icon

Na čo najradšej rozhadzujete peniaze?

1. dec 2021

Na čo najradšej rozhadzujete peniaze? Ze aj ked si uvedomujete ze “to” nie je nevyhnutne mat, ale proste si doprajete lebo chcete. Stravu nepočítame. U mna je to napríklad všetky možné pomôcky na starostlivosť o zuby (medzizubky, škrabky na jazyk, sonicka kefka, jednozvazkova kefka, nit, ústna voda a gély) a pravidelnú dentálnu hygienu. Napíšte čokoľvek, co si proste doprajete, “aj keby na chleba nebolo” 🙂

Strana
z2
raffaella
1. dec 2021

Odhliadnuc od dovoleniek - na skincare a topánky.

terina25
1. dec 2021

Vikendovy pobyt vo dvojici 🤗

domkad
1. dec 2021

@michaelam2 nápodobne ,...ja už v aute sa teším na to ako to doma vyskusam 😀😀 som veľmi náročná na čistiacu drogériu takže €€€€€ sa len tak sypú😀😀

heidy222
1. dec 2021

Kazdy piatok vypijeme s manzelom flasu vina za 10-15 Eur, inak som sporonliva, Ale ked Uz skrz deti nikam nechodime aspon toto Si doprajeme

yukki
1. dec 2021

Hudobné nástroje, knihy, campingove veci...

de_zi
1. dec 2021

Detské knihy a šatky na nosenie. Potrpím si aj na interiérový dizajn. 🙃

lestatova
1. dec 2021

Vylety, dovolenky, kultura, akcie. Ale vlastne pre mna to je nevyhnutne... ❤️
Inac nevyhadzujem za nic. Nic. Som dost skromny clovek

michaelam2
1. dec 2021

@domkad ano presne 😀 a tie gulicky do zachoda som schopna vyberat hodinu 😀

missviolet
1. dec 2021

ja na specialne edicie knih, kazdy mesiac mi chodia z UK, limitovany naklad, extra materialy, podpis autora, list od neho, specialna obalka atd. tie peniaze, co som uz na to minula 😳plus je to box, kde mas knihu mesiaca a rozne knihomolske zalezitosti, napr zalozky, sviecky atd

reisi
1. dec 2021

Darceky pre blizkych. Knihy.

palisko
1. dec 2021

Pastiky a konzervy som schopny vyberat aj pol hodinu. A mnzelka zatial naplni cely kos. A aj tak pridem s jednou 40g majkou.

ela_79
Autor odpoveď zmazal
misulienkamisa
2. dec 2021

No je pravda, že už dlho som si ničím nespravila radosť ale keď tak ma väčšinou nadchne nejaká drahšia kabelka samozrejme :D

jana_eyre_2
2. dec 2021

Na cestovanie, výlety a potom perá, farby, papiere a všetky možné kreatívne pomôcky..

ivkazba
2. dec 2021

Dovolenka, na dovolenke, výlety, kníh mám fakt veľa. Na toto míňam ozaj dosť, ale to mi príde ako nie zbytočné. V podstate zbytočné mi príde, že topánok a kabeliek mám ozaj veľa, ale mám to rada. A potom na také veci ako kozmetika, masáže, kávičkovanie.

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
masinka
2. dec 2021

spolocenske hry a knihy

22abigail22
2. dec 2021

Chodím každý mesiac na gélové nechty. 💅 Ale to najmä preto lebo moje prirodzene sú slabé a lámu sa. 😔
Potom knihy. ❤️📚 Ale na knihy nemám nič z výplaty. Robím to tak, že vytriedím knižnicu = vyradim knihy, ktoré nechcem/už nebudem čítať. Tie predám a z tých získaných peniaze si kupujem nové. 😉
Samozrejme letná dovolenka + víkendový pobyt 2x ročne. Aj keď odkedy sa začala Corona sme nikde neboli. 😑

lucyla38
Autor odpoveď zmazal
littlefiona
2. dec 2021

Najviac na fitness oblečenie a rôzne výživové športové doplnky, ako proteín, kazeín, EAA, BCAA, kreatín, kĺbová výživa a podobne💪👍

beata_k
Odpoveď bola odstránená
marpel
2. dec 2021

Asi budem jediná divná, ale niekedy je mi ľúto minúť peniaze aj na to, čo potrebujem. 😂
Kde ale nepozerám na ceny je hocičo pre rodinu. Im nemám problém zaplatiť aj dovolenku na Bora-Bora ale sebe šanujem zaplatiť aj obyčajnú masáž. 😅

palisko
2. dec 2021

@beata_k májka predsa

lucia147852
2. dec 2021

Voňavky 😅 to je môj fetiš , výlety, knihy, zvierata a dcéra 😅

devil6464
6. dec 2021

Ja som ostatný rok závislá na maľovaní podľa čísel. Milujem sa baviť s jedným obrazom aj 20 hodín. A paradoxne obrazy na stene nemám rada 🙂 už sa teším na vianočnú objednávku z Aliexpress 😀

liusa82
6. dec 2021

Klasika u žien.Kozmetika,parfumy a oblečenie a ešte knihy🙂 a teraz ma ešte chytili yankee candle sviečky a vosky

Strana
z2