Koľko mesačne míňate na stravu v trojčlennej domácnosti?
Koľko míňate mesačne na stravu pri trojčlennej domácnosti?
Mak budete 420e ale sem tam aj 500e s drogeriou .jeme len doma a muž si berie aj do práce jedlo
Cca 800€ 4-clenna rodina. Cisto len potraviny. Nie je do toho zaratane, ked jeme vonku
@simona19871216 nepreháňam, to som napísal bežnú sumu, keď sa nekontrolujem, tak je to 7-8000 ako kedy a pred vianocami aj 15-16000 😯
@sevrin no dobre ako myslíš 😆
2 dospeli,2 tynedzerky 700-800
@stellarstar wau, nedas aapon tyzdenny jedalnicek? My sme dvaja, deti nepocitam, zjedia menej ako macky, ale pod 500 nevieme ist, a to tiez maso jeme malo
@gregik66 maso nie je drahsie ako zelenina . Z 200g masa sa najem do sitosti. Zo zeleniny treba min3x rolko. A uz stoja rovnako.
@balerina2025 reagujem svojským spôsobom na úplne zbytočnú tému, akých sa tu každý mesiac objaví niekoľko a stále je to o tom istom. Je absolútne irelevantné aké číslo tu hocikto treskne, lebo kto koľko míňa na stravu záleží od mnohých faktorov.. myslel som že môj prvý príspevok už napovedal veľa a ostatné ešte viac. Však 15000 neprežerem ani za 5 rokov, nieto za mesiac!!! 😅
@sevrin myslela som si. ano zbytocne tema. niekto robi zadarmo priesku m
@anonym_autor ...cca 500€ pre 2clennu rodinu/pre objektivitu: nemáme možnosť nič dopestovať, dochovat,ani nam nikto ani obcasne nepomáha s niečím dopestovanym zo záhrady.Zaroven mám gluten-lacto-dia diétu, čo trochu navyšuje výdavky na stravu/
@anonym_autor dvaja dospelý a ročné dieťa cca 300€. + Nejakých 30€ umelé mlieko na dokŕmenie.
Sme štyria a okolo 1000 ... Ale máme puberťáka ktorý ma riadny apetít a 6 ročného ( kapsičky, jogurty, vymýšlance) jeme ale 4-5x do týždňa mäso a varíme každý deň...

@sevrin ty co pracujes alebo si z nas robis srandu
@balerina2025 reagujem svojským spôsobom na úplne zbytočnú tému, akých sa tu každý mesiac objaví niekoľko a stále je to o tom istom. Je absolútne irelevantné aké číslo tu hocikto treskne, lebo kto koľko míňa na stravu záleží od mnohých faktorov.. myslel som že môj prvý príspevok už napovedal veľa a ostatné ešte viac. Však 15000 neprežerem ani za 5 rokov, nieto za mesiac!!! 😅