Koľko eur míňate na nákup potravín?
Zaujima ma kolko eur najviac zvyknete platit pri nakupe potravin? Je jedno kolko clenov ma vasa rodina, aj ako sa stravujete. Kludne anonymne.
Moja otazka bola kolko naraz platite najviac pri jednom nakupe v potravinach. Nie kolko platite mesacne na stravu, ani ci chodite do restauracie. Mna cisto zaujima ci najviac platievate 100 eur, 150 eur, 200 eur. A je jedno na ake obdobie robite nakup a aj pre kolkych ludi ho robite.
@anonym_autor u mna najvacsi nakup byva okolo 300 euro na jeden krat
Robíme týždenne nákupy - 100-150eur. Na potravinách/kvalite nešetrime.
Však podľa toho čo kupujem a aký veľký nákup. Ak robim veľký nákup tak dám aj 150 eur.
Však len mäso ryby mliečne a ovocie koľko stoja a to je základ
@anonym_autor Najviac platim okolo 200 eur
@zuzanita1609 Admin nic nemenil. To uz podla toho, ze to je bez dlznov a makcenov mozes vidiet, ze admin nemenil nazov diskusie.
@anonym_autor Ja tak ako som napísala vyššie 60-70€ max.
@anonym_2439f4 nie nesplietla,admin to opäť zmenil. Bola otázka,čo nakupujete každý deň ráno. Nie koľko miniete cez mesiac.
@zuzanita1609 tak prepáč, ja som nezachytila, že to má byť suma za týždenný nákup, ale ja mám v príspevku za mesiac. Neviem, na čo je dobré meniť tie názvy tém
@zuzanita1609 tak prepáč, ja som nezachytila, že to má byť suma za týždenný nákup, ale ja mám v príspevku za mesiac. Neviem, na čo je dobré meniť tie názvy tém
@anonym_2439f4 nemá to byť suma ani za týždenný nákup, ani za mesiac... a admin nič nezmenil
@anonym_2439f4 nemá to byť suma ani za týždenný nákup, ani za mesiac... a admin nič nezmenil
@janai1 ja som si nevšimla, či admin niečo zmenil alebo nie, ale koľko dám za jeden nákup v potravinách, je autorke na dve veci. Keď som zabudla kúpiť kyslú smotanu a idem po ňu, tak 80 centov alebo koľko stojí, ak robím veľký nákup, tak aj 150. Preto som písala sumu za mesiac, veď jej info, koľko som nechala včera v obchode nijako nepomôže.
Bože, ráno dievčatá odbehnete do potravín,keď chcete variť a týka sa to tých čo nemajú zásoby aj pomaly na mesiac,rok 🙄. Každé ráno idem po rožky,chlieb,niečo na chleba, mačkám,psom,koňom staršiu mrkvu,moje chujovinky,ako čoko, medvedíky,acidko mlieko...do tých 15 až 20e nechám,a aby som nezabudla susedovi tiež chlieb a pivčo.
@anonym_autor rano 4,52€, v stredu okolo obeda 44€, v sobotu 183€. Teraz skocim do potravin cestou domov a tipujrm ze to bude 20-30€
@anonym_autor rano 4,52€, v stredu okolo obeda 44€, v sobotu 183€. Teraz skocim do potravin cestou domov a tipujrm ze to bude 20-30€
@tykat Cize stacilo napisat 183 eur. Otazka kolko najviac? Odpoved 183. Dakujem
@tykat Cize stacilo napisat 183 eur. Otazka kolko najviac? Odpoved 183. Dakujem
@anonym_autor ale to každé ráno? Toľko?
@anonym_autor ale to každé ráno? Toľko?
@zuzanita1609 Kde je slovo v otazke rano? Ja som sa pytala kolko najviac zvyknete platit za nakup. Ziadne rano som sa nepytala.
Moja otazka bola kolko naraz platite najviac pri jednom nakupe v potravinach. Nie kolko platite mesacne na stravu, ani ci chodite do restauracie. Mna cisto zaujima ci najviac platievate 100 eur, 150 eur, 200 eur. A je jedno na ake obdobie robite nakup a aj pre kolkych ludi ho robite.
@anonym_autor aha tak najviac jednorazovo cca 120€
@zuzanita1609 Kde je slovo v otazke rano? Ja som sa pytala kolko najviac zvyknete platit za nakup. Ziadne rano som sa nepytala.
@anonym_autor ja neviem,ale mne sa zdalo,že koľko platíte v miestnych potravinách (ráno pri nákupe,čo chýba). Chceš vedieť,keď sa ide do Metra a nakupuje sa pri množstvách?
