icon

Nehnuteľnosti, čo sa to deje?

2. okt 2022

Predavame byt a nic, žiadny zaujem. Najlepšia ponuka na portáli, cena uplne na dne a ziadny záujemca 🤷🙄.

autor
2. okt 2022

@ropucha6 vyse dvoch tyzdnov, cenu sme znizil o viac ako 10000

elenita
2. okt 2022

Mne tiez nejde do hlavy, preco nepridas link, ked Ti to tolki navrhuju...ved MK je obrovsky portal, mozno aj predas hned 😉

maranta_leuconeura
2. okt 2022

@frantisska toto si vsimam aj ja, ale vzdy je to pomer cena/co dostanem. My ked sme kupovali, bol este jeden podobny byt v nasej lokalite, co by bol nasa volba cislo 2, len bol drahsi, ale zrekonstruovany, nie uplne podla nasho vkusu, ale tak prezili by sme tak 5 rokov a potom prerobili podla seba. Ten byt tam bol potom este pol roka stale za taku istu cenu (sledovala som, aby som videla, ako nas rastie 😂), pricom ho predbehli s vyssou cenou a rychlostou predaja aj ine. Nevideli sme ho nazivo, ale vrta mi to v hlave, mozno keby sme videli, pochopime, preco ho nic nechcel 🙂

rikarika
2. okt 2022

Zvlastne, ja mam v schranke kazdý týždeň listok: kúpim dom v tejto lokalite. Lokalita Trnava.

ropucha6
2. okt 2022

Tak dva tyzdne je dost, ze by sa niekto aspon neinformoval. Ale ak to nie je nejake velke mesto, mozno ozaj tak opadol ten zaujem. Treba kazdopadne profi fotky, to je zaklad. Ja som ani neverila, ze fotia moj byt, ked som v juni predavala. Stara rekonstrukcia, preferenciu som mala hotovost (resp bez hypo) a este kym isiel do ponuky, tak som mala dohodnutu prvu oblhliadku a ten to aj vzal.

frantisska
2. okt 2022

No my mame zatiaľ nastavenú cenu na necelých 2800 za m2 a za dva týždne ako vravím 3 obhliadky ale nejakých záujemcov špekulantov maklerka vyselektuje rovno ak po telefóne. O take dva týždne ak sa nič nepohne tiež už začnem stresovať a možno znižovať.

nepic
2. okt 2022

Keď nehnuteľnost za to stojí,tak sa vie predať resp kúpiť aj za deň,max dva a to ešte aj cash. To viem z vlastnej skúsenosti,no len musí to byť výhodná kúpa,resp predaj, samozrejme pre jednu stranu. Tam bude celý problém.

frantisska
2. okt 2022

@maranta_leuconeura my keď sme kupovali bol tiež podobný byt ako sme nakoniec kúpili … o 10 000 drahší… tak voľba bola jasná. Ale niektorí ľudia to nevedia pochopiť a čudujú sa. Aspoň čo hovorila maklerka, že ma v ponuke byty za take ceny čo nemajú šancu. A nedajú si povedať. To nebude prípad autorky, to len tak všeobecne.

maranta_leuconeura
2. okt 2022

@frantisska ako nas to v konecnom dosledku samozrejme vyslo viac (uplna reko), ale mame to podla seba. Pri tom druhom by sme usetrili a byvali hned, ale stale by to bolo s pocitom ,,eh" vzdy ked by som sa pozrela do kuchyne a kupelne 🤣

zuzana76
2. okt 2022

predavali sme na jar, byt sa predal do tyzdna, dokonca ani do realitky sme ho nestihli dat, mozno je fakt teraz utlm a vsetci cakaju co bude, ale, ze to ani nikto nebol pozriet mi je naozaj divne, skuste inzerovat aj inde

defulik
2. okt 2022

my predavame od maja byt vo Viedni a stale nic

bambulka814
2. okt 2022

Autorka.
A musíš to predať? Nechoď s cenou nižšie, budeš neskôr ľutovať, keď sa nepredá, nechaj to tak, pôjdu opäť hore po najhoršej kríze. Jar/leto 2024.

