icon

Mám dlhy

natalia_32
9. nov 2020

Dobrý večer potrebujem sa vyrozprávať z tejto ťažkej situácie lebo neviem ako ďalej...Pred nedávnom som sa dala dokopy z jedným sympatickým mužom. Myslím, že sme si zozačiatku veľmi rozumeli, no v poslednej dobe sa náš vzťah dosť zmenil. Tak nejak mi začali miznúť peniaze a v rovnakom čase ma priateľ pozve na nejakú večeru v drahej reštaurácii či kúpi sebe aj mne nejaký drahý kúsok oblečenia. Keď som mu povedala o mojich čudných zmiznutiach, tváril sa že o ničom nevie. Musím povedať že nie som hrdá na to čo som urobila ale inač by som asi na nič sama neprišla. Raz keď bol v sprche som sa mu dostala do telefónu a zistila som že to na mňa celé našil aj so známym ktorý ma s ním zoznámil. V živote som necítila väčšiu zradu. Na kreditných kartách a narobil veľké dlhy a tvrdí že nemám žiadny dôkaz a vyhráža sa mi že ak pôjdem s tým na políciu bude zle nedobre...Prosím pomôžte mi ja už neviem ako ďalej. Je na mňa agresívny a ja sa bojím sa s ním rozviesť. 😵😢

apoloniakysucanka
Odpoveď bola odstránená
apoloniakysucanka
Odpoveď bola odstránená
adusa1987
9. nov 2020

Ja by som sa asi sla poradit s pravnikom ako to uhrat aby som mala dokaz nejaku nahravku nasho rozhovoru hej viem je to nezakonne ked o tom nevie ale keby sa mu to pustilo najlepsie aj video mozno by sa pokakal....alebo sla by som na policiu poprosit ako postupovat ze sa vyhraza a co narobil karty by som poblokovala aby nerobil dalej dlhy.neboj sa ho je vetsi srac a posraty nez ty ked sa vyhraza lebo sa boji...ak ich minul v obchode ze nie cez net maju videozaznamy kto v tom case ked bola platba nakupoval ak cez net na koho meno cislo...len sa informuj

mirro
9. nov 2020

@natalia_32 strach bokom,rozveď sa. Najbližší človek ťa takto podviedol... grc.

nnnuuunnn
9. nov 2020

Zdá sa mi to vymyslené, pripomína mi to film Dosť. Ak je to pravda, tak neviem čoho sa bojíš? Agresorovi treba ukázať len to, že sa ho nebojis. Začne sa báť on Teba. Vlastná skúsenosť. 🙂

zuzanita7
9. nov 2020

Pred nedávnom som sa dala dokopy z jedným sympatickým mužom. ....... píšeš, a to si sa stihla za neho už aj vydať????😉

viikkki
10. nov 2020

@zuzanita7 možno myslela rozísť nie rozviesť 😅

lila1988
10. nov 2020

Mne nedáva logiku to, že ti kradol peniaze na to, aby tá pozýval na veceru a kupoval ti veci? To museli vymysliet dvaja? On akože vytuneloval kreditné karty tebe, či sebe? Tiež mi to príde vymyslene.

elementissa
10. nov 2020

To je pekná blbosť vymyslená 🤣🤣🤣🤣🤣 prednedávnom som sa spoznala so sympatickým mužom. Je na mňa agresívny, bojím sa rozviesť 🤣 a miznú ti peniaze... Mhm..asi nevieš ako funguje internet banking... Na zaplatenie čohokoľvek potrebuješ aj kód z smsky... Takže by si o tom vedela. A keď by kupovala veci iba z kreditky (ktorá sa na SR vydáva poväčšine k úveru), tam ideš stále do mínusu a na ďalší mesiac do vyplatíš (takže úverová karta), tak to by si si nevšimla, že ti miznú peniaze. A ze nemáš dôkaz?? 🤣 🤣 🤣 Dobrý fór 🤣 lebo nemáš asi IB a tam si nevieš pozrieť prehľad platieb a dokázať, že dané transakcie si ty nepodpisovala a nemáš k nim doklad 🤣 joooj... Fajná diskusia na večer. Niekto sa nudí doma, že? Čo sú prázdniny, či sa zasa nikto neučí?

