icon

Mesačné poplatky v Tatra banke

jajana64
2. aug 2025
anonym_99a0e7
2. aug 2025

vcera sa to tu riesilo

melanta
2. aug 2025

Neplatím žiadne poplatky

janai1
2. aug 2025

@jajana64 možno by bolo vhodné aj napísať nejaký text k tomuto "vykriku do tmy"...

anonym_660ab9
2. aug 2025

Tri dni dozadu sme tam vytvarali účet a jediny poplatok n azmluve bol 1eur za kartu, za vyber z bankomatu (aj z tatra banky bankomatu) a za kazdu platbu kartou 23 centov. ucet osobny bezny aky je vsade inde bez takychto blbych poplatkov.

gribka1
2. aug 2025

Čo s nimi?

melanta
2. aug 2025
@anonym_660ab9

Tri dni dozadu sme tam vytvarali účet a jediny poplatok n azmluve bol 1eur za kartu, za vyber z bankomatu (aj z tatra banky bankomatu) a za kazdu platbu kartou 23 centov. ucet osobny bezny aky je vsade inde bez takychto blbych poplatkov.

@anonym_660ab9 neplatím žiadne poplatky za platbu kartou, ani za výber z bankomatu, ani za kartu. To aký typ účtu si som otvorila? Normálne balíky takéto poplatky nemajú.

janai1
2. aug 2025
@anonym_660ab9

@anonym_660ab9 to by ma fakt zaujímalo čo ste podpísali ale žiadne takéto poplatky neplatím

gribka1
2. aug 2025

Ja platím mesačný poplatok, lebo nemám viac produktov. Ale stále len jeden. Nie za každú blbosť.

jajana64
autor
Autor odpoveď zmazal
hopatko
2. aug 2025
@jajana64
Odpoveď bola zmazaná

@jajana64 ze co?

gribka1
2. aug 2025

Sa sa prišla vystazovať? Nerozumiem tvojmu výlevu, nechaj každého na vlastnom zvážení čo so svojími peniazmi robí. Téma poplatky v Tatra banke a nakoniec fio, pošta, vkladné knižky😂.

anonym_310337
2. aug 2025
@jajana64
Odpoveď bola zmazaná

@jajana64 je nám jasne, aspoň väčšine, co a ako je v banke. Služby sú spoplatnené všade. Nikto nebude robiť zadarmo. To vie predsa kazdy. Neviem, čo riešiš. Riešila by som radšej prácu.

petamich
2. aug 2025

Dakujeme za informacie 🙂 cenim si, ze si sa podelila. Kazdy financne gramotny a priemerne inteligentny clovek si verim zisti podmienky cohokolvek pred tym nez uzatvoru zmluvu s bankou, mobilnym operatorom, ....ak by to tak bolo, taketo prispevky by vobec neboli potrebne. Presne viem kolko v banke platim a za co. Vsak snad ide o moje financne prostriedky.

ekira1
2. aug 2025
@melanta

@anonym_660ab9 neplatím žiadne poplatky za platbu kartou, ani za výber z bankomatu, ani za kartu. To aký typ účtu si som otvorila? Normálne balíky takéto poplatky nemajú.

@melanta 1€ za kartu platím i ja, je to druhá karta k účtu. Má ju manžel k môjmu účtu.

ekira1
2. aug 2025
@jajana64
Odpoveď bola zmazaná

@jajana64 poplatky v TB a nakoniec je z toho, fio, Orange, pošta, štát.. tvoj problém je niekde úplne inde ako poplatky.. o prvom zásadnom radšej pomlčím a druhý je práca..

anonym_660ab9
3. aug 2025
@melanta

@melanta Vytvárali sme obyčajný bežný účet dokonca s presunom z inej banky a toto je zmluva ku klasickej debetnej karte.

Nenapadlo nikoho, že ak 99% bánk má kartu bez poplatku, tak práve tatra to bude mať inak. Nevadí, chybu urobí každý z nás, účet plánujeme zrušiť.

janai1
3. aug 2025
@anonym_660ab9

@melanta Vytvárali sme obyčajný bežný účet dokonca s presunom z inej banky a toto je zmluva ku klasickej debetnej karte.

