Má nová vyhláška vplyv na vlastníkov kotlov?
21. máj 2024
Dobrý deň, chcela by som sa spýtať, či niekomu, kto si vykuruje byt vlastným kotlom, vznikol vďaka tejto vyhláške nedoplatok pri ročnom vyúčtovaní. Vyhláška sa mi zdá nespravodlivá, nakoľko aj my s vlastným kotlom prispievame k tvorbe tepla v bytovke a vďaka vyhláške sa musíme nemalou sumou podieľať aj na centrálnom vykurovaní. Jedná sa o stovky až tisícku eur ročne plus si samozrejme platíme vlastnú spotrebu plynu. Dakujem
Predošlá
Strana
z5
PETÍCIA ZA SPRÁVNE A PRESNÉ (ZÁKONNÉ) ROZPOČÍTAVANIE NÁKLADOV NA VYKUROVANIE V BYTOVÝCH DOMOCH
Dobrý deň, je tu niekto komu vlastnici neodsuhlasili nižší koeficient pri samostatnom kúrení?
Dobrý deň, ak je tu niekto, kto podal v tejto veci žalobu na súd, ako ste na tom? Už máte rozhodnutie?
Predošlá
Strana
z5

"Členovia skupiny potrebujeme Vašu pomoc aby sme zmenili v zákone návrhy a neplatili za vykurovanie ktoré neodoberáme. Postup je nasledovný:
kliknite na tuto linku https://www.slov-lex.sk/.../503/hromadne-pripom...
2. otvorí sa strana kde je pripomienka napísaná
3. je potrebné sa zaregistrovať - v pravom hornom rohu je zaregistrovať a otvorí sa tabuľka prihlásenie používateľa treba kliknúť na Registrácia menom a heslom a vyplniť svoje údaje zadávate meno priezvisko titul, pobytové údaje ako je mesto ulica číslo domu potom prihlasovacie údaje ako je email a telefónne číslo, a nastavíte si heslo heslo ma obsahovať veľké aj malé písmenka aj špeciálny znak, potom potvrdíte na konci údaje
4. a chvíľu čakáte, kým Váš účet zaregistrujú a následne v maily príde linka na potvrdenie účtu, na to kliknete.
5. prihlásite sa mailom a heslom ktoré ste si zadali
6. vrátite sa na túto linku v bode č. 1 https://www.slov-lex.sk/legislativne-procesy/SK...
7. rozklikne sa vám pripomienka a rolujete dole na konci je zelené políčko PODPORIŤ PRIPOMIENKU a kliknete na to a je to
Prosím pošlite postup všetkým nech sa nám nazbiera čo najviac ľudí. Ak budete mať problém s prihlasovaním píšte sem mne to tiež dlhšie trvalo je to veľa klikov a vypisovania tak to prosím nevzdajte a dokončite to. Ďakujem"