moonlight1210
10. nov 2020

@elementissa to bude tym, ze po veceroch ma uz pred osmou stiahnutu flasu vina. potom sa jej precitane romany a pozrete filmy zlievaju s jej tuzbami aspon chvilu s niekym zit a byt za hlavnu hrdinku. 🙂

mogaa
10. nov 2020

nejako som sa v tom príspevku stratila.....zoznámila som sa s mužom a začali mi miznúť peniaze.....máme sa rozviesť?

solange7
10. nov 2020

Ty nemas ziaden zmysel pre detail? Ak uz si vymyslas pribeh, riadne sa nad nim zamysli. V tomto tvojom ubohom pocine nesedi cela rada veci. A aby sa kamarat tajne spolcil s tvojim partnerom, kvoli tomu, aby ti mohli tunelovat kartu a vytunelovane peniaze konciec koncov minat na teba? 😀 To je jak z filmu blby a blbsi.

kopytko03
10. nov 2020

Vy sa už ženy spamätajte. Ja nedokážem z tohto príspevku určiť či je vymyslený alebo nie (a ani vy, aj keď sa tvárite že odvádzate precíznu detektívnu prácu), ale viem že takíto muži naozaj existujú, za jedného som kedysi bola aj sama vydatá a riešila som podobné problémy ako autorka.
Ale nieje nič ľahšie ako ešte viac dodrbať niekoho, kto môže byť na pokraji svojich síl, že ano. Lebo my sme tí lepší, nám sa toto nemôže stať a ešte si do teba aj kopneme keď už ležíš na zemi.

mogaa
10. nov 2020

@kopytko03 prednedávnom spoznala muža, priateľ jej berie peniaze....má sa s ním rozviesť? aj keby myslela rozísť, prednedávnom spoznala priateľa a ten má jej platobnú kartu s PIN-nom - trochu zvláštne😉

sense
10. nov 2020

Prednedávnom je aká doba? Rozviesť sa môžeš len s manželom, ak je priateľ posli ho do ordele, karty za blokuj... A zvláštne že tvoja známosť s prednedavna ma prístup k tvojim účtom.... To moja nemala ani po rokoch nie po krátkej dobe

liz_lemon
10. nov 2020

@elementissa to vobec nie je pravda s tym kodom v SMS, zalezi to od obchodnika, ci je 3DS, ak nie je, tak sa da platit len tak bez kodu

lenuska9999
10. nov 2020

Normálne choď na políciu preboha. Nenechaj sa ním zastrašiť..

evinka3007
10. nov 2020

Ja som chodila s podobnym magorom, pokradol mi vsetko striebro-zlato a odniesol do zalozne, pravdaze som na to vsetko prisla az ked som ho vykopla z bytu...boli sme spolu vyse 2 rokov, zili v jednej domacnostu a mala som v nom maximalnu doveru 🤦‍♀️ nikdy by som neverila ze sa clovek dokaze tak strasne pretvarovat a hrat ze mu na vas zalezi...no ja som si to zazila a stacilo, radsej sama nez s takym magorom...

malinoismum
10. nov 2020

Pokiaľ je to pravda, mala by si mať aspoň trošku rozumu a riešiť...

elementissa
10. nov 2020

@liz_lemon to existuje ešte taký? Ja kupujem zásadne všetko online, lebo predajne nenávidím a ešte som sa s tým nestretla. Resp., už... Naposledy asi pred 5 rokmi.. Alebo len nakupujem od nesprávnych obchodníkov... Čo majú platobnú bránu. Kočík som naposledy kupovala od obchodníka bez platobnej brány, no uňho sa nedalo platiť kartou, musela som robiť bankový prevod. A inak, väčšina ľudí, ktorých ja poznám majú nastavenú funkciu, že vždy keď im odídu peniaze z účtu, príde im smska s upozornením,aby mali prehľad.

liz_lemon
10. nov 2020

@elementissa existuju, samozrejme, ale skor ide o zahranicnych obchodnikov, napr. Aliexpress, v EU uz bude 3DS povinne, ale zatial nie je