Na čo najradšej rozhadzujete peniaze?
Na čo najradšej rozhadzujete peniaze? Ze aj ked si uvedomujete ze “to” nie je nevyhnutne mat, ale proste si doprajete lebo chcete. Stravu nepočítame. U mna je to napríklad všetky možné pomôcky na starostlivosť o zuby (medzizubky, škrabky na jazyk, sonicka kefka, jednozvazkova kefka, nit, ústna voda a gély) a pravidelnú dentálnu hygienu. Napíšte čokoľvek, co si proste doprajete, “aj keby na chleba nebolo” 🙂
Vikendovy pobyt vo dvojici 🤗
@michaelam2 nápodobne ,...ja už v aute sa teším na to ako to doma vyskusam 😀😀 som veľmi náročná na čistiacu drogériu takže €€€€€ sa len tak sypú😀😀
Kazdy piatok vypijeme s manzelom flasu vina za 10-15 Eur, inak som sporonliva, Ale ked Uz skrz deti nikam nechodime aspon toto Si doprajeme
Hudobné nástroje, knihy, campingove veci...
Detské knihy a šatky na nosenie. Potrpím si aj na interiérový dizajn. 🙃
Vylety, dovolenky, kultura, akcie. Ale vlastne pre mna to je nevyhnutne... ❤️
Inac nevyhadzujem za nic. Nic. Som dost skromny clovek
@domkad ano presne 😀 a tie gulicky do zachoda som schopna vyberat hodinu 😀
ja na specialne edicie knih, kazdy mesiac mi chodia z UK, limitovany naklad, extra materialy, podpis autora, list od neho, specialna obalka atd. tie peniaze, co som uz na to minula 😳plus je to box, kde mas knihu mesiaca a rozne knihomolske zalezitosti, napr zalozky, sviecky atd
Darceky pre blizkych. Knihy.
Pastiky a konzervy som schopny vyberat aj pol hodinu. A mnzelka zatial naplni cely kos. A aj tak pridem s jednou 40g majkou.
No je pravda, že už dlho som si ničím nespravila radosť ale keď tak ma väčšinou nadchne nejaká drahšia kabelka samozrejme :D
Na cestovanie, výlety a potom perá, farby, papiere a všetky možné kreatívne pomôcky..
Dovolenka, na dovolenke, výlety, kníh mám fakt veľa. Na toto míňam ozaj dosť, ale to mi príde ako nie zbytočné. V podstate zbytočné mi príde, že topánok a kabeliek mám ozaj veľa, ale mám to rada. A potom na také veci ako kozmetika, masáže, kávičkovanie.
spolocenske hry a knihy
Chodím každý mesiac na gélové nechty. 💅 Ale to najmä preto lebo moje prirodzene sú slabé a lámu sa. 😔
Potom knihy. ❤️📚 Ale na knihy nemám nič z výplaty. Robím to tak, že vytriedím knižnicu = vyradim knihy, ktoré nechcem/už nebudem čítať. Tie predám a z tých získaných peniaze si kupujem nové. 😉
Samozrejme letná dovolenka + víkendový pobyt 2x ročne. Aj keď odkedy sa začala Corona sme nikde neboli. 😑
Najviac na fitness oblečenie a rôzne výživové športové doplnky, ako proteín, kazeín, EAA, BCAA, kreatín, kĺbová výživa a podobne💪👍
Asi budem jediná divná, ale niekedy je mi ľúto minúť peniaze aj na to, čo potrebujem. 😂
Kde ale nepozerám na ceny je hocičo pre rodinu. Im nemám problém zaplatiť aj dovolenku na Bora-Bora ale sebe šanujem zaplatiť aj obyčajnú masáž. 😅
Voňavky 😅 to je môj fetiš , výlety, knihy, zvierata a dcéra 😅
Ja som ostatný rok závislá na maľovaní podľa čísel. Milujem sa baviť s jedným obrazom aj 20 hodín. A paradoxne obrazy na stene nemám rada 🙂 už sa teším na vianočnú objednávku z Aliexpress 😀
Klasika u žien.Kozmetika,parfumy a oblečenie a ešte knihy🙂 a teraz ma ešte chytili yankee candle sviečky a vosky

Odhliadnuc od dovoleniek - na skincare a topánky.