icon

Kooperatíva - PZP, škodová udalosť

14. okt 2022

Dobry den, prosim vas vie mi tu niekto poradit, ako mam dalej postupovat? Mala som nehodu, ktoru som nahlasila telefonicky, ako poskodena. Prebehla uz aj obhliadka auta, upozornili ma, ze hoci je to nahlasene, treba vyplnit aj online formular. Udaje, ktore su k tomu potrebne k dispozicii samozrejme nemam. Jedna sa o rodne cisla, vin, typ auta a podobne. Policajt, ktory bol po nehode na mieste mi poskytol cislo poistky a spz auta, ktore do mna narazilo. Povedal, ze poistovna si ostatne od nich vyziada. Avsak obhliadajuci povedal, ze bez formularu nebude plnenie skodovej udalosti. Ako mam dalej postupovat. Tie osobne udaje nemam ako poskytnut poistovni. Nemali by si to zistit sami z cisla poistnej zmluvy? Dakujem za kazdu odpoved.

Strana
z2
belllinka
17. okt 2022

@nikol_marek nevedela som, ako sa riešia takéto veci a nemala som silu sa súdne doťahovať s poisťovňou. To už je pase, kašlite na to, dik

autor
17. okt 2022

@chicca555 Dakujem za info.

brembo
17. okt 2022

@nikol_marek ten doklad je dobrý tak maximálne na to,že viete dokázat,že ste im niečo posielali. Posielal som to do centráli,na adresu ktoru mi dala likvidátorka. To že tu obhajujete svoju poistovnu je síce pekné,ale realita je taká,že skusenosti ludí s Kooperatívou su negatívne.

jasmine2
28. nov 2022

Dobrý deň. Nedá mi sem reagovať. Poisťovňa Kooperatíva je nielen z môjho pohľadu najhoršia poisťovňa. V septembri mi jeden "týpek" nacúval do auta. Po vystúpení dotyčného z auta som mala pocit, že nielenže nemá zaplatenú zákonnú poistku, ale ani smeti, TV ba ani daň za psa. Môj pocit bol oprávnený. Poistku zaplatenú mal, ale podotýkam v tej najhoršej z najhorších poisťovní v Európe. Auto som dala na obhliadku do renomovaného servisu AutoPalas BMW Bratislava. Kde som a teraz sa podržte vypisovala tie isté papiere 4x kedy, kde sa čo stalo, mená účastníkov a pod. Keď som mala pocit, že mi z toho vypisovania čisto "hrabne" sa pýtam či je toto normálny postup bolo mi povedané NIE. Len poisťovňa Kooperatíva toto vyžaduje na 4x. A tak si kladiem otázku čo tí ľudia platení z našich peňazí, tam asi tak robia. Povedzme si na rovinu, keď idem poisťovať auto nikoho nezaujíma kde na to zoberiem, ale keď chcem niečo po rokoch platenia od poisťovne tak ich pomaly zaujíma aj veľkosť spodného prádla. Ale k veci. Auto v BMW opravili fakt parádne. Nemôžem vytknúť nič ale keďže som auto potrebovala súhlasila som s návrhom, že náklady zaplatím zo svojho a poisťovňa mi to bude refundovať. Auto bolo vyplatené koncom októbra a je 28.11. a 2500 euro čo som zaplatila v servise ešte nemám. Na dovetok mi prišiel z poisťovne list, kde som im piaty krát 🙈 opísala to čo som písala v servise. Mozog mi toto už nebere. Dnes som im volala, nikto Vám nedá t.č. všade len mail. kontakt. Chcela som to vybaviť a nasrať niekoho tak, ako serú oni mňa. Toto je fakt do neba volajúce, ale budem nútená sa obrátiť na NBS a podať žalobu.

nikol_marek
28. nov 2022

@jasmine2 este, ze si neni klient Kooperativy to by si musela vypisovat 8x, neklienti to vypisuju iba 1x!!!!!!!! A pre tych co udaju pri nahlasovany PU mail to pride vypisane do mailu a len to vytlacia a podpisu 🙈. Daj cislo PU preco cakas na peniaze ti poviem hned. Urcite to nie je len tak.

jasmine2
28. nov 2022

@nikol_marek ÓÓÓ bože ty si aká múdra na tvoj komentár som čakala. V BMW som vypisovala 4x to isté ešte viem rátať na rozdiel od tých vašich dievčat na infoservise.

anonym_30509a
19. nov 2025

Podvodníci v Kooperative nikdy nepokryjú celý rozsah škody pri malom buchnuti do auta som musel doplatiť zo svojich 1000e na škodu pri Tom škoda na nárazníku bola asi 200e radšej priplatiť 20e navyše v inej overenej poisťovní

Strana
z2