Kto mi poradí ohľadom životnej poistky?
Ahojte mám tu nejakého agenta?? Poistovaka?? Potrebujem aby kukol na moju zmluvu a poradil. Dakujem
@999k ja sice osobne nerobim životne poistenie ale moja kolegyna sa nato špecializuje..kludne mi napíš do spravy a viem ti povedať viac info..inak pracuje pre všetky poistovne
@janulikt84 dakujem Vam uz to mam vyriesene
@marca12 áno dá sa robiť aj online. Ale správne nerobí poisťovák monológ ale dialóg. A musí prebrať s klientom veľa vecí. Niekedy sú potrebné dokonca 2 stretnutia. Na takéto veci je potrebné si nájsť čas, ide o každomesačné výdavky, o to čo chceme v budúcnosti. Poistka má byť "šitá" na mieru každému klientovi, jeho potrebám, okolnostiam v akých vstupuje do poistenia, finančným možnostiam atď. Vysvetliť čo ktoré veci znamenajú, ako si uplatniť veci zo zmluvy, hlásiť poistné udalosti atd. Určite sa nedá robiť odpisovať cez správy ani kopírovať zmluvu od kamarátky

@999k môj muž síce je, robí pre všetky poisťovne, ale seriozne je stretnúť sa, prebrať všetko osobne, vaše potreby, finančný strop, zamestnanie, zdravotné obmedzenia a pod. a my sme z východu. Takto cez IP, to Ti veľmi nepomôže.