Nepozornosť pri vydávaní peňazí a manko
Prosim vas co robit ked pokladnicka v obchode vyda o 30€ viac ale zakaznik ju neupozorni... zisti to az pri uzavierke....
Inak, tak ako si clovek niekedy nevsimne, ze mu vydaju menej, moze si aj nevsimnut, ze mu vydaju viac
@natalienka12 miesta na balenie su vyhradene, napr. v lidli si ja vzdy nakup nasupem do kosika a balim si to oproti kase je taky pult,v kauflande je tiez miesto na to vytycene. Nic v zlom ale keby mala predavacka zo zalozenymi rukami cakat kedy si kazdy dobali nakup... tak by sme kolko v rade cakali, treba aj porozmyslat.
@candii presne ako vravis,navyse ludia su netrpezlivi.. Ja tiez tak blokujem,pretoze potom ludia nadavaju a kricia po nas. Mnohokrat sa stazovali ked sme zaucali nove predavacky,ze robia pomaly
ak by som si to vsimla, co asi ano, kedze 30€ navyse je dost vela, urcite by som jej to vratila.
Je to cele len o ludoch, ale ano, ak chyba strhava sa to z vyplaty. Ja ked som robila v hm, tak tam dokonca aj vedeli, komu chybalo najviac, mne sa zas minule stalo, ze mi predavacka nenablokovala jednu vec, vysla som z obchodu a stale sa mi to nezdalo, ze som tak malo platila, tak som sa vratila, ze nech ju doblokuje, bola nova😉 a tiez robim za pultom a viem, ze ludia sa nevratia ak vydas viac, alebo si nenablokovala.
Môj názor....1/ zákazník, ktorý si hneď všimne, že mu vydali viac a nechá si to, je hovädo. 2/ mnoho ľudí si to ale nevšimne, ja ako sa poznám by som si to nevšimla, to je môj zlozvyk nerozmýšľať o výdavku. (zároveň som si vedomá, že je to moja blbosť a keď mi raz zle vydajú, bude to moja hlúposť) A teraz k podstate otázky 3/ každí sme si zodpovední za svoje činy a omyly. A keď ona zle vydala, je to jej vina, má to zaplatiť. Toto je jedno z rizík toho povolania, pozná ho, má podpísanú hmotnú zodpovednosť. Neni o čom 🙂
@bluka2 alebo ked zle nablokuje, uz sa mi par krat stalo ze mi nablokovala viac kusov a vsimla som si to az doma
@martinka150 to sa mi stáva priam často. Kontrolujem už bločky, vždy keď situácia dovolí

@natalienka12 hej..ja som robila v supermarkete. Blokuje drzo už ďalší nákup pretože predavačky idú na čas. Potom majú zlé výsledky. Nenávidela som keď si balili pri mne nákup z tohoto dôvodu. Nákup si máš dať do košíka a pobaliť na kraji na miestach nato určených. Ono nie je vždy všetko také jednoznačné ako to vyzerá...