Mám kontaktovať poisťovňu ohľadom dcérinho úrazu?
Chcem sa Vás spýtať,aký máte názor na vec... Dcérka si prehrizla jazyk v škôlke. Kopli ju z hojdačky. A teraz neviem,či s tým mám poisťovňu kontaktovať alebo nie. Mala ho aj šitý. No v pripoisteniach máme len trvalú invaliditu a zlomeniny a popáleniny. Mám sa s tým zaoberať,dostaneme za to peniaze alebo je to zbytočná strata času?
urcite ich kontaktuj.....moj syn si pretal peru a tiez nam to museli zasivat 😝 do poistovne som odniesla len papiere a cakala som ci nam to schvalia ...................uznali nam to tak sme malemu sli kupovat bolestne 😀
zavolaj poistovaka a opytaj sa, on by Ti mal poradit a pomoct, pripadne aj vyplnit hlasenie.... aspon nasa tak robi 🙂
ahoj a v školke nie sú deti poistené? tam by ti mohly tiež poradiť lebo u nás v školke sú všetky deti poistené dali to kôli tomu že nie všetci si môžu dovoliť poistenie tak dali hromadné 🙂 ale určite kontaktuj poisťováka ten vie najlepšie čo a ako 😉

podla mna ano.. ak mas urazovku urcite... odskodne zavisi od dohodnutych podmienok.. bud denne odskodne, drobne urazy ak mas poistene....potrebujes papier od dr a dlzku liecenia....my mame poist.. A---Z potrebovali sme iba prefotenu spravu od dr dolozit.... ved skus bud alebo....