icon

Máte na osobnom účte 200 000 eur?

5. apr 2026

iny prispevok ma motivoval k tejto otazke.
Predpokladam ze to vyhra titul "prispevok s najviac realnych priznani" .

A poprosim aby sa zapojili iba zeny, ktore na otazku mozu odpovedat ANO......
alebo tie ktore im zavidia...

Podla slova ANO sa to lahko rozozna ktora je ktora.........

Moja otazka teda je.: Mate na svojom ucte kedykolvek k dispozicii aspon 200 000 euro?

Strana
z3
anonym_55f50e
7. apr 2026
@aleveddobre

@anonym_55f50e lenže zdravotná starostlivosť, liečba, liečba v zahraničí, lieky, skoršie vyšetrenie, konzultácia v zahraničí... To sa za peniaze kúpiť dá.

@aleveddobre neprajem ti zažiť ten prípad, kedy nepomôžu

anonym_f65394
7. apr 2026
@anonym_55f50e

@aleveddobre neprajem ti zažiť ten prípad, kedy nepomôžu

@anonym_55f50e a ty tam niekde vidíš, že by dotyčná posala, že to platí na vsetkych? Áno sú aj také, kde nepomôže nič, aj keď máš oeniaze, Ale je dosť situácii, kde ak peniaze máš, tak sa k liečbe a liekom dostaneš a ak nemáš a nevyzbieraju sa ti ani dobrí ľudia na doniu, tak to nemáš. Ja mám zas skúsenosť s touto druhou možnosťou a chvála Bohu, že to tak bolo. Ak by tie peniaze neboli, tak neviem, ako by som na Tom dnes bola. Takže tak. Možné je jedno aj druhé. A to vo svojom prípade mozem hovoriť ,,len" o nejakých 12-13000. A je tiež dosť prípadov kedy tie peniaze ak máš rozhodnú o Tom, či budeš žiť alebo nie. Stačí si spomenúť napríklad na deti, ktoré dostali zolgesmu a práve vďaka tomu, že mali peniaze. Síce získané od dobrých ľudí, ale to je jedno. . Kedy tie peniaze rodiny nrmali/neziskali tak tie deti tu dnes zial možno ani neboli.

Strana
z3