Koľko zarobíte mesačne podľa odvetvia a regiónu?
Koľko vám mesačne pípne výplata? V akom odvetvi a regióne? Je na Slovensku naozaj tak zle.. vraj že 70% ľudí nemá žiadne úspory. Vy si kontrolujete bločky v obchode či je správne nablokovane alebo čo koľko stalo presne
Minimálna mzda 3 stupeň náročnosti, administratíva, západné Slovensko
2200EUR v čistom, ZA kraj, automotive, manažérska pozícia. Kolega v Nemecku má 4-násobný plat v čistom na rovnakej pozícii.
560€, robím na pol úväzku v obchode
@anonym_autor Bratislava, pracujem na financnom oddeleni, plat 2000 v cistom plus minus a ty autor/ka?
Myslis si ze tu to zistis podla par ludi co ti napisu? Mozem povedat za seba, po tomto otrasnom zdrazovani neusporime ani prd. A to mame prijem lepsi ako vacsina ludi. Nerozhadzujeme, varim doma, kupujeme v akcii. Uz sa to tu riesilo x krat
2200EUR v čistom, ZA kraj, automotive, manažérska pozícia. Kolega v Nemecku má 4-násobný plat v čistom na rovnakej pozícii.
@anonym_989f98 No veru a potraviny tam stoja obdobne, bývanie bude asi drahšie ale aj tak
650 eur, dôchodok
Zapadne Slovensko, 4800 eur v čistom, stredný manažment. Našetrené mam, ale to som mala aj pred 10 rokmi, ked som zarábala násobne menej. Lebo minam len toľko, koľko môžem
@anonym_autor To Súmračná a minister Kamenický dosť naivným spôsobom zisťujú, ako konsolidácia " vetrá" naše peňaženky, či súdruhovia konsolidujú podľa plánu, či národ nepapuľuje,,,,
Zapadne Slovensko, 4800 eur v čistom, stredný manažment. Našetrené mam, ale to som mala aj pred 10 rokmi, ked som zarábala násobne menej. Lebo minam len toľko, koľko môžem
@anonym_50a1dc Čo robíš s toľkými peniazmi?
Nam vychádza s mužom okolo 6000€ mesačne, , obaja szco - služby, východne Slovensko. Odložíme cca 30tis ročne. Na blocky som nepozerala nikdy ani nevyhľadávam akcie, som typ čo keď niečo potrebujem tak to kúpim. Našetrené mame vždy, postupne sa investuje ale finančná rezerva musí byt za každých okolnosti.
Nam vychádza s mužom okolo 6000€ mesačne, , obaja szco - služby, východne Slovensko. Odložíme cca 30tis ročne. Na blocky som nepozerala nikdy ani nevyhľadávam akcie, som typ čo keď niečo potrebujem tak to kúpim. Našetrené mame vždy, postupne sa investuje ale finančná rezerva musí byt za každých okolnosti.
@anonym_474766 to sa mi až veriť nechce, v službách zarobiť 3000 EUR? a na východe, ak to nie je tajomstvo, čo sú to za služby?
@anonym_474766 Ubytovacie služby, hotel, stravovacie sklužby, autoservis?
@anonym_autor región nitra, zdravotníctvo , prídavky 120€, mzda v čistom 1240+200bonusy ,štvrťročné odmeny cca 200,300 eur , rôzne benefity.
Som neskutočne spokojná
Manžel platovo padol nižšie a nie nesťažujem sa, konštatujem mesačne od 4.500-7.000
Akcie vyhľadávam , bločky nekontrolujem
Odkladáme a sem tam aj dovolenkujeme, nie pravidelne
@anonym_474766 to sa mi až veriť nechce, v službách zarobiť 3000 EUR? a na východe, ak to nie je tajomstvo, čo sú to za služby?
@anonym_474766
@dora281 ja asi žijem na zlej strane východu 😂
@dora281 erotické 😂😂😂
@dora281 ja keď čítam tie palky aké tu píšu sumy tak mi vychádza že som spodina 😂
@anonym_autor Niektorí si tu robia prču a pripisujú nuly k cifrám, iba aby nasr*li proletárov. Bude ešte kucapaca....
@dora281 ja keď čítam tie palky aké tu píšu sumy tak mi vychádza že som spodina 😂
@mikitilik29 ja tiež. SZČO a 550-1100€.
@mikitilik29 Treba ísť za poslanca NR alebo za prevádzača Ukrajincov cez hranicu. To sú dobre platené fleky.
asistentka riaditela 1950 brutto po 7 rokoch , zapadne slovensko, mam samozrejme k tomu aj brigadu upratovanie, co to sa mi dari nasetrit na prazdniny, dovolenku...
Ba obchod 1000 e v cistom , nespori m, zijem sam plus hypo, niet z coho

a načo Ti to je vedieť ?