Máte informácie o hypotekárnej pomoci v UniCredit bank?
Má prosim niekto aktuálne informácie o poskytovaní hypotekárnej pomoci v UniCredit bank? Konkrétne ma zaujíma,kedy budú spätne doplácať tie hluché mesiace a či už niekomu niečo od nich prišlo. Ďakujem 🙂
A vlastne i na to tam je odpoveď, píšu, že budú vyplacať mesiac po riadnej májovej splatke.. takže by mala chodiť od júna. Nemáš začo, rada som ti to prečítala z oficiálnej stránky banky.
@kika955609 ja som písal na kontakt ktorý som našiel v aplikácii že osobný bankár že kedy bude vyplatená pomoc s hypotékou ak som do decembra 2025 poberal túto pomoc od štátu a odpoveď som dostal že " malo by to byť vyplatené automaticky v priebehu 06/2026"
@kika955609 ja som písal na kontakt ktorý som našiel v aplikácii že osobný bankár že kedy bude vyplatená pomoc s hypotékou ak som do decembra 2025 poberal túto pomoc od štátu a odpoveď som dostal že " malo by to byť vyplatené automaticky v priebehu 06/2026"
@anonym_2976cb dakujem, toto ma zaujímalo 🙂
@anonym_2976cb dakujem, toto ma zaujímalo 🙂
@kika955609 je to napísané a ich stránke, ako som ti písala...
@kika955609 je to napísané a ich stránke, ako som ti písala...
@ekira1 viem, to som čítala , to ale majú napísané aj iné banky a spätne doplácali už v máji. Preto ma zaujímala či náhodou niekto nemá viac info, osobnú skúsenosť 🙂

Klik UniCredit bank, klik daňový bonus a hypotekárna pomoc a zroluj na hypotekárna pomoc.. okrem, či niekomu prišla, tam máš všetko rozpísané..