icon

Kde získať rýchly úver bez problémov?

kiara620
29. dec 2024

Ahojte
bez odcudzovania a konštatovania na čo potrebujem peniaze, prosím o radu. Potrebovala by som úver cca 9000€, momentalne splácam v homecredit 283€ mesačne pravidelne bez omeškania, pracujem moja mesačná mzda je 880€ manžel pracuje mesačna mzda 810€. Kto by mi vedel pomôcť kde mi dajú rýchly úver? ďakujem za radu

janai1
29. dec 2024

@kiara620 tvoja banka

kiara620
autor
29. dec 2024

@janai1 moja banka mi odmietla dať pretože vraj splácam ten homecredit a to tam robí nie dobre darmo splácam načas a pravidelne

doriiis
29. dec 2024

S týmto príjmom a už úverom žiadna banka určite nie.Jedine nejaké úžernícke Home credit a tomu podobne.Ale pochybujem aj o tom.

janai1
29. dec 2024

@kiara620 nuž, tak potom žiadna. Úverové limity platia všade

martinmmartin
29. dec 2024

vyzera to ze uver na 9K je teraz prave to posledne co potrebujes.Chces to splacat a preplacat roky? Jedina cesta je Zvysit prijem splatit home credit a skus znova

princkrason
29. dec 2024

a naco Ti je moja 9 litrov?

sisa_s
29. dec 2024

Mate velmi male prijmy na akykolvek dalsi uver...ziadne pozicky, ale brigada

kiara620
autor
29. dec 2024

@princkrason na to aby som splatila ten homecredit a platila iba tu jednu požičku, aby som nemusela platit ten homecredit lebo tam je neskutočny urok

katkaseiner
29. dec 2024

isla by som formou brigády...s tak malym prijmom vam nevyjde dalsia pozicka - banka vas zamietnutim len chrani - dlhodobo by ste to totiz nevytiahli

jaroslav81
29. dec 2024

A nemáte vlastnú nehnuteľnosť? Americká hypotéka 9000€ by vám spoločne vyšla so spoločným príjmom okolo 1700€.

petracandle
29. dec 2024

@kiara620 v prvom rade sa nauč, že to nie je "odcudzovať" ale "odsudzovať". S pozdravom grammar nazi. A odporúčam nájsť si lepšiu prácu

mondolina
29. dec 2024

@petracandle grammar nazi 🤣 to je dobré, to som ešte nepočula 🙈

zic
29. dec 2024

A pytala si sa vo svojej banke konkretne na refinancovanie? Teda, ze nechcete dalsinuver, ale vyplatit tento? Lebo ak spravne rozumiem, nechces dalsi, ale nizsi urok na tento...?

sasa1310
29. dec 2024

@kiara620 úverov môžeš mať niekoľko, problém bude niekde inde.

janai1
29. dec 2024

@kiara620 od kedy si brala úver v homecredit sa ti zmenili príjmy? Ak nie, tak na zamietnutie refinancu sú iné dôvody

nelka93
29. dec 2024

Keď ho chceš vyplatiť, tak zájdite do banky a požiadaj o refinancovanie. Určite ti radi vyhoveju pokiaľ naozaj splacas načas a poctivo. Lebo ak si prišla do banky a ako typický slovak odmietla vysvetľovať načo potrebuješ peniaze, tak sa im necudujem, že ti ho nedali, lebo ta nepustia limity. Na refi 1:1 by to malo byt ok

jopo8429
Odpoveď bola odstránená
misanthropicdann
4. jan 2025

@kiara620 v takom prípade požiadaj o presun úveru k nim.
Banka ti nedá úver lebo jeden máš a ďalší by ti nevychádzal.
Ale ak ho chceš vyplatiť to je úplne niečo iné.
Banka to za teba vyplatí a budeš platiť im.