icon

List od Dôvery

4. sep 2023

Ahojte žienky, čistou náhodou neviete čo to môže byť ? Našla som si listok v schránke len tak pre istotu, či náhodou neviete o čo sa môže jednať😊

peter0123
4. sep 2023

Ročné zúčtovanie

autor
4. sep 2023

A to musím osobne prevziať? Sa mi zdalo, že to chodievalo normálne 🫣

stanulienkat
4. sep 2023

Tato otazka je ozajstna????🙄🤔🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

klarissa25
4. sep 2023

A čo vyriešis tým ze si ten list neprevezmes? Nech už je to čokoľvek?

klarissa25
4. sep 2023

@stanulienkat obávam sa že áno. Ľudia sú naozaj sprostí.

maranco
4. sep 2023

Prihlás sa na https://ep.dovera.sk/ a prečítaš si o čo ide.
Tiež si môžeš zapnúť schránku slovensko.sk a úrady ti tam budú posielať listy nemusíš chodiť na poštu.

siska53
4. sep 2023

Rocne chodi vzdy doporucene.

autor
4. sep 2023

@stanulienkat nikdy mi este od dovery nič neprislo 😊

autor
4. sep 2023

@klarissa25 joj toľko negativity za jednu otázku čo sa opýtam

autor
4. sep 2023

@klarissa25 a netreba si zas domýšľat hlúposti, že nič neprevezmem 😉nikde tu nič také nepíšem ale to by sa asi niekto mohol naučiť čítať

klarissa25
4. sep 2023

Pýtala si sa ci sa niečo stane keď to neprevezmes. Ja čítať viem ale ty vieš tiež upraviť text 😉

autor
4. sep 2023

@klarissa25 To bolo myslene tak, či sa to osobne preberá lebo sa mi zdalo, že to normálne šupli do schránky. Nikde nepíšem, že čo sa stane ak neprevezmem

98
4. sep 2023

@maranco toto by fungovalovo vyspelom štáte... 90% elektronických podaní mi odošlú odpoveď poštou doporučene, že aj tak sa musím na poštu trepať alebo mi zavolajú ako som im to skomplikovala a možno mail napíšu a tam pošlú rozhodnutie...

maranco
5. sep 2023

@98 to poznám, ako dôvod mi hovorili že oni to nepoužívajú, raz to skúšali a nešlo, tak radšej zmluvu pošlú poštou, alebo mám prísť osobne.

Ale záleží od úradníkov v inom meste úradníčka telefonuje a naviguje ako si zapnúť schránku aby zmluvu na podpis neposielala poštou a v druhom meste ak chceš elektronicky tak nepošlú lebo že s tým "majú zlé skúsenosti" a už to vytlačili tak nech prídem osobne.

98
6. sep 2023

@maranco áno, toto presne záleží od úradníkov...

maranco
6. sep 2023

@98 v jednej malej inštitúcii pred niekoľkými rokmi vrátnik hovorí že "kopírovanie dokumentov robia len do 14:00", takže dnes už neprekopíruje a potom na druhý deň prekopírovala upratovačka a hovorí, že vrátnik nevie obsluhovať kopírku, ale že kopírujú normálne celý deň.