Kto vypláca prvých 10 dní PN po materskej?
Ahojte. Po ukončení materskej dovolenky som nastúpila na pn a zároveň poberala rodičovský príspevok. Kto vypláca prvých desať dní PN? Ďakujem za odpoveď
@lilinka88 plati aj ked uz skoncil PP?
lebo toto je uz naozaj moc stedre. nemam slov,
@keetrinn asi si si to trosku pomýlila, ty nemáš "zit" zo 470€, to je prispevok pre tvoje dieta. To ma "zit" zo 470€ a to je snáď postačujúce. Plus mas 60€ pridavky a tvoj muz ďalších 140€ plus danovy bonus. Cize dokopy ďalších 200€ k tým 470€ ti vyplaca stat. Podotýkam za to, ze sedíš doma na riti. Stále sa ti mali?
Teba ma zivit muz a keď to nestačí, mas ísť robit ako ine ženy.
@lienka.7 uz sme tu dlho nemali takyto vykvet. 🙈
@keetrinn si potom asi velmi zly rodic, ked si myslis ze TY MAS ZIT zo 470 euro.
to su peniaze na to aby si zaopatrila SVOJE DIETA, ktore si porodila.
a preto nam tato diskusia vyskocila, lebo sme do nej boli zapojene.
urcite nevyhladavam taketo temy potom mam divoke sny o tom, ze rano musim ist makat, aby ste si poniektore hoveli na zadocku az do 3 ci 6 rokov zivota.
@bublinka1426 vieš co, tie ich debilne reči o tom ako majú chuderky "vyzit" zo 670€ ma vytrácajú viac ako tie ich fingovane PNky... za 670€ chodi niekto celý mesiac do prace. A oni hnedý lenivé ešte sa tu budú ponosovat. Co sa o nich nestarajú ti, co ich oplodnili? Ci majú dieta s týmto snáď???
@lienka.7 ked maju takych muzov ktori maju asi podobny nazor na to ako co najviac vytazit z nechraneneho sexu ( lebo niekedy mam naozaj pocit ze niektori maju deti len ako nahodu ci nehodu lebo v tom vidia zdroj financii) tak potom nechcem vediet aka banda darmozracov nasledne vyrastie z najnovsej rady deti...lebo sak prave my rodicia im mame ist prikladom.
V zivote som necitala na koniku horsiu konverzaciu, nielenze ste zeny, ale aj matky…je to smutne.
Je to úbohé ako človek da jednu prostú otázku a zakomplexované rakety si tu idu “kopať”
Ale čo sa čudovať … nespokojne ženy sú už raz take 🙂
Ja som cely život pracovala ako manažérka na vysokom poste a môj mamzel je úspešný podnikatel …dala som len jednu otázku, ale vidím že táto stránka nemá úroveň.
Mali by ste už ísť spat lebo práca od 6 rana do nevidím už vola 🙂
Krásny večer 🙂
@keetrinn tak tipujem ze mas nasetrene a nespoliehas sa na to ako co najviac vytazit zo statu. ked pises o vyziti zo 470 euro.
@keetrinn top manažérka, ktoru vykopli z prace počas materskej, ze? A muz úuuuspešný podnikateľ.. no jasne 🤣🤣🤣 a teraz daj tu o červenej ciapocke 😉🤣
A este prosím ta definuj to "celý zivot" ze si pracovala. To je koľko rokov u teba? 5? 10? Omg milujem takéto "celozivotne manazerky" 🙈
@bublinka1426 Ak máš malé dieta musíš mat našetrené
A mat železnú rezervu
Bez toho by ľudia nemali mat deti
@keetrinn preto sa nespolieham na statne prispevky. ktore su teraz viac nez stedre pritom ako sme zadlzeni. ..
a verim ze konecne si socialka da dokopy 1+1 aby sa toto cele nezneuzivalo.
chapem ze cely zivot makame aby sme mali smiesny dochodok ale ma rozculuje ze pripady kde neboli uznane ID clovek chodi s rakovinou do prace a zdravi ludia ziju doma z prispevkov. toto je cele zle.