icon

Koľko by ste zaplatili za kožuch?

2491992
21. dec 2019

Nie je to provokačné iba sa chcem spýtať či by ste si kúpili kožuch po kolená pravý za 450€? 😂🙈🙈 Neviem u koho to má akú hodnotu proste ... v Poľskú s blokom ... fakt krásny 🥰 zdalo sa nám mega veľa ale vyzera primerane cene...

dopolbokaodrata
21. dec 2019

Odhliadnuc od už napísaného, to čo si chceš kúpiť podľa mňa vyzerá ako pre starú babu na kolotoč. Je milión krajších kabátov, ktoré pred tým na sebe nenosilo iné zvieratko.

leeo
21. dec 2019

@77daniela77 chuderka

ssandyy
Autor odpoveď zmazal
77daniela77
21. dec 2019

@leeo Uz presli od vtedy roky,stale ich mam pred ocami,tie vydesene zvierata,aj z hora aj z dola bolo len pletivo na kovovej konstrukcii a ten pletivovy spodok klietok bol vo vyske asi meter od zemi.V kazdej klietke po jednej liske.Norky boli pod strechou a mali v klietkach budky,ale to som videla len tie co sa tam aj mnozili.

leeo
21. dec 2019

@77daniela77 dufam, ze ta farma uz neexistuje.

siasis
21. dec 2019

Tu je zvysok tvojho kozuchu🤔

kikaaa444
21. dec 2019

@ivusikk jesť mäso je prirodzená vec . Tak ako my jeme zvieratá tak aj oni jedia žive tvory . Hovorí sa tomu potravovy reťazec . Myslím že v škole ta to učili. Za to kožuch nie je nič, bez čoho by ľudstvo vyhynulo . Pekne to síce je ale ani zadarmo . Prestane už konečne porovnávať mäso s úplne zbytočným kožuchom 🤦🏽‍♀️ Je to totálne nelogické porovnanie

77daniela77
21. dec 2019

@leeo Myslim ze uz na Slovensku neexistuju kozusinove farmy,uz asi len ak sukromnici.

zuzubb007
21. dec 2019

Kožuch by som ani zadarmo nechcela, je to podľa mňa pre stare ženy dôchodkyne, koľko je krasnuch kabátov či búnd od Boh sveta

taskataska
Odpoveď bola odstránená
taskataska
Odpoveď bola odstránená
ivusikk
21. dec 2019

@kikaaa444 Mna nemusíš poučovať o tom čo má učili a neučili v škole. Ľudia majú na vyber. Keby potrebujeme k životu mäso zomieral by každý vegán a vegetarián. Kožuch tak isto nepotrebujeme ale kto chce nech si kúpi. Pochybujem že by teraz každý zahodil koženú bundicku topánočky alebo kabelocku👍🏻 Lebo tak isto bez toho ľudstvo nevyhynie

leeo
21. dec 2019

@taskataska tiez ma napadlo, bola by to skvela sprava. Hoci cierne trhy maju na Sk zial tiez svoj priestor
@77daniela77

vendulka80
21. dec 2019

@2491992 joj to si si vybrala zlu stránku na poradu. Hlavne ked tu drvivá väčšina nakupuje po sekacoch a tvári sa ako su tam super moderne kúsky. A samozrejme dokáže vyžiť zo 100 EUR a este 98 ušetriť. Tak jasne, ze nieco take ako kožuch nepripadá do úvahy.
No ale skor by som isla do kabáta kombinovaného s kožušinou a to z toho dôvodu, ze je dost teplo. Nie su take zimy ako kedysi a neviem, ci by si ho vynosila. Ceny takýchto kabátov sa pohybujú od 390 EUR, ja mam taky z ozety. Takze ak chces len kožuch tak myslim, ze 450 EUR je dobrá cena.

leeo
21. dec 2019

@ivusikk chod si dat nieco pod zub, si nejaka podrazdena asi to bude od hladu.

ivusikk
21. dec 2019

@leeo poznáš má ?😂 zbytočný komentár, s tebou diskusiu nevediem

makaronka01
21. dec 2019

@zuzubb007 prikladám link, kožuchy pre dôchodkyne 😂 https://feminity.zoznam.sk/g/897351/stylingy-kt...
Veru zla stránka na poradu, komentov 70 a asi 3 k veci 🙂

janulka1802
21. dec 2019

Keď sa Ti páči kúp si hádam si nenecháš pokaziť radosť ženami z mk ja osobne nemám žiadny kožuch ale proti výrobkom z oviec či zajaca nemám výhrady mám zopár kúskov čiapky šály a v zime sú úžasné hrejú skvele a ešte je tu taká možnosť a to je sekáč odtiaľ mám čapicu z líšky a na tú nedám dopustiť ak je poriadny mráz

pribinak
21. dec 2019

@2491992 za toto 459,- EUR? Nikdy. Vobec nie je pekny

shilou
21. dec 2019

Pri tomto teplu? Za taku sumu? Ani zadarmo nie..kozuchy uz davno nie su v mode...a tak ako sa vyjadrila mamicka ...skus sa prejst po meste a posleduj kolko zien ma kozuchy a ake zeny su to.