Nenapadlo nikoho, že ak 99% bánk má kartu bez poplatku, tak práve tatra to bude mať inak. Nevadí, chybu urobí každý z nás, účet plánujeme zrušiť.

@anonym_660ab9 ehm, uvedomuješ si , že si len nepochopila čo si podpísala, že? Všetky tieto platby sú zahrnuté v balíku...

melanta
3. aug 2025
@anonym_660ab9

@anonym_660ab9 ale toto je poplatok za kartu mimo balíka. Ak máš balík služieb, tento ani iné poplatky neplatíš. Ako píše @janai1

melanta
3. aug 2025
@ekira1

@melanta 1€ za kartu platím i ja, je to druhá karta k účtu. Má ju manžel k môjmu účtu.

@ekira1
Za dodatkové karty sa bežne platí všade. Ale karta pre majiteľa účtu zdarma.

6janka62
3. aug 2025

Stačí ísť do Raiffeisen banky a máte všetko zadarmo...keď vám príde 400€, odíde 1 inkaso je ucet bez poplatku(aj druhá karta napr pre manžela + celý servis na pobočke zadarmo), spravia vám aj presun účtu, presmerovanie príjmu...neobmedzené výbery z bankomatov TB a raz do mesiaca zadarmo výber z cudzieho bankomatu

jajana64
autor
3. aug 2025
@petamich

Dakujeme za informacie 🙂 cenim si, ze si sa podelila. Kazdy financne gramotny a priemerne inteligentny clovek si verim zisti podmienky cohokolvek pred tym nez uzatvoru zmluvu s bankou, mobilnym operatorom, ....ak by to tak bolo, taketo prispevky by vobec neboli potrebne. Presne viem kolko v banke platim a za co. Vsak snad ide o moje financne prostriedky.

@petamich presne tak

mk1111111111
4. aug 2025
@jajana64

@petamich presne tak

@jajana64 ved treba prejst do banky, kde sa neplati. Ja napr.ani v Tatre neplatim, nemam dovod odchadzat inam a ani sa na Tatra banku hnevat

misanthropicdann
6. aug 2025
@6janka62

Stačí ísť do Raiffeisen banky a máte všetko zadarmo...keď vám príde 400€, odíde 1 inkaso je ucet bez poplatku(aj druhá karta napr pre manžela + celý servis na pobočke zadarmo), spravia vám aj presun účtu, presmerovanie príjmu...neobmedzené výbery z bankomatov TB a raz do mesiaca zadarmo výber z cudzieho bankomatu

@6janka62 stačí každý rok zavolať ze chcem zrušiť účet lebo v inej banke ho mam bez poplatku. A každý rok mi na 12 mesiacov zrušia poplatok za účet.

ekira1
6. aug 2025
@misanthropicdann

@6janka62 stačí každý rok zavolať ze chcem zrušiť účet lebo v inej banke ho mam bez poplatku. A každý rok mi na 12 mesiacov zrušia poplatok za účet.

@misanthropicdann alebo si zistiť podmienky, kedy je účet zadarmo a splniť ich..

misanthropicdann
7. aug 2025
@ekira1

@misanthropicdann alebo si zistiť podmienky, kedy je účet zadarmo a splniť ich..

@ekira1 alebo, ale podmienky na bezplatný účet v Tatra banke mi nevyhovujú.

jajana64
autor
Autor odpoveď zmazal
jajana64
autor
28. okt 2025

Prečo mám rada koníka?? Stáva sa,že potrebujeme radu, alebo sa s niečím poradiť a nájdu sa milý, ochotný ľudia, ktorí poradia a tak.
Tiež naopak...ak ja viem, alebo si myslím, že by som mohla pomôcť, poradiť ,rada pomôžem.
Je príjemné, keď si ľudia vážia rady druhých a neodsudzuju, neubližuju si. Vážim si dobrých, empatických ,ľudí.
Tiež sú na tejto stránke aj odborníci, ktorí bez všetkého radi poradia.