Maximálna výška hypotéky v Prima banke
Ahojte chcem sa opýtať ohľadom hypotéky v Prima banke. Je to pravda že je určitá suma nad ktorú už nepoziciavaju peniaze ? Mám u nich dve hypotéky v celkovej výške 130 000 chcel by som zobrať ešte jednu vo výške 55 000. Daju mi ju?
@aduka4444 to ste dkstali pri refinance to 1.5% alrbo na novu hypo :O ?
@palipa pri refinancovani po 4 rokoch. Ani sme neriesli, že pôjdeme preč do inej. Máme v prime aj zlatú kartu, s ktorou máme v zahraničí lepší kurz, ako sme mali s klasickou zelenou. Keď človek spláca ako má, využíva všetko, čo banka ponúkne zapája sa aj do súťaží, tak vás berú úplne inak. Nám až oči z jamiek vypadli, že sme dostali 1,5% úrok, keď na nový dávali 3,89%. Ja nemôžem na Prima banku povedať krivé slovo. Čo sme boli v TB, UniCredit za nás katastrofa...
@palipa pri refinancovani po 4 rokoch. Ani sme neriesli, že pôjdeme preč do inej. Máme v prime aj zlatú kartu, s ktorou máme v zahraničí lepší kurz, ako sme mali s klasickou zelenou. Keď človek spláca ako má, využíva všetko, čo banka ponúkne zapája sa aj do súťaží, tak vás berú úplne inak. Nám až oči z jamiek vypadli, že sme dostali 1,5% úrok, keď na nový dávali 3,89%. Ja nemôžem na Prima banku povedať krivé slovo. Čo sme boli v TB, UniCredit za nás katastrofa...
@aduka4444 1.5% ked na novy davali 3.89% na tom mi nieco nesedi. Kedy to bolo? Aka bola konkurencna ponuka vtedy? Ja som chcel ist do primy teraz ked som bral hypi ale maximalny amaterizmus a skoncil som v CSOB s podobnym urokom s lepsimi podmienkami a tiez mam ucet so zlatou kartou takze prime dakujem nakoniec ze su neschopaci

@poradimvam neviem ci sa rozumieme. Prima banka ma poplatok vo vyske 1% navyse (okrem toho 1 %za predčasné splatenie) za poskytnutie hypotekarneho úveru, cize ak vy mate fixne obdobie na 3 roky a rozhodnete sa po roku odísť do inej banky, primabanka nielen ze stiahne 1% poplatok za predčasné splatenie, e este 1%k tomu za to, ze vam poskytli hypoteku hoci na zaciatku nebolo potrebné z ich strany nic uhradzat, naopak, kedze mali limit, este my sme doplacali a v tej dobe mali akoze akciu, ze sa za poskytnutie neplatilo 100 eur, ale ze teraz musime zaplatit podstatne viac nikoho netrápi. Sú to info priamo od riaditelky pobočky, takze ja osobne Primu absolutne neodporucam nikomu