icon

Nekonečné otázky o vyplácaní dávok

15. dec 2022

Ludia vam uz naozaj sibe s tymi otazkami, kedy sa vyplati tehotenske. Ci uz prisla PNka. Kedy pride rodicak atd?
Keby som adminom, tak blokujem tieto otazky.

Strana
z2
dianka555
15. dec 2022

Tak všetkým napíš že nech prestanú a každý mesiac im pošleš po 400 eur. Inak, nevedela by si mi poradit kedy vyplácajú nemocenskú, tehotenskú a popdoru v nezamestnanosti. A ešte nevieš kedy chodí výplata zamestnancom z Kaufladnu alebo z Lidla?

maminkadeticiek
15. dec 2022

@sandyan Tak ak nema,tak caka.Otazky su to otravne,ale treba si uvedomit v akej situacii musi byt ten clovek,ked to takto strasne potrebuje.Trochu empatie.

sandyan
15. dec 2022

@maminkadeticiek nie nemam empatiu, viem ze su jej prednejsie cigarety a plechovky piva... a k takym ludom empatiu nemam zial ;)

marianarem
15. dec 2022

@stanulienkat Ja som sa nikdy nepytala (nebolo treba, vzdy sa to tu niekto opyta), ale tiez som si svojho casu tieto diskusie citala. Napr. lebo ja casto robim chyby pri vyplnani tlaciv, a teda ked uz bolo 15teho a este som nic nemala, tak som nevedela, ci este neposielali, alebo som niekde urobila chybu a kvoli nej neposlali iba mne.

daniela2202
15. dec 2022

👍👍👍👍👍👍👍👍

lennytka84
16. dec 2022

@nafka0483 No pretože aj na FB je stránka a každá vieme, že západ dostáva v pravej várke a východ v druhej várke.
Takže keď Anežka znapíše že napr Tatra v TT pipla,tak ak budete Cecilka z TT kraja vie,že prostriedky má na účte 🙃😉😁

Strana
z2