icon

Nechávate tringelty?

22. sep 2022

Dobrý deň, nechávate tringelty, keď idete na kávu napríklad? Aké vysoké dávate? Napríklad pri káve za 3 €?

Strana
z2
kris_tin257
25. sep 2022

Platím na 99% kartou, tringelt ale nechávam vždy, robila som čašníčku ako brigádu na VŠ a viem ako má dokázal potešiť každý cent 😊 nechávam vždy okolo 10%

kamagma
25. sep 2022

Nie nenechavam, platim kartou takmer vzdy a ak nie tak obsluha nejak za to nestoji poslednu dobu. A inak maju svoj plat mne tiez nikto nedava naviac v robote a to mam vacsiu zodpovednost..

vivuska666
25. sep 2022

Nechavam. Moj muz je casnik. Viem ake to je narocne.

bielavila
25. sep 2022

Ano vzdy nechavam

babatkoo
25. sep 2022

Kava za 3 - 3.50 davam. Vzdy 0.5 centov. Ked platim kartou spytam sa ci im davaju preplatok. Ak povedia ze ano, poviem aby nahodili viac o tych 0.5..

janka1011
2. okt 2022

Nechávam čím ďalej tým menej alebo aj nič. A myslím že tento trend bude pokračovať. Najradšej zaplatím kartou a pokoj.

domak2
2. okt 2022

Keď človek príde každý deň na jednu kavu so sebou, tak fakt žiadne tringelty nečakám

kacenocka2
31. júl 2024

sa dá dať tringelt pri platbe kartou?

kristiii
1. aug 2024

Keď mi včera pani zavalila dve eurá za Kofolu, tak som veru tringelt nenechala.

dididudu
24. dec 2024

@bessie12 aj na karte sa dá nehať tringelt 😊

bessie12
24. dec 2024

@dididudu áno viem. Napriek tomu tringelty nedávam. Skôr výnimočne 🙂 keď som chcela naposledy nechať tringelt, tak cez terminál to nešlo 🤷‍♀️

dididudu
25. dec 2024

@bessie12 ja nehavam čašníkom pravidelne, sama som čašníčka viem aké to je a pokiaľ je čašník milý, zlatý a ochotný tak prečo nie

bessie12
25. dec 2024

@dididudu viem co to je byť čašníkom. Ale aj napriek tomu nenechavam tringelty. Fakt len výnimočne. Do reštaurácie chodím len na Slovensku a aj to len občas. Väčšinou si len objednávame. A v NL detto.

bobaas
25. dec 2024

Ak som spokojná, tak okolo 10% sumy na účte.

dididudu
26. dec 2024

@bobaas tak by to malo byť 😊

bobaas
26. dec 2024

@dididudu tiež si myslím, u mňa práve obsluha zohráva kľúčovú úlohu v tom, či sa do daného podniku vrátim. A samozrejme, kvalitná kuchyňa. Myslím, že ľudia v službách si zaslúžia, aby sme ocenili tú pridanú hodnotu, ktorú do práce vkladajú.

Strana
z2