Koľko sme mali viacnočneé odmeny ?
Ahojte chcem sa vás opýtať koľko mávate vianočné odmeny? Ja som mala okolo 2000€ plus plat.
@anonym_autor ja presne 0 navyše
0,00€ čiže žiadne
ja som bol na dlhej PN tento rok (4 mesiace), čiže som mal znižene. Ale vďaka aj zato, 1100 v čistom ku platu.
niekto dostáva odmeny? 😂 wow, my máme akurát tak možnosť prísť po sviatkoch opäť do práce 😂😂😂
0,0€
Nemame vianocne odmeny, u nas mame kvartalne bonusy a tie posledne boli v novembri 🙂 sumu si necham pre seba.
500 € v čistom k výplate + 100 € poukážky a od nového roka zvýšenie platu .
raz 50e, tento rok uvidim ako v novej praci. Nepocitam s nicim, takze vsetko ma potesi.
Pol roka odmien,pol roka slabi plat pre mna.Ked nemame odmeny,mame len 4000eur vtedy placem,ked mame 5500eur aj s odmenami som spokojna
Pol roka odmien,pol roka slabi plat pre mna.Ked nemame odmeny,mame len 4000eur vtedy placem,ked mame 5500eur aj s odmenami som spokojna
@anonym_2988da tak to má byť
Vlani 10€ tento rok nič
1800 k platu, ale rozmýšľam ako ti táto informácia pomohla, keď nevieš kde robím, čo robím, aký mám plat. Či len pochváliť si sa chcela?
1800€ (90% cistej mzdy), plus 14. plat.
Hmm snad aspon tych 30e poukazku ako kazdy rok...uvidime😐
@anonym_autor ja ako invalidny dochodca nejakych 530 ako 13.dochodok.
V poslednej práci som mala za 10 rokov iba raz odmenu. 300 eur do obalky. Inak nič. Potom prestali platiť aj to, čo mali zo zakona🙈🙈
2100e
@anonym_autor ja ako invalidny dochodca nejakych 530 ako 13.dochodok.
@viktoriakrajnakova preco si invalidny dochodca?
@anonym_aef73d som autista
@anonym_aef73d som autista
@viktoriakrajnakova a na to sa dava inv.dochodok? to akoze nevies alebo nemozes vykonavat ziadnu cinnost?
@anonym_aef73d aj psychiatrickí pacienti môžu mať dôchodok
@anonym_aef73d aj psychiatrickí pacienti môžu mať dôchodok
@anonym_1df9ab ale na autizmus s tym som sa este nestretla, preto sa pytam...
@anonym_1df9ab ale na autizmus s tym som sa este nestretla, preto sa pytam...
@anonym_aef73d ona má dg. od psychiatra + autizmus
@viktoriakrajnakova a na to sa dava inv.dochodok? to akoze nevies alebo nemozes vykonavat ziadnu cinnost?
@anonym_aef73d ja som vysokofunkcny autista. My mame vyssie dochodky ako ti jadrovi ktori sa nevedia o seba postarať a maju opatrovnika 24/7. Mozno to znie divne ale to preto že my mame sancu sa začleniť do života ale len vďaka podpore. Tu vobec nejde o to že by som nemohla pracovať ako upratovačka, ale ide o to že ja dokážem vystudovať vysokú skolu a byť velkym prinosom pre spolocnosť. Ale popri vysokej skole by som nedokazala pracovať, to proste nejde, nemozem robiť viacero odlisnych veci naraz, moj mozog to nedokaze. A je toho viac, napriklad nemozem robiť nočné lebo ja počas dňa spať neviem. Takto si len naruším režim a budem týždeň unavená. Takže práce kde sa robia nočné smeny neprichádzajú do úvahy. Potom práce kde sa stojí tiež nie, lebo vtedy sa kývem a vyzerám ako retardovaná. Takže do uvahy prichadzaju len práce kde nie su nočné a kde sa nestojí. Je toho fakt veľa, nebudem tu všetko písať ale fakt najlepsie bude keď dokončím školu a budem robiť to čo mi ide.
niekto dostáva odmeny? 😂 wow, my máme akurát tak možnosť prísť po sviatkoch opäť do práce 😂😂😂
@miselka257 my i cez sviatky 😬

0,00€