Mám poslať daňovú kontrolu na podvodníka?
Dobrý deň.
Viem, že to chcem urobiť, ale potrebujem sa ešte uistiť.
Poznám človeka, ktorý je podvodník. Každoročne si podvodne skracuje dane a keď už to robí, tak s tým nemlčí.
Chváli sa s tým a ešte podporuje ľudí v tom, že je to správne a tak to má byť. Keď môžu aj tí vyššie, tak aj on. Proste dôvod ako v škôlke. Julka môže, prečo by som ja nemohla?
Nijak ma to neovplyvňuje, nie som a nechcem mať s tým človekom spoločné, ale hnevá ma, že takýto ľudia sú a chváli sa ešte s tým.
Plus je to človek, ktorý mám tlačí ĽSNS do parlamentu, čiže o to viac si viete predstaviť, ako debilnejšia je tá osoba .
Čo myslíte? Dá sa anonymne poslať žiadosť na kontrolu?
A vedia to zistiť, keď mu to už roky prechádza, aj keď doteraz ho nikto nekontroloval okrem dohodnutej účtovníčky?
@ahoj0 nekradnem 😉
@zuzankkaa1 Aha, tak potom nerob mudru ako tomu všetci nerozumieme len ty ano😉. Ani ja nie.
@ahoj0 nie. Ty si prilepsis preto,aby tebe viac zostalo ked das zamestnancom 🙈
Udavat niekoho a este aj anonymne mi pride strasne pokrytecke a zbabele. Ak si za tym stojis tak ho udaj pod svojim menom. Ale nech kamenom hodi prvy ten kto je bez hriechu. Ja som v zivote tiez kupila par veci bez blocku, takze bezchybna niesom, snad ani nepoznam cloveka co by to nespravil. To co dotycny robi nie je spravne, ale nemala by som asi svedomie ho udavat, mozno by som ho najprv upozornila, ale udat niekoho je strasne podle. Asi by som to nedokazala, bez toho aby som toho cloveka aspon niekolko krat neupozornila ze kona zle.
Mozno zacat tam. Alebo to nechat na Bozie Mlyny a karmu 🙂 a radsej sa sustredit na svoj zivot
@zuzankkaa1 omg... poznas @ahoj0 ked tak pises???
@veronikaszabova ja ju nemusim poznat. Prave sa verejne priznala ze si prilepsuje...to je cele...v minuse asi nie je 😉
@zuzankkaa1 radsej nekomentujem 😳😀
@ahoj0 ja nie 🙂 este sa aj pekne podakujem 🤣🤣🤣
@janne318 Tak vieš, že porovnávať netreba. Už tak ako ty, ja a ďalší naši Slováci žijúci zahraničí, majú dávno všetko toto porovnané. (životná úroveň atď). Poriadok, či taká čestnosť nie je otázkou peňazí. Slušnosť a rešpekt nie je otázkou peňazí. Slovenka tu vo Švajčiarsku chcela dať lekárke (asi švajčiarskej) 'pozornosť" ako to je "väčšinou" zvykom v SR. Odmietla, že v žiadnom prípade. Ďalšia tu chodí len k slovenským lekárom vo Švajci. Povedala, že nemajú "problém" prijať pozornosť od pacientky. Smejeme sa, že mentalita sa nezaprie. Isteže, česť výnimkám našim slovenským lekárom tu, ak toto nerobia!!!
Ešte doplním, že tu je každý druhý človek cudzinec. Preto tie uvodzovky, že švajčiarska lekárka.
Vieš kedy som bola hrdá na našich? Keď vyšli vo do ulíc za naše slušné Slovensko. Rozumej do ulíc nielen na Slovensku, ale i v zahraničí. Keby toto ľudia neurobili, toľko zmien by ani nenastalo v tej politike. A kto to začal? Ľudia! Ľudia držali spolu. A nie každý človek mieni ďalej tak žiť, že každý to robí a veď čo...
@veronikaszabova Ale ved najskôr len ona tomu všetkému rozumie a my ostatné nie a nakoniec tomu az tak nerozumie. 😂😂😂😉
@ahoj0
No proste zbytocne riesit s niekym co ani nevie o com pise. Iba si mysli,ze každý podnikateľ "ma na ružiach ustlané" len preto lebo je podnikateľ. Takyto jednoduchý ludia sa majú najlepšie.😉
@zuzankkaa1 A ty si neprilepsis ak mozes?! Ani sebe, ani deťom,nikomu?! 😂😂😂😂
@evittam nie...ani ja ani moj manzel...fakt. normalne som teraz rozmyslala a neprisla som na nic co by som ukradla,spreneverila,neodviedla dan...mne by to totiz svedomie nedalo,mala by som pocit ze som strasne zly clovek a ze ked raz ukradnem,ze sa mi to 3x vrati...A mam 3 deti,som na RD,nemam muza na materskej v praci a dieta v jasliach,nevyuzivam ani tieto veci,slusne spokojne si zijem z RD a nekradnem...to teraz nehovorim preto aby si na mne niekto honil ego,je to proste moja filozofia,moje zasady...minule som kupovala chlieb a predavacka telefonovala,vydala mi viac nez mala,vratila som sa dat jej peniaze...
