Môžu mi stiahnuť peniaze pri mínuse na účte?
Dobrý večer, na účte mám skoro 45€ mínus . Priateľ mi chce poslať peniaze . Stiahnu to hneď ??
@maranco tak to by bolo idealne!
waaau...samozrejme, že to nie si ty..💪 sú to iba rovnaké písmenka..riadna náhoda..
@miskakyska kľudne ti môžem napísať aj správu ci ma poznáš ak chceš. Ja na fóre malo kedy som. Neviem skym si ma to mýliš
@amonet ďakujem skúsim
Preco mate 2 deti? Ved vy by ste mali problem vychovat aj jedno. Neyteba novy ucet, treba kupit Atk.
Autorka, píšeš, že mladšie dieťa má 2 roky. Načo kupuješ Sunar, keď na to nemáš? Nestačí obyčajné mlieko? Dvojročné už môžeš odplienkovať, opäť veľa ušetríš, keď nebudeš kupovať plienky. Píšeš, že bývaš v novom a priateľ je v zahraničí. Tak načo si sa sťahovala, choď bývať k otcovi, navzájom si pomôžete a aj obaja ušetrite, keď nebudete musieť platiť bývanie dvakrát (aj tebe s deťmi, aj otcovi). Mám pocit, že na všetko máš výhovorky, ako sa nedá a nemôže…
@majlo1234 ktora banka? Aj mna uz srdia moje z 90.rokov banky a ich finty. 2€za sms pohyb na ucte, ktore som vobec neaktivovala a ked som sa neohradila, rovno 3. Idem na tu TB 2 roky zadara, sice muz od nich odisiel, lebo ho nasierali rovnako, ako moje 2 banky dnes. Ale usetrim 200 € za 2025,26.🗽
@majlo1234 ja mám v TBSK účet tiež niekoľko dlhých rokov a presne 2x som platila poplatok, kedy som si neustriehla zmenu programu odmeňovania. 7e za účet som nezaplatila nikdy, treba si pozrieť, ako vieš získať zľavu (nielen v Tatre, ale aj v iných bankách) a otvoriť si účet tam, kde ti najviac vyhovujú podmienky v kombinácii s tým, ako účet využívaš a čo od svojej banky očakávaš.
🍄Priateľ musel ísť preč do sveta ďaleko od nás aby sme malý na vianoce všetko čo majú dúhy takže tam bude do Vianoc len ja musím dajako vyžiť. Keď budem mať rodičak tak ja si peniažky rozdelim až kým príde on.... 🍄
Chod za nim do zahranicia. Je jedno, ci ti chybaju peniaze na SK, alebo v DE.
PS..... Nemusite mat vsetko, co maju druhi, naozaj nie a ako to porovnavas? 🤔
Mna len zaujalo, ze kupujes sunar pre 2 rocne dieta 😅 Ved take dieta uz sunar nepotrebuje. A uprimne by som ti odporucala nesnazit sa mat vsetko co ostatni. A asi aj najst si pracu.
K veci, ak mas -45e a priatel ti posle 50e tak ti ostane 5e na ucte. Ak nemas povolene precerpanie tak ta uz do minusu nepusti.
Tie co sa rozculuju na poplatkoch v bankach. Slavny bankovy odvod 😉, hadam nik necakal, ze ho zaplatia banky….
@ahhola nechcem mať všetko to čo druhý.... len chcem aby deti boli šťastné... lepšie by bolo keby čakal somnou doma na rodičak. Vám sa to ľahko povie . Synček uz mi vravel ze co chce od Ježiška no a čo mu mam nato povedať .
Čo máš synčekovi na to povedať? My na darčeky máme a aj napriek tomu viem dcéram už roky povedať, že nemôžu mať na Vianoce všetko, čo si povedia…
Keď si narobíte dlhy a nebudete vedieť hospodáriť, tak nebude nie že na darček, ale ani na vianočnú večeru.
@bubuzu Skúsim, ďakujem
@gab1sol synček nepýta drahé hračky. Chce len autíčko zdá sa ti ze ro mu nemôžem dovoliť kúpiť za pár €.
Veď nech ti pošle viac, jedne stiahnu na mínusový nedoplatok a zvyšok ti ostane.
Na účte máš povolené alebo nepovolené prečerpanie? Ak povolené tak keď ti pošle peniaze, dlh sa vyrovná, úroky platíš za dní. Znova vyberieš a použiješ na to najpotrebnejšie. Ale už si to skús nejako zrátať, aby si sa do mínusu nedostala, škoda peňazí za úroky. Ak si v nepovolenom prečerpaní máš problém. Ale keď nemáš na jedlo pre deti 🤷♀️
synček nepýta drahé hračky. Chce len autíčko zdá sa ti ze ro mu nemôžem dovoliť kúpiť za pár €.
Veru sa jej to nezdá, je to pravda .. Ked nemáš na plienky, na auto isto tiež nebude pri takom hospodárení.
Zbytočne sa tu rozčuľuješ.
Je to len malé autíčko, ale keď raz na to nemáš, tak na to nemáš, nech to je aj angličák za 2e.

Prepáčte že som zabudla vám poďakovať, ale neviem kde mi hlava stoji . Ďakujem všetkým čo mi poradili