Koľko mesačne miniete za stravu?
ja som uz chora z minania penazi an stravu
nic riadne nekupim a 20 euro len tak.
kazdy den
nechapem ja. kolko denne nakupujete?
je normalne minut 150 eur tyzdenne na stravu? ci vela.
setrim kde sa da , varim doma a aj tak. sa vela minie.
niekedy neminiem nic, a na druhy den necham 30 eur v obchode. proste priemer cca 100-150 tyzdenne. strava a obcas je v tom aj ine
ako to mate vy
Sme traja. Mesačne 600€ + obedy pre mňa a muža počas týždňa asi 230€ nakoľko obedy počas týždňa neverím.
@maddie1711 my to mame aj s obedmi pre nas. do 400-500 euro. traja. ale teda nevarim kazdy den maso, to je jasne
Sme dvaja a cca 400 eur mesačne. Ale do obchodu chodíme asi 2-3krat týždenne. Nemám po co chodiť každý deň. A napríklad veci ako ryžu, maslo, mlieko a veci, ktoré vydržia dlhšie kupujem vždy viac kusov. Napríklad minule bola ryža po 1,49 za kilo tak rovno cele balenie po 10 balíčkov. To isté mlieko, hneď celý kartón. Zelenina a ovocie musí byť, mäso ja jem len hydinu, sem tam si dám len panenku alebo hovädzie, ale to tak možno raz za mesiac. Varím aj veľa vegetarianskych pokrmov, lebo mi to chuti. Jogurty ja len biele, pomazánka domáce, tie nekupujem. A keď niečo sladké, tak upeciem, sladkosti nekupujeme.
@pribinak jak krásne veselo napísané, az sa smejem 👍
No podľa toho, čo varíme, ovocie a zeleninu kupujeme tiež, no čochvíľa bude aj v záhrade ovocie, prvé je Zemolez, potom budú čerešne...aj zelenina domáca. No môj muž chce mäsko, to kupujeme dosť veľa, spravíme nákup za cca 100 € týždenne , potom len chlebík, šunku dokupujeme. Ale áno, za tú cenu čím ďalej tým menej toho je. Jedlo chceme kvalitné, aby nám nebolo zle a nemuseli sme behať po lekároch, to sú ďalšie výdavky potom. Keď je muz v obchode, on minie viac, kúpi zo všetkého, čo máme radi 🫣.

@evatko to verim,