Môžu mi stiahnuť peniaze pri mínuse na účte?
Dobrý večer, na účte mám skoro 45€ mínus . Priateľ mi chce poslať peniaze . Stiahnu to hneď ??
Nepises akú máš banku ale ja mám banku z ktorej viem cez telefón poslať kód a keď niekto príde k bankomatu za pomoci toho kódu peniaze vyberie (čiže žiaden účet kartu nepotrebuje)
@maranco . Určite nie . Sk, z bankomatu slovenská sporiteľňa
@slavka1988 365
@slavka1988 to fakt . To je aká banka ?
SLSP bankomat dovolí cudzím vybrať naraz 200€ nemusí po 100€
365.bank má poplatok za výber z bankomatu 4€ od decembra bude 5€.
Načo vlastne toľko zbytočne vyberal, keď tam máte poplatok? veď nákupy môže platiť kartou.
Vo FIO môžeš mať bezplatne 2 platobné karty a vyberať z ľubovolných bankomatov bez poplatkov.
S platobnými kartami Visa máte neobmedzené výbery zadarmo zo všetkých bankomatov po celom svete.
S platobnou kartou Mastercard máte každý mesiac 2 výbery zadarmo z akéhokoľvek bankomatu na svete
ucet si otvoris aj online druhy, raz dva.
Podla mna absolutne nemate prehlad o nicom... tak ak sa mu neda vyberat hotovost, tak predsa otvori aplikaciu a pozrie = podla vsetkeho ma nastaveny nizky limit! vybery z automatu su spoplatnene a casto nie malo, duplom v zahranici.
kde bybate kolko mas rokov ake stare mas dieta? miestna charita potravinova banka alebo organizacia jeden rodic ti nevie pomoct?
@juliet86 Mam dve deti. 5 rokov a 2. Mam len oca ktorý je na dôchodku a tiež stoho nemá veľa.
@juliet86 býva dosť ďaleko takže tiež sa mi nedá ani ako ho navštíviť
Takze ste v minuse kvoli vyberom z bankomatu? Tak potom zmenit banku. Nikdy som nedala za vyber z ATM ani euro.
Primabanka to ma ale aj tatra ostatne meviem synovi viem tak kód poslať keď chceš niečo v meste kúpiť tak vyberie peniaze aj bez karty stačí mu ten kód
@la_dolce_vita Áno, musím zmeniť banku . Keď dostanem rodičak tak pôjdem .
@slavka1988 len musí ísť k bankomatu danej banky, nemôže z hociktorého bankomatu vybrať
a keď bežne potrebuje vyberať z bankomatu tak by mal mať vlastnú kartu na svoje meno
Doteraz priateľ ešte nevyberal z bankomatu že nevedel že tam má poplatok za výber z bankomatu? Cenník svojej banky nepozeral? Pohyb na účte pravidelne nepozerá, v mobile nemá notifikácie o pohyboch?
Keď už účet v banke tak mať v takej, ktorá podporuje okamžité platby, viete si do 10 sekúnd preposlať peniaze kedykoľvek aj cez víkend.
ucet slsp alebo tatrabanku si dokazes zalozit aj cez aplikaciu v mobile pozri stranku banky. je k dispozicii hned v tatra banke mas hned k dispozicii aj virtualnu platobnu kartu ktoru si das v mobile do penazenky a nor zaplatis. dokonca cez bankomat tatrabanky vies vybrat peniaze priamo z aplikacie bez platobnej karty plastovej
@princkrason dvaja vychcanci, čo žijú z ruky do huby a skušaju zobrať na internete... keď jej v predchádzajúcej diskusii nikto nepýtal číslo účtu tak sa zmazala, baby sa snažia radiť a rady si môžu strčiť za klobúk, má to na saláme, ešte tam ktosi napísal, že vypytuje aj po FB ..zrejme ju ktosi spoznal...teraz pred Vianocami bude plné sklo "dojímavých" príbehov... A vždy sa niekto nájde,kto sa zlutuje... takže kuvikanie ešte len začne
Myslím že aj tu sa baby zbytočne snažia,nepotrebuje rady o novom účte ale prašule na účet, ktorý má
@maranco tatra ma akciu ak si ucet zalozis online mas ho na 24 m zadarmo
https://www.tatrabanka.sk/sk/personal/ucet-plat...
Revolut, máš to hneď tie € aj zo zahraničia
@maranco Ano 🙂
... vidíte.. snažíte sa radiť a ona vám napíše miesto poďakovania akí ste všetci múdri..ako keby všetci mohli za to, že ona je v sra*kach😡
@amonet tu máš prehľad z ktorého bankomatu koľko vieš na jeden výber vybrať
https://zive.aktuality.sk/clanok/THdEhu7/vybera...
účet v TB môže mať zadarmo, ale ak vyberie v bankomate SLSP tak zase zaplatí poplatok 5€, bude potom čakať na rodičák aby mala na autobus a cestovala do mesta k bankomatu TB?
inak nevidím dôvod načo vyberajú toľko z bankomatu, veď aj v dedinských potravinách sa dá platiť kartou a nemusia platiť poplatky za bankomat
@miskakyska o kom to tu teraz píšeš?? Zdá sa ti ze tu od niekoho pýtam peniaze alebo čo ?? Nemýlil si ma z nejakou osobou .
Autorka, radim ti zalozit si novy ucet v banke, ktora ma vela bankomatov, 2 karty pre kazdeho z vas a hoci budete platit mesacny poplatok, oplati sa vam to. Vyberat v inej banke po malych sumach je vyslovene hlupost! Najma ak nemate na plienky.. vyhodene peniaze! Teraz ti posle a len sa vyrovna minus, teda ak ste v nepovolenom debete. Ak je debet povoleny, co zrejme nie je, tak vybrat mozes, ale lepsie je platit kartou zadarmo.
@miskakyska Nikto nemôže zato ze som v sračkaš . Boli ma zo všetkého halva je mi na zvracanie neviem co mam robiť a ti my tu píšeš toto. Nechcem od nikoho peniaze chapeš bože môj.
@miskakyska čítaj radšej vyššie komatnere a potom sa ozivaj kto co mi napísal miesto toho aby mi poradil mi ide písať ze prečo je to môj priateľ a nie manžel. Akože fakt sa mi zastavuje rozum pri takýchto vetách co tu čítam samozrejme česť výnimkám.
@la_dolce_vita najviac bankomatov kde sa neplatí žiaden poplatok za výber má FIO, Unicredit, mBank (s podmienkou výberu nad 70€) a Revolut
jednoducho použiješ najbližší bankomat a vôbec neriešiš komu patrí, lebo ho máš zadarmo

A v akej krajine vyberal?
https://www.youtube.com/watch?v=9k301M4ZEw0Nepoužíval DCC?