icon

Nárok na stabilizačný príspevok

15. jan 2023

Zeny mam sj ja nanho narok ked pracujem ako upratovacka v DSS? Z tabuliek neviem vijst pose tsm sj odtstny prscovnik v robite este nevedia sa vyjadrit

Strana
z2
h2o2
15. jan 2023

Lebo nie je zdravotnicky pracovnik ale pomocný personál v zdravotnictve.

autor
15. jan 2023

@h2o2 aha tak to ma mrzi

nykkushka
15. jan 2023

Sú tam úvodzovky, to niečo znamená.. Ale pre mňa nemá zmysel sa tu s tebou dohadovať... Ty si momentálne nasrata na všetkých a celý svet lebo si nedostala peniaze... Ja za to nemôžem...
Ja mam svokru upratovačku v nemocnici takže dobre viem aká je to robota na 💩nepotrebujem si na tebe honit ego, to vyzerá trošku ináč 🤗❤️

kamagma
15. jan 2023

Ani my na tiesnovej linke 155 sme nedostali ,kde to este upratovacky🤦‍♀️

autor
15. jan 2023

@nykkushka aha zrazu?

autor
15. jan 2023

@kamagma tak to ma mrzi

danielinaa
15. jan 2023

Nikto ta nezhadzuje, sama sa zhadzujes, ked si napísala ze robíš špinavú robotu. Žiadna robota neni spinava.

nykkushka
15. jan 2023

Čo zrazu? Urážam ta niekde? Lebo podla mňa pojem honit si na niekom ego vyznie ináč - nikto tu nepíše, že si nejaká hlúpa upratovačka ktorej práca nie je dôležitá 🤷‍♀️ len ti tu kopec žien píše, že nemáš nárok, lebo si žiaľ "len" upratovačka a nespĺňaš požiadavky štátu. Netreba za tým hľadať nič iné ako vysvetlenie, nie všetci majú potrebu si honit ego na tebe. Tak ako ja nemám nárok na plat lekára, lebo som "len" sestra 🤷‍♀️
A na margo špinavej roboty, vážne toto napíšeš - vieš koľkokrát som ja umývala 💩🤮 🩸. Nejeden krát som suplovala robotu upratovačky, keď sa dialo niečo mimo jej pracovnej doby... Takže tiež nesudi, keď vieš o mne veľké 💩

nykkushka
15. jan 2023

A to je ten rozdiel prečo ste nedostali - ci sa ti to páči alebo nie, ja tvoju prácu robiť viem a hlavne môžem. Ty mňa ako sestru, poprípade záchranára, opatrovateľky zastúpiť nemôžeš a predpokladám, že ani nevieš...0

autor
15. jan 2023

@nykkushka take viem o tebe ako ty omne ty si mala odpovedat na otazku v diskusii nie pisat drze komentiky keby kazdy odpovedal na otazku a staral sa
O seba nik by sa tu nehadal dobru noc

majuska0
15. jan 2023

Viete niektora povedat, zaoberal sa tym niekto, ci sa stabilizacny prispevok v pripade jeho vratenia z dovodu ukoncenia pracovneho pomeru bude vracat jeho pomerna cast zo zakladnej sumy s danou alebo bez dane?

nykkushka
15. jan 2023

Pekný večer 🤗
A urážala si ty, prvé odpovede boli jasne nie ty si nasrata napísala hovädá a už si si išla svoje 😘

veronikaszabova
15. jan 2023

@majuska0 bavila som sa s kamoskou o tom - nepodpisala to. Lebo by musela vracat plnu sumu (pred zdanenim)

autor
15. jan 2023

@nykkushka ano ano mas pravdu

majuska0
15. jan 2023

@veronikaszabova vdaka za info, cize vraciala by sa pomerna cast zo sumy pred zdanenim.

veronikaszabova
15. jan 2023

@majuska0 neviem... Ona mi vravela, ze plnu sumu pred zdanenim - nie alikvotnu cast.
Snad sa ozve aj niekto, kto to riesil. Aby som ta nahodou nezavadzala.

dianavaneska
15. jan 2023

@nykkushka práveže normálne zamestnať vyše 7rokov v zdravotníctve len neni sanitár s papierom

nykkushka
15. jan 2023

@dianavaneska pokiaľ nemá v zmluve napísané, že je sanitár, ale iná (nezdravotna profesia), tak nemá nárok.

dianavaneska
15. jan 2023

@nykkushka ďakujem

jankak50
15. jan 2023

@majuska0 musíte odpracovať 3 roky, v prípade materskej 6 rokov o tri co budete s dieťaťom sa to predĺži. Suma je 3000e a 19% tuším daň sa strhne a príde vám zvyšok. Na tie 3 roky mate prácu v podstate istú len v prípade asi závažného porušenia Vás prepustia. V tedy musíte vrátiť celú sumu aj s daňou.

Strana
z2