basska_b
2. okt 2022

Prinizka cena moze aj odradzat... my ked sme pozerali inzeraty, tak lacne domy ci byty vzdy mali daky problem, ktory sa odhalil az pri blizsom citani inzeratu. 2 tyzdne len predavate? Predaj trva aj 2-3 mesiace... na dobre sa caka... keby prisiel nejaky pofiderny kupca, hned by ste ho brali, len zato, ze rychlo rychlo? A potom riskovali prietahy a nakoniec odstupenie od kupnej zmluvy? Nepredavate nejake obnosene bodycko z Pepca za 2 eura, ale daco, kde fakt ludia zvazuju viacero inzeratov, kym vobec zavolaju...

zuzana76
2. okt 2022

@bambulka814 asi potrebuje peniaze na ten rezervovany dom, lebo hypoteka vsetko nepokryje

marca12
2. okt 2022

Predavas sukromne alebo cez realitku? Ak to nepojde,tak predavaj cez realitku,ale cely prevod tiez moze trvat. Ludia,co budu kupovat tiez musia vybavit znalecky,hypo a to potrva.

lienka.7
2. okt 2022

Vsak daj sem inzerát, dáme ti feedback.
To ze si to myslíš ty, to neznamená, ze to tak je.
Aj kamarátka predáva byt. Sumu tu písať nebudem. Tiez ho nevie predať, hoci je na dne tých podobných co sa predávajú. Preco? Jednoducho preto, lebo ten byt takú cenu proste nema... ja sama som jej povedala, ze tak 20k dole a možno by som ho kúpila. Boom tu už bol, a všetci si myslia ze to tak bude donekonečna.
Naši predavali byt 10 rokov dozadu, ten istý teraz predávajú za + 140k. Nie je o com.

martinka13
2. okt 2022

Ťažko sa vyjadriť, keď nevieme, čo predávaš....

kylie1983
2. okt 2022

Aspoň napis kde, rozloha, cena, stav. Ked uz nechceš dať link 🙂

autor
2. okt 2022

@bambulka814 abo musime ho predat, vyplatili sme zalohu za dom a do jari cakat nemôžeme.
@zuzana76 neberieme hypotéku.

autor
2. okt 2022

@marca12 cez realitku.

autor
2. okt 2022

Vyhladavana lokalita, cena 104 000 78m2, plastove okna, murovane jadro, dlazba, plavacky, linileum, zanovna kuchyna, logia.

katarinka89
2. okt 2022

@elenita nepridá ho preto aby ho tu nekomentovali- to by sa spustila lavína

autor
2. okt 2022

@ropucha6 informovali sa, tiez potrebujeme kupujuceho s hotovosťou, fotky su take slabsie, to je pravda.

autor
2. okt 2022

@katarinka89 to urcite nie, proste ja nepotrebujem niekoho nazor, mam svoj a vela ostatnych zainteresovaných, chcem vediet skúsenosti ostatnych, ktori predávajú, resp. kupujú... Zase si nedomyslaj co neni pravda.

katarinka89
2. okt 2022

Nič si nerozmýšľal- máš ďalšiu možnosť predať cez MK niečo a ty to nechceš, nemusím si nič domyslieť.....

veronikaszabova
2. okt 2022

Ak su fotky slabsie, treba si zavolat profesionala, ktory ti ho nafoti. I ked je zaujimave, ze realitka si neurobila lepsie fotky... Ak nezaujmes na 1x, tak smola.

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
frantisska
2. okt 2022

Fuha tak to znie dosť lákavo … ale fakt by som si dala záležať na fotkách. Ja nám dve malé deti, som tehotná a stalo ma to veľa námahy dať byt do pekného stavu na fotky, ale vidím, že to stalo za to.

Presne takto kamoska zháňala byt mame, a kúpili za veľmi dobrú cenu vďaka tomu že mali hotovosť… ale ti predávajúci dlho čakali na niekoho s hotovosťou, možno tam bude váš problém.

autor
2. okt 2022

@katarinka89 nie nechcem a viem prečo, to ie vsetko co ti k tomu napisem. Proste nechcem sem pridavat link a bodka.

maminkadeticiek
2. okt 2022

Podla mna je to dalsi troll siriaci paniku.Takych je tu denne az az.

frantisska
2. okt 2022

A máš ho aspoň zverejnený po skupinách na FB? Ja by som problém videla fakt asi v tej hotovosti. Keď dnes sú ľudia radi keď naskrabu tých 20% nie že celu sumu.