Ktorá banka je najvýhodnejšia pre vedenie bežného účtu ?
Poradíte s ktorou bankou ste spokojné a s ktorou naopak nie? Uvažujem nad zmenou banky pre vedenie bežného účtu. Ďakujem.
V com je horsia? Ja mam slsp 3 roky a som max. spokojna, najlepsia siet bankomatov a za vedenie uctu som zatial neplatila ani raz ... za mna 100 bodov zo 100
ja mam aj unicredit aj fio. obidve su zadarmo a v pohode
@zalka mne nastavil ucet do minusu a uz mam zdarma. Nikdy som to nevyuzila ani nevyuzijem, ale vdaka tomu mam ucet zdarma. Poradili mi to v mbank v ziline v auparku.
@veronika3184 ja o tomto viem samozrejme, tiež to radím ludom v mojom okolí teda radila som. Len nie vždy ti schvália, a mne svojho času neschválili. Tak som zrušila kartu a založila si účet vo fio , kde tú kartu mám. :D
Mam dexiu, uplne najzakladnejsí ucet za 3,90, ale kedze tam mam nad 10000€, tak neplatim nic, este mi aj vracaju za platby kartou a potom mam fio zadara, to mam cisto na internetove platby, alebo ked som v zahranici.
@janinka007 a kolko percent z nakupu ti vracaju?
@veronika3184 0,5% , ale do max.výšky 3,90€
@janinka007 myslela som ze viac. Tolko vracaju aj v sporitelni. Ale neni to nicim obmedzene kolko maximalne mozes platit. Pred tym mali dokonca 1 percento ale potom to okresali na 0,50.
Ja mám fio som veľmi spokojná,prevody,pravidelné platby ,sipo aj platby kartou zadarmo,výbery z bankomatu 2 zadarmo výhoda je že sa to môže z hociktorého bankomatu,za každú ďalší sa platí 1 euro,sms pri pohybe na účte je 0,05eura a vieš si nastaviť od akej sume dostaneš sms.Všetko ostatné je zadarmo.Ak nepotrebuješ často k bankomatu a stačí ti sms pri pripísaní výplaty na účet tak nastavíš sms od sumy napr 400(alebo podľa výšky výplaty či dôchodku)tak vieš mať účet zadarmo alebo max za 1 až 2 éčka.Ja to mám za pár centov výbery z bankomatu mi stačia dve.Akurát pobočiek má menej ale ak potrebuješ základ,a nepotrebuješ nejaké úvery či zložitejšie bankové produkty je to dobrá voľba.
Ja mam unicredit a som spokojna
unicredit je v pohode ak ste obaja v tandeme tak staci dokopy ak mesacne pride 400€ a je to cele zadarmo, plus nejake zlavy cez u-setrite
mne osobne ziadne appky ani nejake sluzby (nech uz tym ludia myslia cokolvek, netusim) nestoja za nejakych 80-100€ rocne ked vsetky banky ponukaju viac menej totozny produkt
Mám mBank niekoľko rokov a nikdy som neplatila ani cent, či už za vedenie účtu, či výbery...
Mne vyhovuje unicredit banka bez poplatkou. Odporucam

@lauritkatesty no mbank sa poplanili, stále ich mám ale už ani nevyužívam nepáčili sa mi podmienky. Tak som zrušila kartu, lebo neznášam ak musím dávať pozor či som minula abo neminula dosť penazí kartou mesačne.