Nedoplatok na zdravotnom poistení
Dnes mi dosiel nedoplatok na zdravotnom poisteni Dovera za 2011.Pritom cely rok 2011 az do 31.12 .2011 som bola zamestnana. Od januara 2012 som nezamestnana. V 2011 som bola na operacii + kupele, takze som bola na PN par mesiacov, okrem toho sme boli cela firma na 60percent. Mam ten nedoplatok zaplatit ja alebo firma. ☹
K nedoplatku na ZP ma napadla jedna otazocka. Mozem si buduci rok v danovom priznani k dani zo zavislej cinnosti znizit zaklad dane o tento nedoplatok?
Ahojte, rada by som sa poradila, v auguste som skoncila Mgr. a do oktobra som bola na UP, vtedy som sla do UK hladat pracu s tym ze poslem pracovnu zmluvu hned ako budem mat a odhlasim sa zo ZP. Ale po 2 mesiacoch som sa vratila a teraz som zas na UP. Dostala som list ze chcu po mne 200€ plus nedoplatok spred 3 rokov ked som mala prerusene studium (100€). Ja som si ista ze som to zaplatila ale nemam to ako dokazat a oni tvrdia ze taky zaznam nemaju. Teraz sa zas chystam do UK. Samozrejme ze tolko penazi nemam a tu na SK stale byvam s rodicmi. Co mam robit prosim? Su nejake moznosti? Nechcem aby mali nasi problemy kvoli mne... moja chyba, zle som to poriesila :( dakujem za kazdu radu!

@tatolu ahaaa...v poučeni mam, ze mozem podat namietky do 15 dni od doručenia.... to som si tam nejako nevsimala 😀 D DDD