Koľko ste dostali energopomoc?
Kolko ste dostali energopomoc?
@arieska ale preco ludia nepisu o com im dvihli co dostali.
@anonym_e50b9d mne prislo vyuctovanie v septembri (chodi mi rocne) a cenu ako taku ani velmi nedvihali k tomu datumu.. ale nedoplatok som mala riadny :DD Jasne, na zaklade toho zdvihli preddavky samozrejme. Tak neviem celkom na co konkretne narazas :D nevidim v tom preddavku zvysenu cenu na dalsi rok, zvacsa je to priblizne suma mojej poslednej fa rozdelena na splatky, nie su tam nejake extremne vysky..
a ano vieme, od 1. idu ceny hore.. kazdemu, je rozdiel v tom kolko..
@cherrystone 🤣🤣🤣 vsetci ako poctivo cakaju nejake eurase, ale nadavat na Fica budu stale.
@anonym_a56b6a no jasne, lebo obrazne povedane 20eur Vam da a 100eur Vam obratom zoberie.
@cherrystone 🤣🤣🤣 vsetci ako poctivo cakaju nejake eurase, ale nadavat na Fica budu stale.
@anonym_a56b6a Mne sa páči, ako niektoré čakajú koľko im príde kompenzácia napr.za elektriku, a pritom veselo púšťajú práčky každý deň, niektoré aj 2 -3x, hlava - nehlava, či treba, či nie, ale energopomoc čakajú 🙂
@anonym_autor mne zodvihli na 1i byte zo 120 na 170 kvoli ohrevu vody a kureniu, skoro ma porazilo. A sek mi neodsiel ziadny, pricom na elektrinu aj plyn mi dotaciu priznali... neskutocne chaoticky system. A tiez nechapem ako moze byt taky neskutocny skok v nakladoch, lebo teda 170eur za jednoizbak vo velkej bytovke je sialene.
@rozculena
Energetická domácnosť, ktorá odoberá teplo prostredníctvom centrálneho zásobovania teplom (CZT) v bytovej budove, ktorá spĺňa podmienky adresnej energopomoci. Energopoukážka je určená primárne na úhradu zvýšených nákladov za dodávané teplo.
Či budete alebo nebudete kompenzovaní za teplo závisí od toho, ktorý zásobovateľ vám dodáva centrálne teplo a teplú vodu a akú cenu za dodávku tepla a teplej vody má schválenú URSOM na rok 2026.
@anonym_c958b0 my mame ceny rovnaké. Cize 0€
@anonym_a56b6a Mne sa páči, ako niektoré čakajú koľko im príde kompenzácia napr.za elektriku, a pritom veselo púšťajú práčky každý deň, niektoré aj 2 -3x, hlava - nehlava, či treba, či nie, ale energopomoc čakajú 🙂
@anonym_b41330 hlupane

@arieska ale preco ludia nepisu o com im dvihli co dostali.
@anonym_e50b9d Nema eate vela ludi vyuctovanie. Potom sa zacne nadavat vo velkom 😃