icon

Kde vymeniť drobné mince za peniaze?

29. okt 2024

Ahojte, mam asi 24e v 0.05 centovych minciach poraďte kde to zmením alebo miniem? Vezme toľko veľa konci napríklad za nákup jiekde samoobslužná ci vezme len určitý počet mincí na jeden nákup

lenkakravcova
•
29. okt 2024

Normálne by ti to mala samoobslužná pokladňa vziať. Ak nie jedna, tak rozdel nákup na pár menších. A pamätaj, v akých minciach dávaš, v takých ti aj vydá. 😀 Takže keď máš nákup za 10€ a nahadzes 24€ tak ti ten rozdiel vydá v tých minciach ktoré si vhodila navyše. Čiže nekúp musíš mať v danej hodnote.

beata_k
•
29. okt 2024

Vloz na ucet v banke.

maranco
•
29. okt 2024

@beata_k neviem či rozumná rada, zoberme si najväčšiu banku SLSP.

Chce vložiť na účet 480 mincí v sume 24€
Vklad hotovosti na účet 4€
Spracovanie mincí pri vklade/výbere Triedené mince 15,00 €
Spolu zaplatí 19€ a ešte stratí čas chodením do banky a na účet dostane 5€

beata_k
•
29. okt 2024

@maranco Niekde ho urobia aj zadarmo. Ak maju citacku na mince, tak je to zalezitost 2 minut.

maranco
•
29. okt 2024

@beata_k v ktorej banke?

beata_k
•
29. okt 2024

@maranco Ja som v jednej robila. Obcas sa kyvlo rukou a ziadne poplatky za spracovanie minci sme neuctovali. Len teda za vklad.

palicka
•
29. okt 2024

ČSOB ma vkladových bankomat aj na mince

autor
•
29. okt 2024

Tak mam vub banku a tam za každých 50ks začatých 5e poplatok to sa neoplatí jedine ak tak tie samoobslužné pokladne no

lubmar
•
29. okt 2024

Vo vub mas 50 ks zadarmo,tak parkrat zanesies ty,parkrat partner,a zvysok do zamoobsluznych,ved to zasa snad tak nehori,ze by to muselo byt minute za tyzden.

autor
•
29. okt 2024

@lubmar zas toľko och nieje až aby som na 5x xhodila vravím okolo 20-24€ len ale váhu to ma

metods
•
30. okt 2024

neviem v akej banke si ale cez bankomat mas vklad minci bez poplatku v TB a CSOB

maranco
•
30. okt 2024

@metods v TB nemáš vklad mincí
Vklad mincí: Nie
https://www.tatrabanka.sk/sk/blog/inovativne-ba...

metods
•
30. okt 2024

@maranco v niektorych bankomatov je vklad minci
U nas v Poprade na pobocke je vklad minci 👍

miska1997
•
30. okt 2024

NBS