icon

Koľko eur míňate na nákup potravín?

31. okt 2025

Zaujima ma kolko eur najviac zvyknete platit pri nakupe potravin? Je jedno kolko clenov ma vasa rodina, aj ako sa stravujete. Kludne anonymne.

anonym_2439f4
31. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_2439f4 Mna z tych tvojich bodov nezaujima naozaj nic. Aj som to hned v otazke pisala, ze to je jedno. Zaujima ma iba cisto kolko najviac zvyknete platit.
Ale uz mi dost zien odpovedalo. Takze odpoved viacerych som dostala.

@anonym_autor môžem sa tak nesmelo spýtať, na čo tii táto informácia bude?

anonym_d91f5d
31. okt 2025

Ked uz idem na nakup pre celu rodinu, vacsinou okolo 150 tam necham (2+2, z toho vela stoja plienky pre obe deti). Ale pochopila som co sa pytas takze 150-170 bolo najviac. 😉

Inak tiez by ma zaujimalo ze co tou otazkou sledujes - nemyslim v zlom, len zo zvedavosti. 😁

autor
31. okt 2025
@zuzanita1609

Mne to už príde ako dáky prieskum...čo keby si sa opýtala,ako kde ušetriť,keď nevychádza? Pri tých sumách,asi si nedostala pozitívnu odpoveď 😏. Ďakujem,že som sa narodila pod šťastou hviezdou a nikdy som nemusela riešiť. A keď som musela riešiť, vždy som myslela aj na iných. Vraví sa tiež tomu karma. Človek keď nemá a nemala som dakedy,aj tak sa podelí.

@zuzanita1609 Ja som niekde pisala, ze mi nevychadza? Alebo aku pozitivnu odpoved som nedostala? Asi pises o sebe. A uz co pises o karme je k comu? Islo mi cisto o odpoved na moju otazku. Nic za tym nehladaj. Odpovedi som dostala vela, za co dakujem 🙂. Ja setrit nepotrebujem 😉.

autor
31. okt 2025
@anonym_d91f5d

Ked uz idem na nakup pre celu rodinu, vacsinou okolo 150 tam necham (2+2, z toho vela stoja plienky pre obe deti). Ale pochopila som co sa pytas takze 150-170 bolo najviac. 😉

Inak tiez by ma zaujimalo ze co tou otazkou sledujes - nemyslim v zlom, len zo zvedavosti. 😁

@anonym_d91f5d Iba pre mna "prieskum" 🙂. Dakujem aj tebe za odpoved.

autor
31. okt 2025

Dakujem vsetkym za odpovede 🙂

biba_18
31. okt 2025

nabudúce by bolo dobré ak by si nás dopredu upozornila o aký druh prieskumu sa jedná ... 🙄
už vidím že z toho zas bude zbúchaný nejaký článok ako minule ...

autor
31. okt 2025
@biba_18

nabudúce by bolo dobré ak by si nás dopredu upozornila o aký druh prieskumu sa jedná ... 🙄

@biba_18 vola sa to prieskum - som zvedava 😉. Nic viac.
Majte za krasne 🙂. Temu uzatvaram.

autor
31. okt 2025
@biba_18

@biba_18 A nie som novinarka 😉. Ziaden clanok nebude.
Vela zien sa pyta hocico, tak aj ja som sa spytala co ma zaujimalo.

rozculena
31. okt 2025

najviac som mala 100

zuzanita1609
31. okt 2025
@anonym_autor

@zuzanita1609 Ja som niekde pisala, ze mi nevychadza? Alebo aku pozitivnu odpoved som nedostala? Asi pises o sebe. A uz co pises o karme je k comu? Islo mi cisto o odpoved na moju otazku. Nic za tym nehladaj. Odpovedi som dostala vela, za co dakujem 🙂. Ja setrit nepotrebujem 😉.

@anonym_autor ja sa len pýtam,načo ti je,že koľko minie na potraviny iná rodina? Buď si zistila,že potrebuješ asi šetriť,alebo,ako sa majú iné rodiny? 😏Tak napíš, načo ti je tento údaj, mesačne do 900e a počítam všetko,aj zveri,aj blbosti. No načo ti je? Ja som to myslela v dobrom,alebo prieskum 🤭.

anna777115
31. okt 2025

150€ nakup pre štvorčlennu rodinu na tyžden. Niekedy este musim zbehnut dokupit drobnosti keď pochybi.zastrešujem ranajky obedy a to bezmliecnu a dabeticku. Veganske nahrady mliečnych vyrobkov neskutočne sumy. Z toho este mam styry macky, dve fenky, dve zebričky a 16 sliepok.

buberova
31. okt 2025

Do 120€

bielasovicka
31. okt 2025

Veľa 😕

anonym_997841
31. okt 2025
@anonym_autor

Moja otazka bola kolko naraz platite najviac pri jednom nakupe v potravinach. Nie kolko platite mesacne na stravu, ani ci chodite do restauracie. Mna cisto zaujima ci najviac platievate 100 eur, 150 eur, 200 eur. A je jedno na ake obdobie robite nakup a aj pre kolkych ludi ho robite.

