Máte na osobnom účte 200 000 eur?
iny prispevok ma motivoval k tejto otazke.
Predpokladam ze to vyhra titul "prispevok s najviac realnych priznani" .
A poprosim aby sa zapojili iba zeny, ktore na otazku mozu odpovedat ANO......
alebo tie ktore im zavidia...
Podla slova ANO sa to lahko rozozna ktora je ktora.........
Moja otazka teda je.: Mate na svojom ucte kedykolvek k dispozicii aspon 200 000 euro?
Mam, myslim ze kazdy pracujuci tolko ma na ucte. Deti si prave pred par dnami rozbili prasiatka a tiez v nom kazda mala okolo tych 200 tisic.
V každom prípade, veľmi zaujímavá diskusia, no peniaze nikdy nikomu šťastie nepriniesli a otázka pre teba: Máš na účte síce 200 000e, ale si aj šťastná?
@anonym_55f50e co by si brala? Stastna bez penazi, alebo stastna s peniazmi? Ja za B. Peniaze ta stastnou mozno nespravia, ale to ani chudoba.
Kto má na svojom účte kedykoľvek k dispozícii 200 000 je nerozumný, peniaze mu požiera inflácia a ak by banka skrachovala fond na ochranu vkladov vypláca len do 100 000.
@anonym_eb539c Nieje tam ANO. cize ty zavidis.
@anonym_autor mam 500 000 🙂 TROOOOOOOOOOOOOOL
Som síce chlap ale mám približne 4M, zatiaľ väčšinu na účtoch a menšiu sumu v ETF ale postupne ich presúvam do ETF aby som do 2 rokov nemal na účtoch viac ako 100k.
Mal som úspešnú firmu ktorá sa predala. Nejedná sa o zahraničie a nerobili sme ani zákazky zo štátom.
Keďže už nepracujem a nemám ani partnerku tak mám dosť voľného času a na diskusné fora ako aj na moníka sa chodím zabávať. Niektoré diskusie za to stoja.
A či som šťastný kvôli peniazom tak ako kedy ale určite som spokojnejší než bez peňazí keďže už nemusím pracovať.
ÁNO. 🍀 Ale som len na začiatku. Suma sa zvyšuje zo dňa na deň, peniaze ku mne prúdia z rôznych zdrojov 💛💛💛 mám hojnosť nad hojnosť
Nie a nezávidím, mám peniaze tam kde sa dajú aj zhodnotiť.
ÁNO. 🍀 Ale som len na začiatku. Suma sa zvyšuje zo dňa na deň, peniaze ku mne prúdia z rôznych zdrojov 💛💛💛 mám hojnosť nad hojnosť
@anonym_07f794 to znie ako the Secret 😳
Som mlady,pekny a uspesny muz.Som single.Mam vystudovane 2 vysoke skoly.Byvam v luxusnej stvrti v luxusnej vile.Podnikam a velmi sa mi dari.3x do roka chodim na drahe dovolenky.Vlastnim niekolko investicnych nehnutelnosti.Nehladam nikoho,iba sa tak chvalim.😀
@anonym_07f794 to znie ako the Secret 😳
@anonym_2440a0 nečítala som secret 😃 ale prečo si nenapísat nejaké pozitívne afirmacie 💚 komu tým človek ublíži
A hned sa aj zapajam.. ANO ja mam.
@anonym_autor Nie, nemam, som financne gramotna a preto nenecham devalvovat ich hodnotu na ucte
Tak ak to jena centy, tak ANO, mam
@anonym_55f50e teraz uz ano. konecne cela rodina je prec, a mozem si dopriat kavu a trochu ticha.
@anonym_autor si sprosta keď máš 200 000 na účte a nie investované, ty nie si naša 👈
Ten kto písal tento príspevok má akurát tak veľký prd na účte a nie 200.000 eur. To sú také "vzdušné zámky", že niekto si chce predstaviť ako by mu bolo, keby mal toľko peňazí a tak takto trápne tu vypisuje niekde na internetovom fóre 😀
@anonym_55f50e co by si brala? Stastna bez penazi, alebo stastna s peniazmi? Ja za B. Peniaze ta stastnou mozno nespravia, ale to ani chudoba.
@katkazatka ja hlavne zdravie a zas a znova zdravie, všetko ostatné sa dá kúpiť,
btw najlepšie veci sú zadarmo
@katkazatka ja hlavne zdravie a zas a znova zdravie, všetko ostatné sa dá kúpiť,
btw najlepšie veci sú zadarmo
@anonym_55f50e este aj k tomu zdraviu tie peniaze potrebujes.... Ale hej, to je najdolezitejsie.

Na osobnom ucte nie, vo fondoch ano.. neviem, ci sa to rata 🙂