icon

Končí zubný benefit vo všetkých poisťovniach?

15. apr 2024

Ahojte, naozaj končí zubný benefit u všetkých troch zdravotných poisťovní? Na stránke poisťovní k tomu nie sú infirmacie, ale začínajú sa objavovať o tom články, keďže štát šetrí (opäť na nás)... Nejde mi ale do hlavy, prečo tomu podliehajú aj súkromné poisťovne ako union a dôvera... Od akého dátumu bude zrušený? Ďakujem

Strana
z4
erikavesela
16. apr 2024

@matej2227 booooze...ja chspem, ze aj taki ako ty musia existovat, ale teda ty si extrem...bud ta platia alebo si tak vymeteny, ze sa clovek musi normalne bat, ze naozaj existujes

candii
17. apr 2024

Nuž ale to inak nebolo len o tom, že ľudia chodili viacej na preventívne prehliadky ale aj o tom že si od zubara pýtali bloček. Koľko zubárov sa úkon nevykazuje daňový doklad ? Veľa. Takto ľudia ten blok potrebovať nebudu, nebudú pýtať.

majka243
17. apr 2024

@matej2227 cakala som, kto sa prvy zacne vyhovarat na predchadzajucu vladu. Ze ficovci vytvorili nove ministerstvo, kde sa naliali peniaze a zdvihli si platy ti nevadi?!

matej2227
17. apr 2024

@majka243 veľa veci mi vadí na tejto vláde.. ale tí čo boli pred nimi mi vadili oveľa viac.. rozdeľovanie ľudí na OTP a šparanie v nose. A nie nebolo to v každom štáte. Zabudli ste ako Verona tvrdila že má doma v zime 16stupnov a mali by sme sa obliekať dva svetre. Vypínať kurenie Bihariova z PS by všetkých zaockovala POVINNE.Povedzme že Ficovci kradnú. Aj keď sa Ficovi nič nedokázalo a stíhali ho za tlačovku.. Takže budeme voliť fašistov ktorí budú hovoriť čo si máte pichnúť a akú máte mať doma zimu.. rozumiete?? To sú len pár príkladov..

matej2227
Odpoveď bola odstránená
matej2227
Odpoveď bola odstránená
erikavesela
17. apr 2024

@matej2227 a co mam teraz robit, ze som starsia?...booze, ake primitivne...pozeraj si, co len chces, ludia tvojho intelektoveho vybavenia su mi ukradnuti...
Radsej sa nauc riadne pravidla slovenciny...potom tu pis o tupych...ver, ze k nim nepatrim...a navyse, tupy si ty a a to uz len preto, ze tych zmrdov, zlodejov, mafianov, vrahov, korupcnikov volis...len tupy clovek, bez vnimania spojitosti alebo zaplateny zmrd ich dokaze obhajovat...
Btw....tento portal je aj na hladanie somarin, ked ti nevyhovuje, chod sa odbavovat inde

matej2227
17. apr 2024

@erikavesela ty nie si veselá ty si dosť smutná a zúfalá..

pomaranc24
17. apr 2024

@lakebabe Union a Dovera sú prašť jak uhoď. Ja som sa pýtala svojej Dr aj pediatra detí. Akurát ak plánuješ dieťa, tak Dôvera neprepláca CTG u gynekológa. A cytologiu jedna z nich prepláca, ale len ak to ide do konkrétneho labaku...

erikavesela
17. apr 2024

@matej2227 takze ty chytry🤣🤣🤣..ked sa konsoluduje verejny dlh klesa??? a na to si ako prisiel?..na to, aby klesal dlh, musi byt prebytkovy rozpocet, nestaci konsolidovat...ale to by si musel slovam, kt.pouzivas rozumiet

candii
17. apr 2024

@erikavesela nechápem na čo vôbec reagujes na toho trolla, profil má vytvorený len tento mesiac, je evidentné že si sem prišiel pohonit ego a všetkých len urážať a provokovať. Najviac takých zufalcov naseries keď nebudeš na nich reagovať. V reálnom živote nič neznamenajú a sú prehliadaný tak na sociálnych sieťach robia ramená. Je ich plný internet takých zufalcov.

