Mám kamarátovi vytvoriť Revolut účet?
Ahojte, kamarát ma poprosil či by som mu nevytvorila Revolut účet pretože jemu sa už nedá jeden už má. Potrebuje si previesť doláre. Rovno sa spýtam keďže je tu veľa skúsených inteligentných žien. Je to kravina alebo mu mám pomôcť? Prečo si neprevedie cez svoj účet? Mám strach o svoje údaje atď. Ďakujem za rady
Povedz mu narovinu, že tomu nerozumieš, nechceš sa do ničoho namočiť tak nech si to rieši inak.
myslím, že z jeho sprrávania je jasné, že tam niečo nie je v poriadku. Pri takom "kamarátovi" by som sa vôbec nezamýšľala nad tým, ako mu vysvetliť svoje odmietnutie, rovno by som ho poslala do riti
@danica2711 ja by som ho poslala kade lahsie uz po prvej vete. Lebo normalny pricetny clovek na toto inu reakciu mat nemoze.
inac ako tak citam, tak "super kamarat"...

Kamarat,nekamarat urcite si dobre rozmysli ci to urobis.Videl som dokument,kde v nemecku podvodne stranky ponukali predaj zlata,striebra...Masivna reklama cez net.Po 14 dnoch,ked nalakali dost ludi stranka zmizla.Policia s novinarmi pri vysetrovani prisli k prijemkyni,kde skoncili peniaze a bola to nezamestnana pani pred dochodkom,ktora cez inzerat reagovala na ponuku,kde si otvorila ucet v banke,peniaze ktore jej prisli posielala obratom dalej....Trestnemu stihaniu sa nevyhla.Takze opatrne!