Kde získať rýchly úver bez problémov?
Ahojte
bez odcudzovania a konštatovania na čo potrebujem peniaze, prosím o radu. Potrebovala by som úver cca 9000€, momentalne splácam v homecredit 283€ mesačne pravidelne bez omeškania, pracujem moja mesačná mzda je 880€ manžel pracuje mesačna mzda 810€. Kto by mi vedel pomôcť kde mi dajú rýchly úver? ďakujem za radu
S týmto príjmom a už úverom žiadna banka určite nie.Jedine nejaké úžernícke Home credit a tomu podobne.Ale pochybujem aj o tom.
vyzera to ze uver na 9K je teraz prave to posledne co potrebujes.Chces to splacat a preplacat roky? Jedina cesta je Zvysit prijem splatit home credit a skus znova
a naco Ti je moja 9 litrov?
Mate velmi male prijmy na akykolvek dalsi uver...ziadne pozicky, ale brigada
@princkrason na to aby som splatila ten homecredit a platila iba tu jednu požičku, aby som nemusela platit ten homecredit lebo tam je neskutočny urok
isla by som formou brigády...s tak malym prijmom vam nevyjde dalsia pozicka - banka vas zamietnutim len chrani - dlhodobo by ste to totiz nevytiahli
A nemáte vlastnú nehnuteľnosť? Americká hypotéka 9000€ by vám spoločne vyšla so spoločným príjmom okolo 1700€.
@kiara620 v prvom rade sa nauč, že to nie je "odcudzovať" ale "odsudzovať". S pozdravom grammar nazi. A odporúčam nájsť si lepšiu prácu
@petracandle grammar nazi 🤣 to je dobré, to som ešte nepočula 🙈
A pytala si sa vo svojej banke konkretne na refinancovanie? Teda, ze nechcete dalsinuver, ale vyplatit tento? Lebo ak spravne rozumiem, nechces dalsi, ale nizsi urok na tento...?
Keď ho chceš vyplatiť, tak zájdite do banky a požiadaj o refinancovanie. Určite ti radi vyhoveju pokiaľ naozaj splacas načas a poctivo. Lebo ak si prišla do banky a ako typický slovak odmietla vysvetľovať načo potrebuješ peniaze, tak sa im necudujem, že ti ho nedali, lebo ta nepustia limity. Na refi 1:1 by to malo byt ok
@kiara620 v takom prípade požiadaj o presun úveru k nim.
Banka ti nedá úver lebo jeden máš a ďalší by ti nevychádzal.
Ale ak ho chceš vyplatiť to je úplne niečo iné.
Banka to za teba vyplatí a budeš platiť im.

@kiara620 tvoja banka