icon

Nepozornosť pri vydávaní peňazí a manko

juliana18
29. júl 2018

Prosim vas co robit ked pokladnicka v obchode vyda o 30€ viac ale zakaznik ju neupozorni... zisti to az pri uzavierke....

Strana
z2
221girl
31. júl 2018

@natalienka12 hej..ja som robila v supermarkete. Blokuje drzo už ďalší nákup pretože predavačky idú na čas. Potom majú zlé výsledky. Nenávidela som keď si balili pri mne nákup z tohoto dôvodu. Nákup si máš dať do košíka a pobaliť na kraji na miestach nato určených. Ono nie je vždy všetko také jednoznačné ako to vyzerá...

bluka2
31. júl 2018

Inak, tak ako si clovek niekedy nevsimne, ze mu vydaju menej, moze si aj nevsimnut, ze mu vydaju viac

candii
31. júl 2018

@natalienka12 miesta na balenie su vyhradene, napr. v lidli si ja vzdy nakup nasupem do kosika a balim si to oproti kase je taky pult,v kauflande je tiez miesto na to vytycene. Nic v zlom ale keby mala predavacka zo zalozenymi rukami cakat kedy si kazdy dobali nakup... tak by sme kolko v rade cakali, treba aj porozmyslat.

221girl
31. júl 2018

@candii presne ... Keď boli staručkí udia tak som samozrejme počkala. Oni nemajú na výber... Ale keď si to tam niekto hodinu ukladá ak puzzle no naťahovalo má, nevraviac všetkých tých za nim

petulda333
31. júl 2018

@candii presne ako vravis,navyse ludia su netrpezlivi.. Ja tiez tak blokujem,pretoze potom ludia nadavaju a kricia po nas. Mnohokrat sa stazovali ked sme zaucali nove predavacky,ze robia pomaly

katkalubkova
31. júl 2018

ak by som si to vsimla, co asi ano, kedze 30€ navyse je dost vela, urcite by som jej to vratila.

danielahamar
3. aug 2018

Je to cele len o ludoch, ale ano, ak chyba strhava sa to z vyplaty. Ja ked som robila v hm, tak tam dokonca aj vedeli, komu chybalo najviac, mne sa zas minule stalo, ze mi predavacka nenablokovala jednu vec, vysla som z obchodu a stale sa mi to nezdalo, ze som tak malo platila, tak som sa vratila, ze nech ju doblokuje, bola nova😉 a tiez robim za pultom a viem, ze ludia sa nevratia ak vydas viac, alebo si nenablokovala.

ysseba
3. aug 2018

Môj názor....1/ zákazník, ktorý si hneď všimne, že mu vydali viac a nechá si to, je hovädo. 2/ mnoho ľudí si to ale nevšimne, ja ako sa poznám by som si to nevšimla, to je môj zlozvyk nerozmýšľať o výdavku. (zároveň som si vedomá, že je to moja blbosť a keď mi raz zle vydajú, bude to moja hlúposť) A teraz k podstate otázky 3/ každí sme si zodpovední za svoje činy a omyly. A keď ona zle vydala, je to jej vina, má to zaplatiť. Toto je jedno z rizík toho povolania, pozná ho, má podpísanú hmotnú zodpovednosť. Neni o čom 🙂

martinka150
3. aug 2018

@bluka2 alebo ked zle nablokuje, uz sa mi par krat stalo ze mi nablokovala viac kusov a vsimla som si to az doma

bluka2
3. aug 2018

@martinka150 to sa mi stáva priam často. Kontrolujem už bločky, vždy keď situácia dovolí

Strana
z2