Koľko miniete mesačne na stravu a benzín?
benzín je veľmi individuálny.. niekto chodí len mhd / pešo / bicykel, niekto autom. Niekto má dve autá, niekto jedno.
Strava je lepšia. U nás cca 80 - 100 eur na osobu
Urcite viac nez 500 Eur
ako ti pomôže moja informácia, keď ja možno najazdím mesačne päť krát viac ako ty? Položka na stravu je tiež veľmi individuálna, niekto si dopestuje, niekto má mäso a vajíčka od rodičov, niektorá rodina má päť členov, iná dvoch...musíš zadať otázku konkrétnejšie.
ja tankujem niekedy raz za mesiac, aj ked september som bola 4krat v BA a dvakrat TT tak tam som tankovala 2 krat, ale obcas sa stane ze aj mesiac vynecham, kedze jazdim vacsinou u nas po meste, co mozno spravi tak cca 6km za den a aj to nie kazdy. a potraviny zalezi od toho co kupujes, ci len veci v akcii alebo mas rada nejake specialitky, kde Ti je jedno aka je cena.... a teda ja neviem kolko miniem za potraviny pre 4cl rodinu.
Benzin 100-120e, denne cca 50km, niekedy viac inokedy menej, a na stravu veľa....
Osoba cca 250 -300€ mesačne za stravu, pri viacerých je suma na osobu nižšia. Tankovanie sa mení podľa potrieb, 200-400€ mesačne.
Sme 4cl.rodina.manzel ma firemne auto,to neratam.Ja jazdim po BA s detmi,obchod a pod, obcas k rodine (1-2xdo mesiaca).na stravu minieme urcite takych 400,benzin do 100 eur.
My benzín minimálne 80€. Strava min. 400€
200 e benzín a 600 e strava.
benzín okolo 150 strava 100/osoba + navyše ak ideme do reštaurácie alebo kaviarne. Ale s tým benzínom je to individuálne určite rodič, ktorý žije na dedine, denne vezie deti do školy, škôlky, na krúžky... tak bude platiť za benzín viac ako niekto, kto žije v meste a chodí len do práce, na nákup a späť. Nehovoriac o tom, že každé auto "žere" benzín inak pri jednom zaplatíš za 10km aj 3x toľko ako pri nejakom inom a naopak. To isté aj čo sa týka stravy na dieťa sú úplne iné mesačné náklady ako na dospelú osobu, iné náklady sú tak isto keď denne varíš, keď denne chodíš do reštaurácie a kaviarní, keď varíš na 2-3dni jedno jedlo, keď sa stravuješ v práci alebo dostávaš stravné lístky...
@katkamatka7 Zhruba takto som to chcela čítať,ďakujem.
@fiffinkaa Koľko Vás je ?
U nas strava cca 600eur a tankovanie pre 2 auta, ja asi tak 100eur/mesacne, muž možno 120eur/mes. Sme 4 členná rodina.
Kočky ,každý deň 40 km v meste,BA 200€ benzín .Strava pre jedného ,bez varenia v týždni ,skôr to rýchlo občerstvenie ,restika,no nie drahá,skôr lacné menu,cca 300-350€.Cez víkend varená strava.
Strava je mega vela 350€ na jedného.
aj ta strava na osobu...rozdiel je 2 rocne dieta a rozdiel 12 rocne. My sme siesti, z toho styri deti od 10 rokov do 17 a prejeme dost, a to mame aj daco zo zahrady. ale tych 700-800 eur mesacne, nafta do 7 miestneho auta tych 120 eur mesacne.
700-800 dvaja dospely a dve deti, ale autom chodim tak za 100 euro mesacne
@kubkovamama Len teda bez varenia.Varenie cez víkend raz a ešte aj tak medzitým nákup cez víkend alebo fastfood ,na osobu /chlap/
Strava 250-300, benzín cca 300 (dvaja dospelí, 1,5rocne dieťa, jedno auto)
Máme dve autá ja cca (16km do práce a manžel cca 50-70km) mesačne na benzín 150€ -200€ v Tom sú aj nákupy do škôlky a podobne. Strava bez drogérie cca 300-400€ mesačne
@maja367 150-200€ benzín za obe autá?
strava cca 500e/ mesiac. Sme 6 z toho 4 deti od 11+. Nechodíme po reštikách, ani nekupujem polotovary - knedle, buchty pirohy - všetko si doma robím....zeleninu nekupujeme - máme záhradu...
benzín - cca 70e/mesiac
Sme piati
Áno máme priemerku 7l/100km. A manzel ma 5l/100km.
Benzin ja s detmi nic...chodime vlakom, decka zadarmo, muz chodi autom ale neviem kolko minie... potraviny...kupujeme podla chuti, neratam to.
PS: ku benzinu...akurat vcera muz hovoril ze vzdy tankuje za 50€ a bola to cca plna nadrz...ale ze uz to tak nie je. Benzin zdrazel. Tot moja znalost "kolko dame za benzin".
@bambulienka25 200EUR mesacne na 2 osoby? Ako sa to da zvladnut? Predpokladam, ze sa stravujete len doma? Ale aj tak ako, daj tipy...
autorka, treba vyuzivat MHD. Rocny listok 199 eur, co mas 17 eur za mesiac.
Tym ze v BA mame celkom slusnu siet MHD, auto vyuzivame len mimo BA, resp. v nevyhnutnych pripadoch, co je mozno cca 50 eur na mesiac....

Ja ked soferujem denne 50 km a sme piati - bude to pre teba relevantne? Specifikuj otazku.