icon

Mesačné náklady na dvojgeneračný dom: koľko míňate?

stelly652
Včera o 18:38

Ahojte ľudia ti ktorý bývate v rodnom dome a mate už šporiaci účet,rodiny,koľko asi tak približne miniete za mesiac eura??...Pretože nikdy som tak často nedobíjal Recolut až 2 krát do mesiaca,teraz nám prišla vyrovnavka za dom,bol som zhrozený bol to aj brat u nás riešiť,,prečo taka vysoká čiastka prišla či sa nestal niekde preklep,lebo sa vyzná v tom je finančný poradca a robí aj v banke....A ja sa vás chcem opýtať a vedieť koľko vám zostane na zvýš?...kontrolujete si aj šporiaci účet kde mate založený svoj vlastný?...Odkladáte si aj bločky a zapisujete si to do zošita??...

anonym_f3e23c
Včera o 18:47

Prosím, preložiť text. Čo má spoločné sporiaci účet ,Revolut, s dvojgeneračným domom?
Nám vracali 150€ma plyne 50€na elektrike, nič ma neruinuje.....ale k tomu nepotrebujem Revolut....

stelly652
autor
Včera o 18:51
@anonym_f3e23c

Prosím, preložiť text. Čo má spoločné sporiaci účet ,Revolut, s dvojgeneračným domom?
Nám vracali 150€ma plyne 50€na elektrike, nič ma neruinuje.....ale k tomu nepotrebujem Revolut....

@anonym_f3e23c nam minule vracali asi cca 130 eur ale dneska sme platili inkaso tak mi s účtu stiahlo viac než som predpokladal

anonym_2ec6c9
Včera o 18:58
@stelly652

@anonym_f3e23c nam minule vracali asi cca 130 eur ale dneska sme platili inkaso tak mi s účtu stiahlo viac než som predpokladal

@stelly652 preco mas tak drahy ucet revolut? Zaloz si nejaky bezplatny, v internetovej banke.

anonym_17f33f
Včera o 19:00
@anonym_f3e23c

@anonym_f3e23c on nemá jasno vo veľa jednoduchých veciach 😉

stelly652
autor
Včera o 19:06
@anonym_2ec6c9

@stelly652 preco mas tak drahy ucet revolut? Zaloz si nejaky bezplatny, v internetovej banke.

@anonym_2ec6c9 a ďasa to??..Brat mi niečo spomínal o tom..len neporadil mi ako si založiť bezplatný v internetovej banke on mi tam odklada eura ako rezervu

anonym_f3e23c
Včera o 19:14
@anonym_17f33f

@anonym_f3e23c on nemá jasno vo veľa jednoduchých veciach 😉

@anonym_17f33f ďakujem už som si pozrela profil veľa napovie

frflos_nespokojny
Včera o 20:00

@stelly652 tak hadam treba napisat naskor rocnu spotrebu elektriky, vody a ked mas plyn , tak aj ten. nikoho nezaqujima nedoplatok, alebo preplatok. vsetko zalezi od vysky zalohovej platby-

anonym_2ec6c9
Včera o 23:11
@stelly652

@anonym_2ec6c9 a ďasa to??..Brat mi niečo spomínal o tom..len neporadil mi ako si založiť bezplatný v internetovej banke on mi tam odklada eura ako rezervu

@stelly652 ty mas nejake dlhy? Pretoze revolut maju vacsinou ludia, co nemozu mat normalny ucet kvoli dlhom...

tuniska_008
Dnes o 04:24
@anonym_2ec6c9

@stelly652 ty mas nejake dlhy? Pretoze revolut maju vacsinou ludia, co nemozu mat normalny ucet kvoli dlhom...

@anonym_2ec6c9 revolut ma vela ludi kvoli cestovaniu a dobrym kurzom pri plateni atd.

anonym_2ec6c9
Dnes o 04:58
@tuniska_008

@anonym_2ec6c9 revolut ma vela ludi kvoli cestovaniu a dobrym kurzom pri plateni atd.

@tuniska_008 pochybujem, ze on cestuje. A ked ma brata financneho poradcu, mal mu poradit bezplatny ucet, nie mu zalozit nieco, co nepotrebuje a zbytocne predrazene. Kto vie ako to cele je...

anonym_e7284d
Dnes o 05:01

Ty si nesvojpravny???Preco ti setri brat a nie ty???Preco sa stara brat??

tuniska_008
Dnes o 06:12
@anonym_2ec6c9

@tuniska_008 pochybujem, ze on cestuje. A ked ma brata financneho poradcu, mal mu poradit bezplatny ucet, nie mu zalozit nieco, co nepotrebuje a zbytocne predrazene. Kto vie ako to cele je...

@anonym_2ec6c9 mna ani nenapadlo ze by to mal byt plateny ucet v revolute, vsak tam je ten zakladny zadarmo, aj my ho mame, kvoli tomu cestovaniu. Ozaj ma pri jeho zriadovani nenapadlo ze by som si mala davat nejaky vyssi level za peniaze.

stelly652
autor
Dnes o 06:15
@anonym_2ec6c9

@anonym_2ec6c9 dlhy nemám to ne ani nechcem sa dostať do takej situácii a s exekútorom

stelly652
autor
Dnes o 06:19
@anonym_e7284d

Ty si nesvojpravny???Preco ti setri brat a nie ty???Preco sa stara brat??

@anonym_e7284d stara sa brat preto lebo sa vyzná viac tomu ako ja chodí na semináre,školenia,kurzy a je nato školení a ma založenú firmu a svojich zamestnancov,ktorých zamestnáva a zaučuje