@misel714 ja ked som bola szco, odvadzala som vsetko vsetucko tak ako bolo treba. Co sa dalo, dala som do nakladov, ale iba to, co suviselo so zivnostou a co bolo naozaj moje. Nikdy mi vsak nenapadlo posielat niekomu kontroly. Keby som vsak chcela poslat, tak pod svojim menom. A tiez pochodujem Za slusne Slovensko. 🙂
@zuzankkaa1 Ale ved ja nepisem o kradnuti ci sprenevere. Sa uvedom. V zivote si nikdy nic nekupila bez bloku, ani nic podobné?
Btw.mlada "zaba" tu ide poučovať a riesit ako sa ma podnikať a ako jej lezi sused v žalúdku len preto,ze mozno vidi ze ma lepšie auto ci ine? Ved podla toho co pise ani nevie o com pise. Ako vie kolko komu kde odvadza? Ci mu robí uctovnictvo-no potom "zbohom"...A ze sa chvali? 😁 No takych je...
Za dalsie ako pise @ahoj0
Tak keby si tomu rozumela-ona radšej znizi dane štátu-nejakymi nakladmi a da zamestnancom. Evidentne vsak o tom vies holy prd ale aspon ze zijes spokojne ako aj my co tiež nekradneme-v zivote som nic neukradla, všetko co mam-mame - mame vlastnou prácou a zasluhami. Od 16. sa staram sama o seba. Nikdy mi nikto nic nedal zadarmo. A v zivote som si nenechala vyssi výdavok ak sa predavačka pomylila. Ty chces za to co-medailu? Ci akoze ostatné co tu piseme kradneme a nechávame si výdavky len nech ma chudera predavačka manko?
@evittam podla mna mu nezavidi. Len pise ze je to deges a on sa este aj chvali tym...cloveka to naserie. Normalna vec. A ako citam,nie je jediny co sa tym verejne chvali 🙈
Inak k tym nakupom bez blocku....kto v tom pripade kradne? Idem do kadernicky,urobi sluzbu,opyta peniaze,ja jej dam plnu sumu a ona mi neda blocek...ja kradnem? Ved Ona neodvedie dan
@zuzankkaa1 Nie len ju v tom podporujes a evidentne ti to nejak nevadi....A pokial je platcom DPH tak ani ty nezaplatis dan z pridanej hodnoty.😉 Ale ako píšeš ved ty tomu rozumies.
Tak je to deges-mozno. Takých je. Tak nech ho uda ale nie anonymne-hrdinka.
@evittam jasne ze ju podporujem,ked vie,nech ho poriesi ked sa jej chce...medailu nechcem,ani ziadne ocenenia. Napisala som ti ako zijem a ked to nevies pochopit tak s tym neurobim nic. Verit mi tiez nemusis. PEACE 😉🙏 pekny vecer
@zuzankkaa1 No ja chapem všetko. Evidentne ty nechceš pochopit. 😉 Ak nepýtas od kaderníčky blok podvádzas a okradas tento štát rovnako ako ona. To skus pochopiť. Takze tvoj zivot bez "kradnutia" nie je az taka pravda. Pekny večer.
@ejanjelik netvrdím, že každý. Beriem do úvahy priemer. Veru sú aj takí, ktorým na lieky či liečbu doplácajú deti. Len nedávno som tu narazila na príspevok, v ktorom jeho autorka písala o svojom otcovi, ktorý má rakovinu, a ktorému zdravotná poisťovňa prepláca len 40% z dávky chemoterapie, ktorú by mal dostať. Na zvyšok pohybujúci sa rádovo v stovkách eur sa mu skladajú deti. Ja dávam našim peniaze okrem iného aj na to, že mamina trpí silnou artrózou - základné lieky jej síce prepláca poisťovňa, avšak tie jej takmer vôbec nepomáhajú. Kamarátka jej v Rakúsku dokupuje infekčné séra, ktorých 1 balenie (3inj.) stojí 89,-€ - a nebyť týchto liekov, dnes by už v ruke neudržala ani šálku kávy! To je žiaľ realita!
KSČ by bola na teba pysna
@v_alika12 😂😂😂
@evittam kludne si kopni ❣ ty vies ci robis dobre alebo nie...bloky sa maju davat automaticky,ja si nemam co pytat 😉 a nikde som nenapisala ze sa neotocim a neopytam 🤣 ale kludne si to otoc ako chces a utoc na mna aj na muza. Ja to robit nebudem. Cau 🙏

@misel714 ono je to veľmi ťažké, lebo ak mu aj príde daňová kontrola a má papiere v poriadku, tak nič nezmôžeš.