lakebabe
17. apr 2024

@pomaranc24 paráda 😄

matej2227
17. apr 2024

@erikavesela tak potom vieš že Hegero Matovič Odbor nás zadlžili zo 48 na 62% z miliardy na 8 miliárd. Dokopy za 3 roky o 24 miliárd. A ktože je ten zlodej??? A kto že je ten vrah?? Čo nechal zomrieť Krivocenka a Lučanského?? Ty nie si Krivocenkova tak ťa to nezaujima.. Možné keby tam zomrel pán Veselý ak taký existuje to by ťa už asi zaujímalo..

matej2227
17. apr 2024

@candii pre trolla každý troll..

jozko_z_lesa
Odpoveď bola odstránená
ikka204
17. apr 2024

@matej2227 haha.. uz aj rozsudky vynasas. Odkial to mas? Nebodaj z rusmi financovanych fb kanalov? Mne su, vies kde, tvoje konsolidovane financie. Cez kovid, dam na to krk, si vykrikoval, ze ludia od hladu pachaju samovrazdy a potom ze bez ruskeho plynu pomrznes. A teraz ides konsolidovat fickovi a pelegriniho milencovi sukromne lietadla a vilky. Ty si riadny... plyn tiez ide hore, pusti si ho naplno, kolko sa ti raci. Kde sa pozries, vsetko berie, zdrazuje a kradne, lenze sebe kamosko - nie na cesty, ani nemocnice, ani skoly. To by za 12 rokov blahobytu uz mal davno hotove. A na to sa ja skladat nemienim!

erikavesela
17. apr 2024

@candii mas pravdu

matej2227
Odpoveď bola odstránená
matej2227
17. apr 2024

@ikka204 vás tu je ako nasrato...

matej2227
17. apr 2024

Voľby ste prehrali už druhé. Percentá sa snažíte nafukovať. Čo že sa tu toľko koncentrujete. Niektorý tu hľadá odpovede všetka česť. Ale za ten krátky čas čo som tu tých pár jedincov čo reagovalo na mňa. Pritom o to mi ani nešlo. Začali používať urážky bez toho neviete komunikovať taký Jožko z lesa..alebo pani Veselá.. a ďalší dvaja či traja pre Slovensko nepodstatni.. Takže aby som sa vrátil k meritu veci..benefity na zúbky končia..budeme si musieť platiť biele plomby..niekde sa škrtať musí. Aj taký je život. Treba si čistiť umývať starať sa.. buďme k sebe slušný.. P.S. ja som urážať nezačal...že Jožko...pani Veselá...

evelin2daniels
17. apr 2024

@mandzula áno to je pravda, že nevieme čo by iné vlády robili...ale napríklad mňa štve najviac to, že k moci sa dostali len na základe svojich klamstiev a oportunistických rečí. V živej pamäti mám Fica ako sa oháňal rožkami a maslom pred kamerami a na pumpách s mladým Kaliňakom riešili, že aký je benzín drahý ( vtedy 1,53€) a že za všetko môže Matovičova vláda a že oni by to v živote nedopustili. Pritom dobre vedel, že to asi nebude také jednoduché. Jaaj a ešte nás chcel zachrániť pred migrantami a lgbt, lebo to sú naše najväčšie problémy. Aj na Kuciaka sa rýchlo zabudlo...Ale jeho voličom to stačilo.

jozko_z_lesa
Odpoveď bola odstránená
jozko_z_lesa
Odpoveď bola odstránená
union_zp
AMBASÁDORKA
19. apr 2024

Pekný deň z Unionu prajeme. Aj keď bohužiaľ súčasná vláda zrušila obľúbený dentálny benefit, pripravujeme iné výhody pre našich poistencov a budú čoskoro publikované, hneď ako to bude možné. Stále je v platnosti možnosť využiť príspevky u nezmluvných lekárov - na ošetrenie u zubára je potrebné vopred schváliť žiadosť s plánovanými výkonmi, pri dentálnej hygiene nie je potrebné vopred schválenie a stačí potvrdiť tlačivo v deň ošetrenia - takto vykonaná dentálna hygiena v plnom rozsahu je s príspevkom do výšky 34,32EUR na jedno ošetrenie (max 2x ročne). Ostatné benefitu zostávajú v platnosti. Prípadne je stále možnosť využiť aj zaujímavé zľavy u partnerov: https://portal.unionzp.sk/onlinepobocka/pub/zlavy
Martin z Unionu.

Strana
z4