icon

Môže môj otec ručiť mojou nehnuteľnosťou?

4. sep 2023

Moze moj otec rucit pri hypoteke mojou nehnutelnostou , aj ked nie je nanho napisana? Dakujem

Strana
z3
mandarinka555
4. sep 2023

@hipuska 99% otázok je tu pribrzdených, ale ja zato predsa nemôžem...Našťastie sa nikoho nepotrebujem pýtať kraviny...

majla87
4. sep 2023

@hipuska no ved prave, ze tu bezne byvaju pribrzdene otazky, tak aj ja som tuto otazku priradila k takym. Ze ci sa vazne pyta, ze moze niekto "cudzi" rucit jej majetkom 😀 a to sa v tejto sfere celkom orientujem, ale presne ako pises, otazky tu byvaju vseliake 😅
Cize som menej rozumovo obdarena asi 🙂

hipuska
4. sep 2023

@majla87 no veď otec nie je celkom cudzí človek. Opýtala sa slušne. A je to predsa otázka z odvetia, ktoré niekomu nič nehovoria. Ja o úveroch, hypotékach tiež neviem absolútne nič.

zuzana76
4. sep 2023

@autor tiež si myslím, že otázka je zle položená, tiež som to pochopila ako fallon, ty ručím tvojou nehnuteľnosťou a nie tvoj otec ručí tvojou nehnuteľnosťou

joannita
4. sep 2023

Autorka nerob to, budes lutovat za par rokov. Nikdy neruc svojou nehnutelnostou nikomu.
Ved nech otec ruci tou svojou ktoru kupuje.

zuzana76
4. sep 2023

Oprava “ty ručíš ….”

liv1
4. sep 2023

@lienka.7 no nie, nepotrebuju si rypnut. V drvivej vacsine. Ale pokial sa tu bude niekto tvarit stylom vy ste sprosti iba ja som lietadlo 😁, tak to treba proste vysvetlit. Jednoduche 😏

mirka2405
4. sep 2023

Moze. Ty budes podpisovat zaloznu zmluvu v banke.

jaroslav81
5. sep 2023

Prečo nemôže ručiť svojou nehnuteľnosťou? Snáď nejakú má alebo ide za tú hypotéku kúpiť...

mirka2405
5. sep 2023

@jaroslav81 robi sa to v pripade, ked hodnota nehnutelnosti nepostacuje na pozadovanu vysku uveru…napr…

Strana
z3