veci dopredu.
Mozeme sa tu dotahovat cez pismenka.My to mame takto nastavene a dobre,na klasicku pnku tyzden,teda pokazenu vyplatu ma byt prave nasetrene,ale na dlhodobe pnky ma sluzit poistka pn na dorovnaie platu.
@anonym_fd383e nemáš šajnu o tomto ale stále ideš mudrovat. Vieš koľko ľudí uz využilo takú poistku a nešlo o malé sumy. To ze tebe sa ešte nič.nestalo neznamena, že iným sa to nestalo a v dnešnej dobe ked uz su živly aké su. Ja som uz využil na roky dopredu napríklad poistku a to len z poistenia domácnosti. Ja som sa uz s mnohými ľuďmi stretol ktorí tu poistku využili. A koľkí prišli o domy byty a hlavne pri bytovkach sa často využíva aj takzvané poistenie zopdovednosti ale to ty nebudeš vedieť načo slúži.😀 Ved sa nepoistuj, len tu nedávaj ľuďom rozumy ze je to zbytočné. Keby sa ti spraví veľká škoda na dome by som chcel vidieť akoby si si hovorila však nevadí 😀
@patrikpatio kamaratovi zhorela chata, jasne ziadna poistka..uz sa poucili
@patrikpatio ja som mala poistenie domacnosti. A ked som potrebovala tak mi povedali, ze spotrebic je starsi ako 7 rokov, takze uz nespada do poistky. Zrusila som to. Velmi ma presviedcali, ze to nemam robit.
@patrikpatio toto je ako bavit sa s niekym kto ma v hlave demo verziu
@patrikpatio toto je ako bavit sa s niekym kto ma v hlave demo verziu
@anonym_fd383e lepšie ako prievan v hlave, ale pobavila si ma...pekný den
@pieksamaki isto vám poradia farbicku, ale to by som nebral.
@patrikpatio farbička mi zmysel pri dlhodobom investovani. ak nechcete investovat, Stastny zivot - rizikove zivotne poistenie nema konkurenciu co sa tyka krytia
@patrikpatio farbička mi zmysel pri dlhodobom investovani. ak nechcete investovat, Stastny zivot - rizikove zivotne poistenie nema konkurenciu co sa tyka krytia
@babatko17 ani pri dlhom investovani nema zmysel su tam vysoké poplatky. Investičné životné poistenie je uz davno prezitok. A šťastný život nie je najlepší produkt na trhu momentálne.
@babatko17 ani pri dlhom investovani nema zmysel su tam vysoké poplatky. Investičné životné poistenie je uz davno prezitok. A šťastný život nie je najlepší produkt na trhu momentálne.
@patrikpatio mame generali ta je dobra?
@patrikpatio mame generali ta je dobra?
@anonym_5e8fd7 ako poisťovňa ako taka je dobra patri medzi top, ale záleží ako to máte poistené či je to dobre poistené.

@anonym_fd383e to je matematika zakladnej skoly to nie je nic zložite ani zdaleka nedas do poistky tolko kolko mozes dostat, ale ty si aj tak pojdes svoje :D rocne poistenie 400x 50rokov je 20 000 za 20 litrov si chod postavit dom :D a to som dal fakt drahe poistne mnohi maju ovela nizsie. Nabuduce ked sa chces takto strapnit opat nech sa paci :D