Kde si mám vziať menšiu pôžičku?

mina0202
27. apr 2022

Ahojte chcela by som si zobrať menšiu pôžičku akú by ste mi odporučili a aký máte na to vlastný názor

sisa_s
27. apr 2022

Co je mensia pozicka a na aky ucel? Nezadlzovala by som sa kvoli blbostiam, ktore by neboli zivotne dolezite, ak nutne potrebujes, chod do banky

zuzanka.zuzu
27. apr 2022

ak sa na toto pytas o polnoci na fore o plinkach tak ideale ziadnu 😉

amelie2017
28. apr 2022

No najlepsie z banky, ale ak ju potrebujes na to, ze nevychadzas z mesiaca do mesiaca, tak nikde.

melanta
28. apr 2022

Keďže sa pýtaš aj na názor, tak môj názor je, že ak nemáš peniaze, aby si nasporila na niečo "malé", tak potom nemáš ani príjem na "malú" pôžičku. A keď už, každý človek by ako prvé išiel do svojej banky, kam mu chodí príjem. Dnes si vo svojej banke vybavíš úver za pár minút cez apku. Ak ti tvoja banka nepožičia, tak o to väčší dôvod nebrať si úver ani inde.

asocial
28. apr 2022

@mina0202 nikde. Ak nemas dost penazi, neminaj. Rafsek si nasetri a potom si to kup. Dostanes sa len do jedneho kolotocu splacania. Fskt sa ti to neoplati.

martinellacka
28. apr 2022

neviem co si mam predstavovat pod tou malou pozickou, ako kolko to ma byt a za aky cas by si ju chcela asi splatit

sasha10
28. apr 2022

@mina0202 úplne nesúhlasím, že ak na niečo nemáš tak neber... Skôr prve si zrataj či tvoj plat pokryje mesačnú splatku aby si sa nedostala do dlhov... A s ostatným nesúhlasím pretože v dnešnej dobe kde inflácia je možno 10% a stále ceny idú hore, šetrili by donekonečna 🙂 človek čo premýšľa a ma istotu v splátkach tak si úver vezme a kúpi za nižšiu cenu tohto roku ako by mal šetriť a o rok si to aj tak nekúpi ak ceny pôjdu hore.. Nás odhovarali s úverom na auto... No kúpili sme ho pred 2 rokmi ked ceny boli ešte ako tak ok, a chýba nám 1 splátka, auto sme využívali za tú dobu, nemuseli sme si od nikoho požičiavať ani chodiť busom... Švagor si šetrí, lebo úver je pod jeho úroveň a aj keď šetrí viac ako 2 roky, opäť si na neho nenasetril pretože ceny áut išli hore nehorazne 🙂 takže vidím reálny príklad kde ak človek je praceschopny a vie pokryť splátky nie je sa čoho strániť...

amelie2017
28. apr 2022

@sasha10 ano, v tomto mas pravdu, aj my sme odkladali na auto, chybala nam cca 1/3, ked stare potrebovalo dost drahu opravu. Tu 1/3 by sme nasetrili za par mesiacov, ale bolo ho treba hned. Tak sme si radsej vzali pozicku na to, co nam chybalo a uz je to davno splatene. Ale nepotrebovali sme sa pytat na fore, sli sme do nasej banky a na druhy den kupovat auto. Autor asi nebude mat dostatocny prijem.

melanta
28. apr 2022

@sasha10 lenže človek, ktorý premýšľa a má istotu v splátkach, sa nebude pýtať na takomto fóre. Vojde do banky alebo do apky a za pár minút má vybavené a peniaze na účte. Ak sa niekto potrebuje takto pýtať, tak by som asi ruku dala do ohňa za to, že ten príjem nemá resp. je problém niekde inde, keď musí hľadať možnosti tu.