Na koho sa mám obrátiť, keď som vo finančnej núdzi?
Dobrý deň nikdy som nebola v takejto situácii môj ex odišiel a mňa z dieťaťom nechal úplne bez peňazí našla som si novú prácu ale ide o to že teraz mi chýba 150€ musím doplatiť do nájmu a vôbec neviem kde a na koho sa mám obrátiť obvolala som všetky nadácie a nikde som nepochodila vedel by mi niekto pomôcť rada aj osobné sa stretnem poskytnem všetko čo treba ďakujem pekne ☺️
A samozrejme nemáš rodičov, súrodencov, iných príbuzných a ani priateľov, že ?
Ty nemaš mamu,surodenca,kamaratku,krstnu mamu,dobru kolegynu? Ze musiš pytat od cudzich...
Obrat sa na prenajimatela a vysvetli mu situaciu. Pokial inak pravidelne platite, neni dovod to nejako dramatizovat. Drzim palce, inak len rodina aj keby mas zavolat jeho rodicom a poziadat ich.
@anjelicek26 rodina jeho sa mi otočila chrbtom a áno volala som a povedané bolo že dnes musim uhradiť odložiť sa neda
Pred nedávnom už tu takýto príbeh bol ....ale máš jedno plus že nie ako anonym no .
@anjelicek26 rodina jeho sa mi otočila chrbtom a áno volala som a povedané bolo že dnes musim uhradiť odložiť sa neda
@1simona11 a kde máš svoju rodinu ?
A samozrejme nemáš rodičov, súrodencov, iných príbuzných a ani priateľov, že ?
@anonym_c332a8 mám brata ten prišiel o prácu prepúšťali volala som aj sesternicam,tete a nikto nič teraz až keď na druhý mesiac z ocom nesom kontakte
Medzitým čím skôr podaj návrh na určenie výživného pre maloleté dieťa.
Prezri veci ktoré nepotrebuješ a môžeš niečo odniesť do záložne alebo predať na bazári.
V záložni ti dajú peniaze aj dnes.
Medzitým čím skôr podaj návrh na určenie výživného pre maloleté dieťa.
Prezri veci ktoré nepotrebuješ a môžeš niečo odniesť do záložne alebo predať na bazári.
V záložni ti dajú peniaze aj dnes.
@maranco áno dala som retiazku do záložné po babke a ešte stále mi chýba 150€ ja keď požičiam tak určite chcem vrátiť ja vždy ľuďom som pomáhala ako sa dalo nikdy som nebola v takejto situácii ale stálo sa áno budem riešiť cez súd viem sa aj zaručiť že vrátim
@maranco áno dala som retiazku do záložné po babke a ešte stále mi chýba 150€ ja keď požičiam tak určite chcem vrátiť ja vždy ľuďom som pomáhala ako sa dalo nikdy som nebola v takejto situácii ale stálo sa áno budem riešiť cez súd viem sa aj zaručiť že vrátim
@1simona11 odišiel pred mesiacom neriešila si financie a dnes si si prerátala peňaženku aby si zistila že ti chýba 150€ na nájomné a zajtra preto budeš na ulici?
@1simona11 chod na obecný úrad, mestský úrad, či ti nevedia nejakým jednorazovým príspevkom pomôcť ako osamelej matke.
skus ludialudom.sk
Chod na miestny úrad kde žiješ a požiadaj ich o jednorazovú finančnú výpomoc. Niektoré obce takúto dávku majú, niektoré nie.
Dúfam že dnes bežis na súd a riešiš výživné pre dieťa.
V práci nemôžeš požiadať o zálohu ?
Dúfam že dnes bežis na súd a riešiš výživné pre dieťa.
V práci nemôžeš požiadať o zálohu ?
@pribinak pochybujem že so práce chodí
Ak chodis do kostola a poznaju ťa tam,tak sa skus opytat na fare,ci nemaju nejaku moznost pomoct.
a ako presne si predstavuješ tú pomoc od nas?
a ako presne si predstavuješ tú pomoc od nas?
@anonym_a41056 no asi ako .pošle číslo účtu a čaká
@anonym_742ee6 volala som ale by som musela byť evidovaná na úrade práce
@1simona11 to ti povedali kde, že musíš byť evidovaná na úrade práce, aby ti dali jednorazovú dávku na mestskom úrade?
@anonym_742ee6 volala som ale by som musela byť evidovaná na úrade práce
@1simona11 nič oficiálne sa nedá, ani rodina ti nevie pomôcť iba anonymný človek z internetu čo ťa reálne nepozná ani nepozná tvoju situáciu
tak zober nejaké jeho veci čo máš v byte a tie daj do záložne
@anonym_a41056 no asi ako .pošle číslo účtu a čaká
@parvinka0001 ja to by som chcela tak že aby som aj chcela vrátiť určite nechcem len aby mi niekto daroval z tým že vrátim aby sme sa nejako dohodli
@parvinka0001 ja to by som chcela tak že aby som aj chcela vrátiť určite nechcem len aby mi niekto daroval z tým že vrátim aby sme sa nejako dohodli
@1simona11 to odišiel včera,že ešte nemáš žiadosť na súde a dnes si zistila,že ti chýba 150€?
@1simona11 Napíš žiadosť prenajímateľovi, uveď v nej čo najskôrší termín, kedy budeš môcť sumu doplatiť.
Nadšený nebude, ale ani ta o týždeň nevyhodí z bytu.
Otázkou je, či budeš vládať platiť i ďalej.
@abbey1 našla som si dobrú prácu novú aj dobré platenú takže problém nebude z platením len teraz mi treba a on povedal že dnes ľudia a ľudia
@1simona11 podľa kontextu pracuješ, tak si požiadaj o prečerpanie účtu v banke alebo malú pôžičku vo svojej banke.
@anonym_742ee6 ja som len mesiac teraz novej práci a určite by pýtala v banke prečerpanie ale neprešla som Lebo neprešlo 3 mesiace stále som skúšobnej dobe

Obrat sa na prenajimatela a vysvetli mu situaciu. Pokial inak pravidelne platite, neni dovod to nejako dramatizovat. Drzim palce, inak len rodina aj keby mas zavolat jeho rodicom a poziadat ich.