Mala mi prísť platba z účtu hneď ako SEPA prevod?
Požičala som sestre 200eur s tým, že mi to o mesiac na výplatu vráti. Posielala som jej to na účet a automaticky mi to hodilo sepa platbu takže jej to prišlo hneď ten deň po odoslaní.
Včera mi sestra písala, že mi to vrátila a že to mám poslané. Ale mne nič neprišlo včera. Nemalo by mi to tiež prísť hneď po odoslaní?
Nemusí.. Ved keď máš pochybnosti nech to pošle screen
všetky banky ešte nemajú okamžité odosielanie platieb. Ak má banku, ktorá nemá okamžité odosielanie platieb, príde ti to dnes
ak ich poslala, vie poslat aj screen platby... jednoduche
Ty poznas svoju sestru, ty mas vediet ci by ta bez hanby oklamala alebo nie.
Ak ti do večera neprídu, tak neposlala...
Neposlala ich ako okamžitú platbu.
Ale
Ak ich včera naozaj poslala s dátumom splatnosti včera/dnes ....dnes by si ich mala mať pripísané na účet
Nech ti ukaze screen ze poslala
Inak ty vies ci by ti vlastna sestra klamala
ak poslala včera a dátum splatnosti dala včera prišlo by ti dnes okolo obeda
ak poslala včera večer a dátum splatnosti dala dnes príde ti to zajtra na obed
ak pošle ako okamžitú SEPA platbu príde ti to do 10 sekúnd
Počkaj ešte deň. Ak ti neprídu zajtra, tak kontaktuj sestru.
No lebo nerozmýšľala a nedala to poslať ako okamžitú platbu, vtedy by si mala platbu do 10 sekúnd. Spýtaj sa ju prečo takto neposiela.
Okamžitá platba je bez poplatku alebo za rovnaký poplatok ako bežná SEPA platba, je na to nariadenie EÚ, že to nemie byť drahšie ako obyčajne.
Nech ti posle screenshot s datumom, ako odisla platba prevcerom.
zo slsp na vúb by si to mala mať okamžite.
ale veď ty si poznáš sestru, vieš, či to je čestný človek alebo "bájkar", lebo aj takí oblbovači existujú medzi nami. Veď sa jej spýtaj, či zadala všetko správne, lebo peniaze stále nemáš, nech ti radšej pošle potvrdenie o platbe, nech si to prekontroluješ.
no tak si si odpovedala, chyba bola vôbec požičať jej. Teraz sa s vrátením budete naťahovať ktovie dokedy a ktovie, či peniaze niekedy uvidíš
Tak ako si dopadla?

Tak pride dnes