icon

Nedoplatok na zdravotnom poistení

zuzik
24. aug 2012

Dnes mi dosiel nedoplatok na zdravotnom poisteni Dovera za 2011.Pritom cely rok 2011 az do 31.12 .2011 som bola zamestnana. Od januara 2012 som nezamestnana. V 2011 som bola na operacii + kupele, takze som bola na PN par mesiacov, okrem toho sme boli cela firma na 60percent. Mam ten nedoplatok zaplatit ja alebo firma. ☹

Strana
z2
kvixa
1. okt 2012

@tatolu ahaaa...v poučeni mam, ze mozem podat namietky do 15 dni od doručenia.... to som si tam nejako nevsimala 😀 D DDD

tatolu
1. okt 2012

@kvixa Ja som tiež hľadala tú právoplatnosť akosi dlhšie ako tých 45 dní 😉 😀 😀 😀 😀

kvixa
1. okt 2012

@tatolu 😀 😀 😀 😀

ju11i
12. jún 2014

K nedoplatku na ZP ma napadla jedna otazocka. Mozem si buduci rok v danovom priznani k dani zo zavislej cinnosti znizit zaklad dane o tento nedoplatok?

zuzi21
1. feb 2016

Ahojte, rada by som sa poradila, v auguste som skoncila Mgr. a do oktobra som bola na UP, vtedy som sla do UK hladat pracu s tym ze poslem pracovnu zmluvu hned ako budem mat a odhlasim sa zo ZP. Ale po 2 mesiacoch som sa vratila a teraz som zas na UP. Dostala som list ze chcu po mne 200€ plus nedoplatok spred 3 rokov ked som mala prerusene studium (100€). Ja som si ista ze som to zaplatila ale nemam to ako dokazat a oni tvrdia ze taky zaznam nemaju. Teraz sa zas chystam do UK. Samozrejme ze tolko penazi nemam a tu na SK stale byvam s rodicmi. Co mam robit prosim? Su nejake moznosti? Nechcem aby mali nasi problemy kvoli mne... moja chyba, zle som to poriesila :( dakujem za kazdu radu!

Strana
z2