Máte životné poistenie?
Ahojte, mate? Ja rozmyslam, ze ju zrusim... Kopa penazi.... 😏
Ja mam, rušiť sa nechystám. Mam tam poistené všetko, čo považujem za potrebne
ja nie. načo?
Ja nie len muž má má na sebe hypo.
Pre mňa vyhodené peniaze. Radcej dám deťom na ucet
Ono je to tak, ze su to vyhodene peniaze pokial sa nieco nestane. Ja to teraz 'na stare kolena' riesim ci mam dat ci nie 🙄
Zivotnu nie. Na byt ano.
V zivotnej poistke, ked ju mas dobre nastavenu mas aj sporenie, peniaze, ktore dostanes, ked sa dozijes.
Máme tie piliere tak deti niečo dostanú 😁
mam ako benefit od zamestnavatela, inak by som nemala, nejak mi to ani nenapadlo. ale muz ma ako hlavny zivitel rodiny, neviem ani kolko mesacne plati
Mám dve životné poistky
Ja nie , byt, hypotéka, muž sú poistení .
Nemám, zvažujem. Je to však ťažké nastaviť si správne poistné sumy a rôzne pripoistenia. Finančným poradcom, ehm, pardon, agentom neverím ani nos medzi očami, že mi poradia dobre, keďže oni sú platení od výšky poistnej sumy - keď ma ukecajú na viac, oni aj viac zarobia. Čiže ťažko posúdiť, či je poistka férová ponuka, alebo predražená zbytočná poistka, čo by sa dala nastaviť aj skromnejšie..
Mala som davno,ale zrusila som. Nemame deti,takze mi to pride zbytocne. Ak budeme mat deti,tak si dam co najlepsiu poistku. Cize ak mas deti,nerus poistku. Skor najdi dobreho poradcu,ktory sa ti na nu pozrie a povie ti,ci naozaj zbytocne platis a treba ti lepsiu poistku alebo je tato dobra.
Nie, nemáme hypo nemáme poistku
Nemám mala som len také na 15 rokov na choroby plus niečo na sporenie bolo uzatvárame ešte v korunách viac som tam dala ako dostala plus ešte zaplatia daň.
..nemám ani hypo ani žiadnu pôžičku nic
Zalezi či máš rodinu. Zivotne poistenie sa oplati mat pokial má človek rodinu a hypo. Inak nie
Áno, aj ja a aj muž máme poistku. Človek nikdy nevie čo sa stane aj keď popravde najradšej by som bola keby ju nikdy nevyužijeme
Nemám, šetríme si sami a vieme že sú tie peniaze naše. Muž má len kvôli hypotéke poistku.
mam od 15tich - kedy som este bola mlada a zdrava ;). teraz by ma uz nepoistili. A potom mam este rizikovu cisto na uraz - aby decksm neostala na krku hypo keby cosi.
@elizabet173 mať poistku a nič sa nestane sú výhodné peniaze. Ale keď vie človek šetriť,tak to čo by dal na poistku je stále jeho.
@brigelka to máš pravdu, lenže stačí, že sa stane raz a už je veľmi zle
@brigelka stať sa nemusí nič, ale čím je človek starší, je väčšia pravdepodobnosť napríklad ze bude dlhší čas na PN. Poistenie PN pri tomto nastavení dôchodkového veku, je podľa mňa dôležité. Poisťovňa vypláca PN dlhšie ako jeden rok.
My sme štyria, platíme 6 poistiek. Tiež je to ročne dosť veľká suma. Radšej to presne ani nerátam. Ale dostali sme už aj plnenie viackrát.
Mame poistený úver a aj úrazovú poistku všetci traja.
Mame a neplanujeme rusit, a ano teraz zbytocne vyhodene peniaze ale ked sa cosi stane nebudem vyplakavat po modrom z neba, fb atc a zobrat od ludi peniaze
@elizabet173 keby PZP nebolo povinné,tak ho min. 50% ľudí neplatí. Ja som mala úrazy,aj PN a všetko som zvládla bez poistky. Bez starostí dokladovať a hádať sa s poisťovňou o peniaze,kedy vyťahuje rôzne výluky, len aby nemusela platiť. Mám našetrené a keď sa niečo stane,vezmem si z toho. Veľa ľudí z okolia mali poistky a nič im nevyplatili. Asi ich mali zlé. Ale to človek nikdy nevie, kým sa niečo nestane. Tak isto sme mali poistku na dom,platili sme a keď sa niečo stalo, samozrejme výluka. Tak sme prešli do inej a tam v pohode vyplatili. Je to môj názor. Jednoducho som nemala dobré skúsenosti so životnými poistkami.
životnú , úrazovku nemám, byt máme poistený

Mám aj ja, aj muž, do mužovej poistky zahrnieme aj bábätko, keď sa narodí... s hypotékou na krku a v dnešnej dobe nevieš, čo sa môže stať...bez životnej poistky, poistky auta a domu by som kľudne nespala