@anonym_autor a naco Ti je toto treba vediet? Ked nezavisi, ci kupim detom cestou zo skolky obrazne povedane 4 lizatka a sebe horalku alebo 4 horalky a 2 mily alebo suseda kupi 2 horalky a 2 mily? Ved je rozdiel zivit 4 deti a 2 dospelych alebo 2 deti a 2 dospelych? Tak jasne, ze ja kupim 20 rozkov a susede staci 10. Napriklad. Tak platim rozhodne viac. Niekedy tefa len tie sprostosti okolo 5-7 eur a niekedy v Jednote objavim akciu na maslo, tak si to dam za dvacku.

anonym_66c8d2
31. okt 2025

900eur,zapisujem si to.Ale buduci mesiac ideme do Polska,som zvedava rozdiel.Vieme tam nechavat 500eur,a co to dokupit tu.No nezapisovala som si to,zacala som od tohto mesiaca tak porovnam.

henka123123
31. okt 2025

200-250 euro tyzdenne

kiwi3
31. okt 2025

co je to za cudne polozenu otazku? ja cca 10 eur, ale idem do potravin asi kazdy druhy den a vobec nekupujeme maso.

sense
31. okt 2025

Kolko je treba, dnes to bolo 90, v stredu tyzdna asi 6...

anonym_542eb1
31. okt 2025
@janai1

@anonym_ce242a gratulujem?

@janai1 tak to daj tip na taky lacny nakup prosim Ta, co kupijes na cely tyzden.
Ja varim kazdy den, a teda 100 eur je niekedy malo na tyzden.

ekira1
31. okt 2025

Od 3€ do 80€. Rada som pomohla 🤦

ekira1
31. okt 2025
@zuzanita1609

Bože, ráno dievčatá odbehnete do potravín,keď chcete variť a týka sa to tých čo nemajú zásoby aj pomaly na mesiac,rok 🙄. Každé ráno idem po rožky,chlieb,niečo na chleba, mačkám,psom,koňom staršiu mrkvu,moje chujovinky,ako čoko, medvedíky,acidko mlieko...do tých 15 až 20e nechám,a aby som nezabudla susedovi tiež chlieb a pivčo.

@zuzanita1609 tým pádom 0€ ráno do obchodu nechodím. Ale na ráno sa autorka nepýtala, len na najvyšsiu sumu za jeden nákup.

haraburdova
31. okt 2025

prave sme urobili nakup na cely mesiac - 350 eur

janai1
31. okt 2025
@anonym_542eb1

@janai1 tak to daj tip na taky lacny nakup prosim Ta, co kupijes na cely tyzden.
Ja varim kazdy den, a teda 100 eur je niekedy malo na tyzden.

@anonym_542eb1 asi fakt nechápem čo odo mňa chceš 😂 ja som nikde nenapísala, že ten 170€ nákup mám na dlhšie ako týždeň alebo nejaký časový úsek 😂 odpovedala som na otázku autorky ktorú tu väčšina zas ani nepochopila

anonym_66c8d2
31. okt 2025

Najvyssia suma v tomto mesiaci za 1 nakup bola 175eur aj s mesom,150eur bez mesa.

natalka13
31. okt 2025

Najviac asi 400 ale to je nakup hofer radatz spar. Vsade nieco ine kupujem.

anonym_b7e016
31. okt 2025

Po výplate veľký nákup 300-400 eur a potom po pár dňoch každý druhý deň cca 40 eur chlieb pečivo ovocie zeleninu mlieko jogurty… (je nás doma 7). A to este doma varím a pečiem okrem toho

milanemila
31. okt 2025

@anonym_autor nepamatam sa, ze by sme platili viac ako 100e ak neslo o nejaky nakup na oslavu/navstevu atd…my ale nerobievame velke nakupy, radsej vybehnem kazdy druhy den, mam vzdy cerstve a nevyhadzujeme jedlo…

anonym_c7d2f7
31. okt 2025

@anonym_autor zavisi od toho, ci ide o maly nakup alebo tyzdenny ci mesacny. Maly nakup od 12-25€ a velky, ked kupujem aj zasoby mlieka, vody oleje, prosto ked sa pominaju tie dlhotrvajuce potraviny, tak zvacsa okolo 150€. 4 ludia, z toho 2 deti v puberte, jedno dieta bezlaktozove ..

anonym_13e085
31. okt 2025

@anonym_autor 30e týždenne Max

diablikovci
31. okt 2025

Viem, že niesu to potraviny ale ja som dnes dala 123€ za drogériu + kozmetiku. Kupovala som práci prášok, zubné kefky, pasty, deodoranty, krémy na tvar, sampony, sprchovacie gély, prášok na umývanie riadu, jar na riad. A neviem čo ešte.