@zuzanita1609 lenže ja nechodím denne do obchodu, akú to má potom výpovednú hodnotu? Idem raz, maximálne dva krát týždenne
@anonym_autor prepáč, ale pýtaš sa úplný nezmysel. Keď ti napíšem, že som tam včera nechala 250 eúr, ako ti to pomôže? Že v tom bol veľký nákup, veci do darčekového koša, lebo ideme na oslavu okrúhlych narodenín, to nedodám. Veď toto má veľmi veľa premenných.
1. Koľko členov rodiny má prispievateľka a koľko majú rokov, dvaja pubertiaci jedia ináč, ako ročné a mesačné.
2. Či si niečo dochovajú alebo nie.
3. Či majú nejaké mäso, vajíčka, zeleninu, zemiaky od rodičov
4. Či sa stravujú v práci, škole alebo nie
5. Ak športujú, posilujú
6. Či majú nejaké intolerancie
7. Či varia alebo kupujú polotovary
8. Či riešia ´jedlo aj reštauráciami alebo donáškou
9. Či rožky, chlieb pečú doma alebo kupujú
10. Či kupujú aj od lokálnych chovateľov, pestovateľov, alebo len v obchode
podľa toho autorke nejde o to koľko minieme na potraviny...
možno ju zaujíma aké množstvo peniazov naraz vyvaliť je pre nás ok ...
možno je to úplne o niečom inom a len zahmlieva...
je to ale dosť manipulatívne založená téma...
150€ raz týždenne.
Cez 100€ len ak mame oslavu. Bežne maximalne 70-80€
@anonym_autor a ako ti to pomôže? Keď ti tu niekto napíše že mesačne prejedia 1500€, začneš nakupovať tak isto?
Nakupujeme tak, aby sme mali všetkého dostatok a zároveň jedlom neplytvali. Čo sa nám aj darí.
@anonym_autor nákup potravín na týždeň 250 eur. Sme piati.
@zuzanita1609 lenže ja nechodím denne do obchodu, akú to má potom výpovednú hodnotu? Idem raz, maximálne dva krát týždenne
@anonym_autor prepáč, ale pýtaš sa úplný nezmysel. Keď ti napíšem, že som tam včera nechala 250 eúr, ako ti to pomôže? Že v tom bol veľký nákup, veci do darčekového koša, lebo ideme na oslavu okrúhlych narodenín, to nedodám. Veď toto má veľmi veľa premenných.
1. Koľko členov rodiny má prispievateľka a koľko majú rokov, dvaja pubertiaci jedia ináč, ako ročné a mesačné.
2. Či si niečo dochovajú alebo nie.
3. Či majú nejaké mäso, vajíčka, zeleninu, zemiaky od rodičov
4. Či sa stravujú v práci, škole alebo nie
5. Ak športujú, posilujú
6. Či majú nejaké intolerancie
7. Či varia alebo kupujú polotovary
8. Či riešia ´jedlo aj reštauráciami alebo donáškou
9. Či rožky, chlieb pečú doma alebo kupujú
10. Či kupujú aj od lokálnych chovateľov, pestovateľov, alebo len v obchode
@anonym_2439f4 Mna z tych tvojich bodov nezaujima naozaj nic. Aj som to hned v otazke pisala, ze to je jedno. Zaujima ma iba cisto kolko najviac zvyknete platit.
Ale uz mi dost zien odpovedalo. Takze odpoved viacerych som dostala.
Mne to už príde ako dáky prieskum...čo keby si sa opýtala,ako kde ušetriť,keď nevychádza? Pri tých sumách,asi si nedostala pozitívnu odpoveď 😏. Ďakujem,že som sa narodila pod šťastou hviezdou a nikdy som nemusela riešiť. A keď som musela riešiť, vždy som myslela aj na iných. Vraví sa tiež tomu karma. Človek keď nemá a nemala som dakedy,aj tak sa podelí.
Najviac tak 120 týždenne. Ale v tom je aj drogéria. Je nás doma 5
okolo 150 € , nechce sa mi chodit kazdy den nemam na to cas, dnes na farme maso 130€
Okolo 100 eur pravidelne
Pod 120e urcite nejdem ale prihodim tam casto aj drogeriu..

@anonym_2439f4 nie nesplietla,admin to opäť zmenil. Bola otázka,čo nakupujete každý deň ráno. Nie koľko miniete cez mesiac.
@zuzanita1609 Admin nic nemenil. To uz podla toho, ze to je bez dlznov a makcenov mozes vidiet, ze admin nemenil nazov diskusie.