List od Dôvery
Ahojte žienky, čistou náhodou neviete čo to môže byť ? Našla som si listok v schránke len tak pre istotu, či náhodou neviete o čo sa môže jednať😊
A to musím osobne prevziať? Sa mi zdalo, že to chodievalo normálne 🫣
Tato otazka je ozajstna????🙄🤔🤦♀️🤦♀️🤦♀️
A čo vyriešis tým ze si ten list neprevezmes? Nech už je to čokoľvek?
@stanulienkat obávam sa že áno. Ľudia sú naozaj sprostí.
Prihlás sa na https://ep.dovera.sk/ a prečítaš si o čo ide.
Tiež si môžeš zapnúť schránku slovensko.sk a úrady ti tam budú posielať listy nemusíš chodiť na poštu.
Rocne chodi vzdy doporucene.
@stanulienkat nikdy mi este od dovery nič neprislo 😊
@klarissa25 joj toľko negativity za jednu otázku čo sa opýtam
@klarissa25 a netreba si zas domýšľat hlúposti, že nič neprevezmem 😉nikde tu nič také nepíšem ale to by sa asi niekto mohol naučiť čítať
Pýtala si sa ci sa niečo stane keď to neprevezmes. Ja čítať viem ale ty vieš tiež upraviť text 😉
@klarissa25 To bolo myslene tak, či sa to osobne preberá lebo sa mi zdalo, že to normálne šupli do schránky. Nikde nepíšem, že čo sa stane ak neprevezmem
@98 to poznám, ako dôvod mi hovorili že oni to nepoužívajú, raz to skúšali a nešlo, tak radšej zmluvu pošlú poštou, alebo mám prísť osobne.
Ale záleží od úradníkov v inom meste úradníčka telefonuje a naviguje ako si zapnúť schránku aby zmluvu na podpis neposielala poštou a v druhom meste ak chceš elektronicky tak nepošlú lebo že s tým "majú zlé skúsenosti" a už to vytlačili tak nech prídem osobne.

Ročné zúčtovanie