icon

Koľko miniete mesačne na stravovanie pre rodinu?

4. mar 2025

Ahojte, kolko miniete na mesiac za stravovanie pre 2 osoby? Alebo pre seba, či pre 3,4 osoby? Zaujima ma to lebo som zistila ze my asi privela vzhladom na nizky plat a potom sa divime kde zmizli peniaze... na osobu 400. Asi velmi vela. Zijeme nad nase pomery ocividne....
Povodny nazov temy : Kolko minate na stravovanie?
....v pripade keby admin zmenil nazov temy a aj jej vyznam

Strana
z4
bosorkabb
6. mar 2025

Sme 3 dospelý a 2 deti ktoré jedia v MŠ a ZŠ. Minieme na jedlo cca 800-900 eur. Lenže máme radi hovädzie mäso, kvalitné šunky /salámy /syry. Ovocie, zelenina.

caar_oliine
24. mar 2025

Tak som si to na zaklade tvojej temy začala tento mesiac zapisovať a na začiatku mesiaca sme fakt šetrili 😃 je 24.03. a my sme dvaja zatiaľ minuli 420€. Do konca mesiaca to bude asi ešte tak ďalších 100€, vrátane mužovych obedov. Takze tak okolo 500-550€ na mesiac minieme dvaja keď sa snažíme trocha šetriť, ale je tam cca 80€ ktore su tam “navyše” (minerálky, pivo, donáška, sladkosti, snacky, nejaky darček v podobe bomboniéry, atď..)
Človek asi keď si to takto zapisuje si to lepšie premyslí a minie menej. Pred tým, sme míňali tiež určite okolo 700€ mesačne. Tak možno skús si jeden mesiac rozpísať aj ty 😃

Strana
z4