Mali by predajcovia akceptovať bezhotovostné platby?
Ahojte, čo si myslíte o tom, že bude zavedená povinnosť pre predajcov akceptovať bezhotovostné platby? aké používate najradšej? využívate aj QR a pod?
@anonym_autor ja platim kartou, elektronicke platby rozhodne vitam, aj zacali viac bloky davat, boja sa.
@anonym_autor terminal vsade!
Dojdem na vychod do maleho mesta za rodicmi a ked chcem platit kartou tak len na mna kukaju, ze co ? Nemate hotovost? Nemame terminal….v dnesnej dobe?
Tam maju terminal max v kauflande bille dmku a cerpackach
@rozculena keď si vonku zíde sa pozrieť cestovný poriadok, meteoradar či bude pršať, ak si nezakázala RCS tak ti ani SMS nechodia bez internetu, no a vonku ani nevieš že ti prišli/odošli peniaze z účtu alebo niekto zneužil tvoju kartu a zaplatil svoj nákup
a v dnešnej dobe je samozrejmosť mať kecacie/četovacie aplikácie
u seniora to kombinujem tak, že jedna SIM karta Juro na volania za 5€ má volania 238 minút a 2€ za 1-2GB internetu od 4ky, prípadne 3€ za 1GB od O2
samozrejme videá pozerá doma na WiFi, ale ten 1GB na mesiac mu vonku stačí
@anonym_2df70c keď som vonku,nepotrebujem zisťovať počasie😀
cestovný poriadok si pozriem doma a na ulici nepoužívam četovacie apky.
V Lidli,tescu aj DM majú wifinu,keby som chcela pozerať cestovný poriadok,mne sa to neoplatí absolútne.
ja mám paušál za 5 eur a mám tam 100 minút do svojej siete,100 do ostatných a 100 smsiek.Ani to neminiem

Ja keď niečo kupujem, je to preto, že to potrebujem/ chcem a je mi jedno, ako to zaplatím. Už som sa stretla i s QR kódom.