icon

Na čo najradšej rozhadzujete peniaze?

1. dec 2021

Na čo najradšej rozhadzujete peniaze? Ze aj ked si uvedomujete ze “to” nie je nevyhnutne mat, ale proste si doprajete lebo chcete. Stravu nepočítame. U mna je to napríklad všetky možné pomôcky na starostlivosť o zuby (medzizubky, škrabky na jazyk, sonicka kefka, jednozvazkova kefka, nit, ústna voda a gély) a pravidelnú dentálnu hygienu. Napíšte čokoľvek, co si proste doprajete, “aj keby na chleba nebolo” 🙂

Strana
z2
zmrzlinka2021
1. dec 2021

mam rada, ked je o mna postarane, cize kozmeticka, kadernicka, milujem masaze... a pravdaze cestovanie, vylety

birika
1. dec 2021

ma dovolenku a na dovolenke 🙂

viestta
Odpoveď bola odstránená
luci_ba
1. dec 2021

ja na rôzne šampóny, kondicionéry, kremiky, balzamy 😊

hellwant
1. dec 2021

Ja som rad, ked pouzijem medzizubnu a sonicku, nemam nervy este na tie dalsie🤣
Dovolenka v lete- to je moja nenasytna zrutka penazi🙂

vanda323
1. dec 2021

Kozmetika, nechty a oblečenie...

michaelam2
1. dec 2021

ja som asi divna ale ja milujem nakupovanie cistiacich prostriedkov 😀 bavi ma to viac ako kupovat si makeupy a podobne 😀

martinkatinka
1. dec 2021

Vylety 😍 a v lete zmrzlina

espritka29
1. dec 2021

Na knihy, ebooky a online kurzy hlavne v oblasti duchovneho rozvoja

annm81
1. dec 2021

Hobby - knihy, cestovanie, lezecká výstroj, optika, lyžovačky, vstupy do múzeí.

jaskolka
1. dec 2021

Knihy. To je moja posadnutost, mám obrovskú knižnicu a jednoducho knihy sú moja slabosť.Manzel to toleruje (urobil mi poličky cez celú jednu stenu) ale nechápe tomu.

merrysa
1. dec 2021

Vecicky pre maleho (oblecko, sem tam nejaka drobnost z hraciek) a bytove dekoracie 😂

janewithane
1. dec 2021

Dovolenky, vylety, darceky, interierove doplnky a nabytok.

danielinaa
1. dec 2021

Rozne serepeticky do kuchyne

vroni
1. dec 2021

Knihy, knihy, knihy. Najprv muž brlblal, že ich nie je kam dávať, potom, ze z nich rovno nový dom môžeme postaviť a potom to vzdal, kúpil mi čítačku s príkazom, že mu nesmiem prezradiť, koľko na nej budem mat kníh. Už päť rokov držím slovo. Ak ho raz skoli infarkt, bude to isto preto, že otvoril moju čítačku 🤣🤣🤣

nekulta
1. dec 2021

stromy, kríky, cudzojazyčné knihy a učebnice

misulka22
1. dec 2021

Na zvierata.tam ide,ale ze vela penazi...ale nelutujem ani cent

jablkovastrudla
1. dec 2021

Cistiace prostriedky a kancelarske potreby - nerobim v kancelarii btw 😂

liz_lemon
1. dec 2021

knihy

gina17
1. dec 2021

@michaelam2 Tak to sme dve divne, ja tak isto 😁

trema
1. dec 2021

Rozne orechy, semienka, orechove masla, koreniny a take veganske blbosti 🙂

denden77
1. dec 2021

detske handry 🤷‍♀️😁

lavender273
1. dec 2021

Masaze, kvalitne potraviny, predtym cestovanie

tom_i
1. dec 2021

Pred koronou na hokej, permanentky, šale, dresy, tričká, výjazdy ... Dražba dresov

simca06022011
1. dec 2021

Noo pred kovidom na masáže, kozmeticku, kozmetiku a dcere pekne oblecko. Teraz na kvety (posledné mesiace). Ale tak dlhodobo knihy a rôzne veci na ručné práce (aj ked teda, sľúbila som ze kym nespravim miesto v kniznici ďalšie nekúpim 😂 asi preto mi kuriér doniesol krabicu pred týždňom 😂)

poviem aj za co neznášam aktualne: oblečenie 😂 dnes som pol dna zurila že nasnezilo a musela som dcere objednať oteplovaky a bundu 😂 taká nervna som dlho nebola, ja som vytiahla 7 rocny kabát z krabice 😂 ze ani za oneho si nekúpim nový a chlapovi som tepláky poobsivala. To u nas nikdy nebolo... 😁

alana1
1. dec 2021

parfemy

simca06022011
1. dec 2021

@michaelam2 ano... Teraz online 😂 hlavne avivaz, prachy na pranie a kadejaké vychytavky 😂 čistiacu pastu, čistiace spreje, eko-neeko 🤦🏻‍♀️....

sssss123
1. dec 2021

v drogérii nechám najviac peňazí, peny do kúpela, krémy na ruky, zubné a medzizubné kefky

jahodka11
1. dec 2021

U mna su to hlavne knihy a teraz pred vianocami nieco vianocne…výzdoba atd,aj ked doma toho mame uz neúrekom..

luccija
1. dec 2021

Časopisy🙂všetky a veľa.Ked sa dalo masáže..kvety, kriky do záhrady.Odkedy je pandémia skoro vôbec nekupujem oblečenie, kozmetiku

Strana
z2