icon

Koľko eur mesačne miniete iba na seba?

5. mar 2024

Ahojte. Zaujímalo by ma, ako to máte vy. Koľko eur miniete na veci len pre seba (kozmetika, oblečenie, kávička vonku, nejaká kniha,…). Či ste si na to nastavovali nejaký limit, že max toľko a viac nie a radšej čo mám nazvyš odložím do úspor, alebo si doprajete čo môžete.

Strana
z5
hederamonstera
6. mar 2024

@keira no preto som uz nechcela teflonovu (s tym neprilnavym povrchom), lebo aj mne sa casom vsetko doskrka. Ti ju vymenili?
A pri tej nerezovej si aj skusala ju riadne nahriat pred tym ako si tam dala olej a dalsie suroviny? Zevraj sa ma urobit taky test s vodou. Ak sa voda zrazi do kvapiek, vtedy sa moze pouzit a vtedy sa neprihara jedlo

nerko
6. mar 2024

Co potrebujem si kupim. Mam nastavene vnutorne nejake limity, kolko som maximalne ochotna utratit za nejky produkt. Covid ma trochu vycvicil. Nechodim na nechty, a na vlasy uz len 2 x za rok. Tam som minula dost penazi. Obcas divadlo, kino, kava s partiou. Nepijem, nefajcim. Viac investujem do zazitkov s rodinou, ako do svojich neresti.

keira
6. mar 2024

@hederamonstera no ani nie

klaudinkad
Autor odpoveď zmazal
princezna_bosorka
9. mar 2024

@jaond19 ja asi tiez tak... ale tazko sa mi to rata - kadernicka 2x v roku, kozmetika narazovo, kavicka kolacik obcas...

Strana
z5