taskataska
Odpoveď bola odstránená
kikus985
21. dec 2019

Toto by som na seba nikdy nedala. Po celom svete sa podpisujú petície na zákaz kožušinového chovu. Drahé módne značky, propagujú už len umelú kožušinu. Ľudstvo sa konečne posúva v pred, len tu majú ľudia potrebu vracať sa naspäť. 🤦‍♀️

haileybaileys
21. dec 2019

@2491992 prepac ale ten kozuch je fakt hrozny, budes v nom vyzerat ako stara ruska barisna 😂 ano, kedysi za socializmu to zeny nosili a tam by aj ta moda mala ostat. tu lisku radsej budem obdivovat nazivo v prirode a nie na staromodnom kabate.
investuj do kvalitnej bundy a nauc sa vrstvit oblecenie. 🙏 presne ako pise baba vyssie, ani na expedicie nenosia kozuchy, ale vrstvia a maju termo pradlo. za tolko penazi by som si kupila brutalnu bundu.

kosicanka1
21. dec 2019

Cena je OK
Porovnaj si napriklad s Kara trutnov a pod.
Mam niekolko kozuchov aj kozusin. Nosievam denne. Pod kozuch mi staci tenka bluzka alebo tricko, nemam rada tie zimne pletene hrube veci.

lula313
21. dec 2019

@2491992 kožuchy sa už nenosia, vďaka bohu etika vyhrala nad módou. Ak ti ide naozaj o kúsok, ktorý tá v zime zahreje, tak odporucam funkčné bundy značky Wellensteyn, v tých ti bude teplo aj pri -10stupnoch..

pralinka86
21. dec 2019

Takto.. tvoje peniaze, tvoj výber. Nikto nevie kde zijes, kolko mas rokov, aka si zimomriava, tvoj vkus a hlavne každý sa stara sam o seba, ze? ☺️ Predpokladam, ze vieš ake existujú bundy, kabaty dnes, takze ak chces, urob si radosť 🙂

sono2
21. dec 2019

Prečo nie kľudne. Ak je pekný a páči sa ti.
Ináč minule som videla nepekne video ako žijú svine na mäso, neviem kde sa to nachádzalo ale teda, nebolo to nič pekne. V hroznych podmienkach, uhynute, kadečo. Male svine vyzerali ako by boli na pokusy, nič príjemné.

eliska13
21. dec 2019

@kosicanka1 presne Kara ma napadla.Kolko moralistiek a mesto sa hemží bundami z pravých kozusin, kožené čižmy, kabelky, chocholate prívesky na kľúče a čapice s pravymi brmbolcami.
@2491992 je to dobrá cena a kúpila by som ho, ak ho vynosis, ale ja by som viac prijala koženú bundu s kozusinou

kikaaa444
21. dec 2019

@ivusikk zmier sa prosím s tým že ľudstvo je postavené na masovej strave . Tak sme jednoducho začínali a tak aj skončíme. Opäť tu porovnávaš hrušky s jablkami. Zo svojho psa by si si tiež spravila kožuch keď to takto vnímaš ? A vegani? Veď to je preboha ti na kilometer vychudnutý a vyzerajú ako chorí . Poznám nejedného vegana ktorému totálne stroskotalo zdravie po tom čo sa stal veganom ono sa možno cítia teraz dobre ale Tu zmenu pocítia až po rokoch . Takze to žeby ľudstvo nevymrelo na vegánskej strave je diskutabilné . Jednoducho to aby človek prežil mäso potrebujeme . Živé
Tvory sa delia na mäsožravé a bylinožrave a my ľudia patríme do tej prvej skupiny aj to nás učili v škole ;) takze porovnávať prirodzenú stravu s kozuchmi a ešte aj s veganstvom ci pana 🙊🤷🏽‍♀️🤦🏽‍♀️

ivusikk
21. dec 2019

@kikaaa444 a ty by si svojho PSA zjedla keď to takto vnímaš ? Len tak pre info veľa vrcholových športovcov sú vegani a vegetariani a teda vôbec niesu a nepôsobia choro. Je rozdiel medzi človekom ktorí sa hra na vegana a ktorý sa tomu naozaj venuje a konzumuje vyváženú stravu. A mala by si si doplniť informácie že tvory sa delia na bylinožrave, všežrave a mäsožrave. Takze si vtedy možno nejakú tu hodinu v škole vynechala